Den danske kaffekultur har gennemgået en forandring. I dag er folk mere kvalitetsbevidste og går blandt andet op i at få serveret en bedre kop kaffe – både på cafeen, i hjemmet og arbejdspladsen. Derfor bringer Jacobs Douwe Egberts Professional cafeen ind på arbejdspladsen med vores nyeste Café Noir Coffee Kitchen.

The greatest coffee for the greatest minds

CAFÉ NOIR COFFEE KITCHEN

Folk ønsker at føle sig godt tilpas på arbejdspladsen. En arbejdsplads skal være et inspirerende miljø med plads til personligudvikling, komfort og kreativitet. Et godt kaffehjørne er et vigtigt element i alt dette. Det er her uformelle samtaler og spontane øjeblikke opstår – samtidig er det også her de gode idé skabes og udvikles. Med vores Café Noir Coffee Kitchen, får i et inspirerende og luksuriøs kaffehjørne op arbejdspladsen. Fuld service og ingen investering krævet.

ALLE ER EN BARISTA

Med Café Noir Coffee Kitchen er både personale og gæster deres egen Barista. Alle kan nemt lave lækre kaffespecialiteter – vælg det perfekte blend, tilføj mælk og/eller smagsnuancer i form af fx saltet karamel sirup. Coffee Kitchen sikre altid friskkværnet bønner og frisk mælk.

KLASSIKERE

FRISTELSER

KOLDT OG LÆKKERT

Eksklusive espresso blandinger

SPECIELT FREMSTILLET TIL CAFÉ NOIR COFFEE KITCHEN

Et luksus kaffehjørne fortjener eksklusive kaffeblandinger. Hver af vores kaffeblandinger er fremstillet af 100 % UTZ Certificeret Arabica bønner, hvor alle tre varianter har deres oprindelse i Sydamerika. Smooth Roast er mild og blid, Iconic Blend er afbalanceret og rund og Intense Black er god intens og kraftfuld i smagen. Alle kan vælge sin favorit blanding til deres fortrukne cappuccino, espresso eller en anden sort kaffe.

Hjertet i Café Noir Coffee Kitchen

BARISTA PRO ESPRESSOMASKINE

BARISTA Pro er en espressomaskine specielt udviklet til vores Café Noir Coffee Kitchen. Ved at overvåge maskinen via en kontinuerlig GPRS fobindelse, kan vi sikre kvaliteten og stå inde for sikkerheden hele dågnet rundt. Alle BARISTA Pro er nemme at betjene og kommer med 3 bønnebeholdere, så du altid har adgang til de ansatte og gæsters foretrukne kaffe. Maskinen er også udstyret med frisk mælk og sirup modul – så er der altid adgang til lækre drikke, varme som kolde. 

Altid fuld service

INTET STÅHEJ, INGEN INVESTERING

Du har placeringen og kaffeelskerne, vi har det ultimative kaffehjørne. Jacobs Douwe Egberts Professional sætter Café Noir Coffee Kitchen op på din ønskede placering, vi har det fulde ansvar for drift og vedligeholdelse af espressomaskinen. På den måde har i luksus kaffe 24 timer i døgnet, uden at skulle bekymre sig om investering eller service. Vi klarer det hele.

Enkel betjening

DEN LÆKRESTE KAFFE PÅ 4 TRIN

Espressomaskinen med berøringsskærm guider dine medarbejdere og gæster til den rigtige kop kaffe. På blot 4 trin kan der nydes en varm eller kold drik. Desuden er der tilknyttet et simpelt betalingsmodul på maskinen.

Coffee Kitchen

HVILKET MODUL VÆLGER DU?

Espresso Udstyr
Barista ONE


Kaffeudvalg
Varmt

Klassikers Fristelser

Blends
2 Blends

Kopstørrelser
S, M, L

Størrelse
120 x 75 x 200

Espresso Udstyr
Barista PRO


Kaffeudvalg
Varmt + Koldt

Klassikers Fristelser Koldt og Lækkert

Blends
3 Blends

Kopstørrelser
S, M, L

Størrelse
216 x 120 x 247


Espresso Udstyr
Barista PRO


Kaffeudvalg
Varmt + Koldt

Klassikers Fristelser Koldt og Lækkert

Blends
3 Blends

Kopstørrelser
S, M, L

Størrelse
216 x 120 x 247

Quote

Lyst til at prøve det? Udfyld formularen

Nyhedsbrev