VÆLG DEN RIGTIGE KAFFEMASKINE TIL KONTORET

Skal I investere i en kaffemaskine til kontoret? Her får I en guide til at vælge den rigtige kaffemaskine

Det er ingen hemmelighed, at kaffe er med til skabe god stemning. Derfor er en kaffemaskine en god idé på kontoret. Først og fremmest kan kaffens duft bidrage til en hyggelig stemning, og koffeinen i den varme drik er med til både at booste energien og produktiviteten hos medarbejderne. Derfor er der flere fordele ved at anskaffe en kaffemaskine til kontoret. Men hvilken type kaffemaskine skal man erhverve sig? Vi har et bredt udvalg og således noget til enhver smag. Man bør først og fremmest gøre klar med sig selv, hvad man som virksomhed ønsker sig af sin kommende kaffemaskine. Hvis I allerede ved, hvad I søger, kan I kontakte os på 79 31 38 38 eller kontakte os her

HVAD ER KONTORETS BEHOV?

For at kunne bestemme hvilken type kaffemaskine, der er rigtig til jeres kontor, er der nogle spørgsmål man skal besvare inden. Disse spørgsmål skal bidrage til at få et overblik over kontorets behov og hvilke præferencer for kaffe, der er på kontoret.

 

Har I styr på budgettet? Udregn prisen per kop for at undgå prischok. Læs mere om, hvad du skal huske at inkludere i udregningen, her. 

Tid

Det er forskelligt fra kaffemaskine til kaffemaskine, hvor lang tid den er om at brygge en kop kaffe. Så hvis kontoret er påvirket af at have en travlt hverdag, bør I vælge en, der er hurtig til at brygge kaffe. Hvis dette ikke har en større betydning for jer, kan I få en kaffemaskine med andre funktioner.


Kvalitet

Hvis medarbejderne på kontoret foretrækker kaffe af høj kvalitet, kan dette ønske ofte få konsekvenser for bryggetiden. En prima kop kaffe har en længere fremstillingsproces. Til gengæld er man også sikret en delikat kop kaffe, hvor der ikke er gået på kompromis med smagen.

 

Antal kopper

Det er en god idé at få et overblik over, hvor mange kopper kaffe, der vil blive drukket på en dag på kontoret. Når man har tal på dette, er man sikret at få en kaffemaskine, der hverken har en for stor eller lille kapacitet. Man får præcis, hvad der er tilsvarende behovet.

Smagsvarianter

Mange mennesker har en variant inden for kaffe, som de foretrækker. Derfor er det en god idé lave en liste over hvilke typer af kaffe, at maskinen som minimum skal kunne brygge. Vores maskiner er meget forskellige, og det er forskelligt hvilke typer af varme drikke, de kan fremstille.

EN KAFFEMASKINE TIL ENHVER SMAG

Hos JDE professionals tilbyder vi et bredt udvalg af kaffemaskiner til kontoret. Der er noget til enhver smag og til enhver type kontor. Vi tilbyder 4 forskellige typer maskiner, der hver har sin egen “personlighed”.

Cafitesse kaffemaskiner

Cafitesse , som er alsidige maskiner, der kan levere flere typer af varme drikke. I Cafitessemaskinerne er der flere forskellige funktioner, og derfor er der noget til enhver smag på kontoret.

SE CAFITESSE-MASKINER

Friskbryg-maskiner

Friskbrygmaskinerne, som kan levere duften af friskbrygget kaffe på hele kontoret. Friskbrygmaskinerne står klar hver morgen med en god kop friskbrygget kaffe til jeres medarbejdere.

SE FRISKBRYG-MASKINER

Espressomaskiner

Espressomaskiner , der kan fremstille lækre espressoer til kontoret. Vi har flere typer af espressomaskiner; både den simple, der producerer en kop espresso men også den mere nuancerede maskine, der kan producere flere andre kaffespecialiteter, hvor espresso indgår.

SE ESPRESSOMASKINER

Instantmaskiner

Instantmaskiner, som er perfekt til kontoret, der ikke kan vente på kaffemaskiner med lang bryggetid. Instantmaskinerne kan fremstille en hurtig kop kaffe, der samtidig bibeholder den gode smag. Derudover er der flere forskellige smagsvarianter, såsom Cappucino, Espressochoco, Latte macchiato og meget mere, så man ikke behøver at gå på kompromis med udvalget.

SE INSTANTMASKINER

Promesso

Promesso kaffemaskinen er til virksomheden, der ikke går på kompromis. Med Promesso får du en kompromisløs kaffeoplevelse. Du kan skabe netop den variant, du ønsker, samt gemme din drik i din personlige profil til fremtidig brug. Med den atmosfæriske belysning kan virksomheden selv skifte farve, så den derved passer ind i kontormiljøet. 

 

MERE OM PROMESSO

Stadig i tvivl?

Hvis I stadig er i tvivl om, hvilken type kaffemaskine, der passer bedst til jeres kontor, vil vi guide til det rette valg. Prøv vores guide, der hjælper med at finde den rette kaffemaskine til dit kontor. Vi sidder også klar til at vejlede jer til den rigtige kaffemaskine, så I fremover kan tilbyde en god kop kaffe til jeres medarbejdere og kunder. I kan blot ringe på 79 31 38 38, eller bestille et gratis og uforpligtende tilbud.

FÅ RÅDGIVNING


Når I skal have ny kaffemaskine, er der flere ting at overveje. Hvor mange kopper kaffe drikkes der, hvor nem og hurtig skal maskinen være, har i brug for en serviceaftale og meget mere. Vi giver 10 trin til at vælge den rette kaffeløsning

 

JDE Professional er Danmarks førende leverandør af kaffeløsninger til erhverv. God kaffe og te er guld værd, og det er utroligt, hvad der kan ske over en kop kaffe. Vi hjælper med den rette kaffeløsning fra valg af kaffemaskine til den rette kaffe og te til din virksomhed. 

MERE OM JDE