Kaffemaskiner til kontor

Vælg antal medarbejdere/gæster


Vælg den rigtige kaffemaskine til kontoret

Hos JDE Professional hjælper vi dig med at finde den bedste kaffeautomat til dit kontor. Med en hel arbejdsdag foran tasterne, kan en lækker og frisk kop kaffe give energiniveauet og motivationen et ekstra boost. Det er derfor vigtigt, at du har en leveringsdygtig kaffeautomat på kontoret.

Det eneste du skal finde ud af er, hvor mange kopper kaffe du og dine ansatte ønsker at få leveret om dagen, samt hvilke varianter I ønsker at kunne vælge imellem. Herefter har du et godt udgangspunkt for, at kunne vælge den kaffemaskine, der passer bedst til jeres behov.

Alle har hver sin ynglingskaffe. Nogle foretrækker en klassisk sort kaffe, mens andre nyder at kunne vælge imellem forskellige smagsvarianter. Uanset hvilke præferencer du og dine ansatte har, kan vi finde den bedste kaffeautomat, der opfylder alle ønsker og behov. Mange nyder en lækker og opkvikkende kop kaffe om morgenen, som en del af hverdagens rutiner.

Med muligheden for at vælge sin ynglingskaffe på kontoret bliver dagen skudt ordentlig igang- Med vores kaffeautomater kan du være sikker på, at alle på kontoret kan nyde en dejlig forfriskning, når de har brug for det. Dette kan øge motivationen, effektiviteten og tilfredsheden på arbejdspladsen.

En lille kaffepause i løbet af dagen indbyder til ideudvekslinger og resulterer ofte i, at man finder den perfekte løsning til en af hverdagens udfordringer. Når man mødes over en forfriskende kop kaffe, er der plads til at få snakket om dagens arbejdsopgaver. Det er her de bedste vidensdelinger opstår og bruges. Med en kaffeautomat på kontoret er der ikke langt fra ide til handling.

Hos JDE Professional har vi et bredt udvalg af kaffeautomater, der passer perfekt til kontor.
Med en kaffemaskine er det slut med flere timer gammel kaffe på kande, for den er altid frisk og varm uanset, hvilken kaffeløsning du vælger.

Hvis du har brug for 20-100 kopper om dagen, kan vi varmt anbefale en lille Cafitesse-maskine. Den er let at betjene og utrolig nem at rengøre. Cafitesse er 100 % kaffe uden tilsætningsstoffer. Bønnerne ristes med største omhu, hvor de kværnes umiddelbart efter for at bibeholde aromastofferne. Der brygges en kaffe, der er 10 gange stærkere end en espresso, som pakkes i en lufttæt emballage og fryses ned. Cafitesse-maskinen tilsætter den rette mængde vand til den friske kaffe, når du vælger din drik.

En instant-maskine er til det travle kontor, hvor der er brug for dejlig kaffe på få sekunder. Udover at levere kaffen hurtigt, kan en instant-maskine også skænke mange kopper om dagen og i forskellige varianter. Se også vores udvalg af instant kaffe.

Espresso-maskinen er til dig, der foretrækker friskkværnet kaffebønner. Her er det en god ide, at have både espressobønner og almindelige bønner, så der er flere specialiteter at vælge imellem. Espressobønner er bønner, der er ristet langsomt for at give en mere sød og krydret smag med et strejf af mørk chokolade. 

Vores friskbrygmaskiner brygger kaffe, der i forvejen er malet. Det betyder, at kaffen flyder rundt i vandet i ganske kort tid, hvor vandet derefter nænsomt presses igennem kaffen. Med denne bryggemetode frigives den dejlige smag og aroma fra bønnerne og kaffen er klar til servering. Hvis du godt kan lide, at have en hel kande kaffe ståede på kontoret, er denne maskine den ideelle løsning til dig.

Disse var bare et lille udpluk af vores mange elegante og leveringsdygtige kaffeautomater til kontor. Se også vores guide med 10 trin til at vælge den rette kaffeløsning