Hele bønner giver hele
medarbejdere i hele virksomheden...

En kaffemaskine til hele bønner er den ideelle løsning til jer, der vil forkæle sanserne med duften af og smagen af friskbrygget kaffe – som havde I ansat jeres egen private barista. En løsning, der sikrer den fulde oplevelse af kaffen, kvaliteten, funktionerne, designet og til sidst også sørger for at sprede glæder blandt de ansatte. 

SPAR lige nu 20%

Står din virksomhed og skal skifte kaffemaskinen ud, så er det måske nu der skal kigges på en eksklusiv helbønnemaskine. 

Barista ONE

Nu kr. 43.500 
(førpris kr. 54.375)

› Læs mere om maskinen

FoamMaster med Flavor Station

Nu kr. 139.900
(førpris kr. 174.875)

› Læs mere om maskinen

Schaerer Soul

Nu kr. 69.794,40  
(førpris kr. 87.243)

› Læs mere om maskinen

Spectra S12

Nu kr. 99.000
(førpris kr. 123.750)

› Læs mere om maskinen

Espresso Omni

Nu kr. 30.500
(førpris kr. 38.125)

› Læs mere om maskinen

Astoria Perla 2 Group

Nu kr. 31.998,40 
(førpris kr. 39.998)

› Læs mere om maskinen




Få hjælp til at finde den kaffeløsning, der passer jeres virksomhed.

Læs hvorfor en helbønnemaskine var det helt rigtige for Kim 

Få tips til genbrug af dit kaffegrums

Fordelene ved hele kaffebønner

Hele bønner giver en mere frisk smag, hvilket skyldes at de kværnes lige inden brygningen. Derudover opleves der den helt rigtige kaffestemning, når kaffens aromaduft breder sig i rummet.


Forskellen på hele bønner

Hos JDE kan du både få almindelige hele bønner og espressobønner. Espressobønnerne er langtidsristede, hvilket gør dem mere mørke i farven. Denne mørke farve afspejler visuelt den mere intense smag, som en espresso er kendetegnet ved.

Der er også forskel på, hvorledes bønnerne skal brygges for at frembringe den optimale smag. Den rene espressokaffe brygges under tryk, hvorved smagsstoffer og olier presses ud af den fint-kværnede kaffe. Der kræves 9 bar til at presse vandet igennem kaffen, hvilket efterlader et skumlag på toppen af espressoen, der også kaldes ”crema”.

Almindelige hele bønner ristes forskelligt og varierer fra lys til mørk. De lysristede kaffer har en mere syrlig smag, og er fyldt med tydelige delikate aromaer. De bønner som ristes længere kaldes mellem/mørkristede. Disse kan ofte have mistet noget af syrligheden, og vurderes mere runde i smagen.

Der er dog flere parametre, der afgør hvordan kaffen smager i sidste ende, deriblandt:

  • Bønnernes oprindelse
  • Dyrkningsforhold
  • Bønnetype


Hvis din kaffe skal være så frisk som muligt, skal du bruge hele kaffebønner, som bliver malet direkte i maskinen. Det giver en meget delikat og autentisk kaffeoplevelse, som nemt kan komme på højde med det man oplever på caféen.