GUIDES & VIDEN OM KAFFE

I JDE er vi specialister inden for kaffe og te, og med mere end 260 års erfaring, har vi stor viden og lidenskab bag hver kop kaffe. Vores viden og lidenskab deler vi her

Hvad er kaffe?

Ved du hvordan et kaffebær bliver til den kaffe, du drikker? Blive klog på hvor kaffe kommer fra, produktion og få sjove facts om kaffe. 

Hvad er te?

Ved du, hvor te kommer fra, hvordan det produceres og at urtete slet ikke er te? Bliv klogere på te her. 

Udregner I prisen pr. kop?

Har I udgifter til rengøring og vedligeholdelse med i budgettet? Vi guider dig til, hvordan du udregner prisen på jeres kaffeløsning pr. kop.

Vælg den rigtige kaffemaskine

Kaffe er med til skabe god stemning, og derfor er en kaffemaskine en god idé på kontoret. Her får du en guide til at vælge den rigtige kaffemaskine.

8 facts om salg og fastholdelse

Vidste du, at det tager meget mere end én god oplevelse til at opveje én dårlig oplevelse? Få flere facts om kundeservice her. 

Ultimativ guide til kundemodtagelse

Som receptionist er du centralnervesystemet for kommunikationen med kunder. Her er din guide til bedre kundemodtagelse

10 ting, du ikke vidste om kaffe

Du kender sikkert kaffens delikate smag og opkvikkende virkning. Men der er meget mere spændende viden omkring den lille kaffebønne.

5 tips til genbrug af kaffegrums

Vær god ved miljøet og genbrug dit kaffegrums. Vi giver inspiration til, hvordan du kan genbruge dit kaffegrums. 

10 trin til at vælge den rette kaffeløsning

Det er ikke ligegyldigt, hvilken kaffe I serverer for kunder og medarbejdere. Bliver klogere på, hvad jeres behov er, inden I vælger en kaffeløsning. 

Sådan indretter i jeres velkomstområde

Få inspiration til 3 vigtige elementer, der har afgørende betydning for hvordan I viser jeres værdier: Farver, interiør og aktiviteter. 

Air France fik en ny kaffeløsning

Læs om, hvordan Air France fik en kaffeløsning af høj kvalitet, hvor medarbejderne kunne gemme deres individuelle opskrifter på maskinen.

Kickstart virksomhedens vækst

Vi har undersøgt danskernes kaffevaner på jobbet, og giver dig 3 gode grunde til, at kaffe kan styrke fællesskabet og øge trivslen

Arabica vs. Robusta

Vidste du, at der er findes mere end 60 forskellige typer kaffebønner? De to mest anvendte bønner er Arabica og Robusta. 

Smagen af kaffe

Lær at sætte ord på, hvad din kaffe smager af. Vi guider dig til at smage forskel på kaffens mange noter. 

Smagen af god samvittighed

I JDE forpligter vi os til en bæredygtig fremtid og flere af vores produkter forener økologi og bæredygtighed. Læs mere om JDE's indsats her. 

Fremtidens medarbejdere står på spring

Er din virksomhed fremtidssikret og ved du, hvordan du tiltrækker generationen af Millenials til din virksomhed? 

Kaffe og ledelse

Vidste du, at 30 pct. af danskerne mener, at kaffe bidrager til fællesskabet? Her får du SMV'ens guide til større medarbejdertilfredshed. 

 

JDE Professional er Danmarks førende leverandør af kaffeløsninger til erhverv. God kaffe og te er guld værd, og det er utroligt, hvad der kan ske over en kop kaffe. Vi hjælper med den rette kaffeløsning fra valg af kaffemaskine til den rette kaffe og te til din virksomhed. 

MERE OM JDE