Foodexpo

TAK FOR TRE FANTASTISKE MESSEDAGE

26.178 fagfolk besøgte fra den 18.-20. marts 2018 Nordens største Fødevaremesse i Herning. Alle de besøgende blev budt velkommen med en kop varm kaffe af JDE og CAFAX ved indgang Vest og kunne høre mere om de forskellige kaffeløsninger på vores stand i hal M. Det har været en fantastisk messe med højt aktivitetsniveau og mange glade messegæster. 

Oplev stemningen fra messen - og se nogle af de ting, som vi præsenterede i videoen. 

{ Dine medarbejdere efterspørger kvalitetskaffe og et større udvalg }


NYHED - Soul Pro imponerer selv de største kaffeentusiaster med kaffe i café-kvalitet og den uimodståelige Best FoamTM mælkeskum. 

Læs mere om Soul Pro

L'OR

NYHED - Gør din kaffepause til et forførende øjeblik med ren espresso nydelse. 

Læs mere om det fortryllende univers
Har I brug for et kaffekoncept med hurtig udskænkning og minimale rengøring – eller er I mere til den maksimale kaffenydelse, hvor I kan se og dufte kaffebønnerne?

Vælg blandt vores mange kaffeløsninger og find den løsning, der passer bedst til jeres behov. 

Se mere om vores kaffeløsninger

NYHED - Pickwick økologisk te

2 spændende nyheder, der er udviklet til at bringe den rene, naturlige smag af sort og grøn te frem. Læs mere om Pickwick Pure Organic Black og Pickwick Pure Organic Green.

Slow Tea

Slow Tea er JDE Professionals nye premium te-koncept for dem, der lever livet fuldt ud og helt bevidst vælger kvalitet. Læs mere om Slow Tea her. 

Pickwick variationsæsker

Der findes en Pickwick te - til ethvert øjeblik på dagen. Vælg blandt to nye variationsæsker, hvor du får flere forskellige frugtteer samlet i én æske. Find variationsæskerne herVores konsulenter står klar på messen til at tage imod eksisterende og nye kunder, men hvis du vil være helt sikker på at kunne komme til at tale med din konsulent, så lav en aftale inden messen. Find din lokale konsulent her. 

Følg med i de kommende nyhedsbreve, så vil vi løbende præsentere dig for hvilke spændende nyheder fra JDE Professsional, som du kan forvente at komme til at opleve på messen. Er du ikke tilmeldt nyhedsbrevet, kan du tilmelde dig her. 

 

*Kilde: http://teinfo.dk