Plastik og genbrug

Fra kaffegrums til gamle maskiner: vi lader ikke noget gå til spilde. Hos JDE Professional stræber vi efter at gøre vores aftryk på miljøet så lille som muligt.

 

CSR Strategi  |  Certificeringer Plast og Genbrug  |  Bæredygtigt kaffehjørneFN's Verdensmål 

Udviklingen af emballage, som er miljøvenlig, uden det går ud over dens evne til at bevare friskheden i vores produkter, er fortsat udfordrende, men vi lægger vægt på at udforske de kreative løsninger, der både er bæredygtige og funktionelle. Vi har allerede forbedret vores miljøpræstation ved at udvikle lettere emballage, og, når det er muligt, ved at anvende genbrugsmaterialer, genanvendte eller genanvendelige materialer. I 2018 er status, at 78% af vores produktemballage er genanvendelig og/eller komposterbar efter vægt, og i 2025 vil hele vores emballagesortiment være genanvendeligt eller komposterbart

En væsentlig del af vores emballage og krydssalgsprodukter (kaffekopper, rørepinde etc.) er (delvist) fremstillet af pap og/eller karton med en FSC-mærkat. Denne mærkat garanterer, at papir og pap kommer fra skove, der drives på en ansvarlig måde, og som sikrer, at den lokale befolknings og arbejdstagernes rettigheder respekteres, og den biologiske mangfoldighed bevares.

Genanvendelse og renovering af maskiner

Hos JDE Professional genanvender, genbruger og fornyer vi vores kaffemaskiner. Maskinerne bliver renoveret af eksperter efter brug, så de får et nyt liv. Disse renoverede maskiner bliver rengjort, afkalket og kontrolleret, så de fungerer som nye. Med vores renoverede maskiner kan vi tilbyde vores kunder et billigere og mere bæredygtigt alternativ til nye kaffemaskiner i høj kvalitet.