BÆREDYGTIGHED & ANSVALIGHED

Sammen arbejder vi mod en bæredygtig fremtid

Vores mål? Et bæredygtigt kaffe- og temarket. I fællesskab kan vi opnå dette.
Ved at vælge kaffe og te fra Jacobs Douwe Egberts er du med til at gøre vores mål en realitet.

EN BÆREDYGTIG FREMTID

Det ønsker vi alle

Din virksomhed kan nyde kaffe, te og kakao med god samvittighed – og vise, at I tager del i kampen for miljø og mennesker.
Når du køber vores bæredygtige produkter, er du nemlig med til at forbedre vilkårene hos kaffe-, te- og kakaofarmerne.
Vores indsats tager udgangspunkt i UTZ Certified, Rainforest Alliance og Fairtrade, som alle er certificeringer indenfor bæredygtighed. Flere af vores produkter forener desuden bæredygtighed og økologi.

 

  

FREMSKRIDT FOR BÆREDYGTIGHED

Jacobs Douwe Egberts er forpligtet til en bæredygtig fremtid. Her er et par eksempler

Produktion

I 2020 ønsker vi det samlede energiforbrug af vores produktion reduceret med 10 %. I 2013 og 2015 opnåede vi en reduktion på 3 %. Vi bruger allerede vedvarende energi på fabrikken i Joure, hvor vi blandt andet omdanner kaffegrums til damp som dækker 90 % af varmeforbruget på fabrikken – samtidig bruger vi spildevand til biogas som opvarmer vores dampkedler.

Transport

Ved at kombinere to af vores kaffeforretninger, har vores leverancer øget last på lastbilerne og reduceret kilometertallet. Vores såkaldte carbon footprint for logistikken i Holland og Belgien har været reduceret med en femtedel siden 2013.

Kaffemaskiner

Vores energieffektive kaffemaskiner har næsten alle et øko-program. Så det bliver også let for dig at være bæredygtig. Vi bruger også biologiske nedbrydelige kopper og for så vidt muligt er vores emballage genbrugsmaterialer.

VORES KAFFE OG TE BRINGER FOLK SAMMEN

Kaffe og te bringer folk sammen. Derfor støtter vi sociale initiativer. Fordi vi tror på, at alle fortjener den kop kaffe eller te de fortjener.

Det er utroligt hvad der kan ske over en kop kaffe.