Ultimativ gæstfrihed med L'OR PROMESSO

L'OR Professional giver jer mulighed for at være de perfekte værter i alle situationer og lokationer. Opdag nydelsen af ultimativ gæstfrihed ved at tilbyde L'OR PROMESSO kaffeløsning. Servér ultimative kaffevariationer fra vores prisvindende maskiner. Med denne enestående maskine kan vise jeres kunder, og gæster, hvor meget I  værdsætter dem.

Opdag

L'OR PROMESSO kaffeløsning

Oplev den ultimative gæstfrihed af L'OR PROMESSO, og lad jer blive fanget af den sublime variation af premium kvalitetsespresso kaffe. Udfyld formularen og bliv kontaktet om L'OR Promesso.

Køn: *

ULTIMATIV SMAG

Den Gyldne Standard

Overgivelse til ægte kaffe nydelse og elsk den ultimative smag med en suprem variation af premium kvalitetsespresso kaffe. En blindsmagning afslører, at L'OR PROMESSO leverer en premium espresso og lungo kaffe, der scorer højt på forelskelse, smag, eftersmag og kvalitet.

Kom i kontakt med os

Blendet med den ultimative smag

I hjertet af L'OR PROMESSO CLASSIQUE blendet gemmer der sig de fineste udvalgte 100% Arabicabønner.

  • Medium- til mørkristet blend
  • Dyb, velbalanceret smag med søde nuancer
  • Unik brygning og pakkesystem for at sikre højkvalitets aroma
  • Fine udvalgte UTZ certificeret bønner
  • Et bredt udvalgt af lækre mælkebaserede kaffer med L'OR PROMESSO MILC

ULTIMATIV OPLEVELSE

Personalisering på det højeste niveau

Oplev de enorme personaliserings muligheder, der matcher alles individuelle kaffefavorit. I kan justére styrken på kaffen og tilføje mælk eller mælkeskum, så den netop matcher alle de forskellige smagspræferencer på jeres arbejdsplads. I kan lave jeres egne personlige L'OR PROMESSO favoritkaffe og gemme den mest personlige og perfekte kaffedrik. Maskinen kan gemme favoritkaffer på op til 25 personer.

Vandt designprisen i 2016

L'OR PROMESSO er vinderen af den prestigefyldte Red Dot Design Award i 2016. Det skylde det smukke og intuative design af kaffemaskinen, som også var det mest elskede design i samligning til andre eksisterende espressomaskiner på markedet.

ULTIMATIV LETHED

Slip letheden løs i sin ultimative form

Maksimal koppetid takket være nem betjening, genopfyldning og rengøring. L'OR PROMESSO har step-by-step instruktioner på displayet for at vejlede brugerne. Mindre end 1 minut for at skifte en pakke, og rengøring tager kun 7 minutter per uge.

ULTIMATIV FORRETNINGSSANS

L'OR PROMESSO tilbyder den ultimative kaffeløsning til din virksomhed

Hoteller

"Jeg forventer at kunne reducere omkostninger, da vi bruger mindre tid på genopfyldning og rengøring. Det ser ud til at være det rigtige valg!"

Crown Plaza London Battersea
London, UK

Virksomheder

"Til vores koncept, der matcher PROMESSO'S personalisering funktion perfekt ind."

Official Ferrari Dealer Auto Cavalino
Kobe, Japan

Offentlig

"Den er hurtig, laver perfekt kaffe og ser lækker ud. Vi vil anbefale PROMESSO til alle - overvejer samtidig en til hjemmet, fordi kaffen er så god."

A Private Clinic
Randers, Denmark

Løft jeres kaffestandarder

L'OR PROMESSO er en yderst effektiv, komplet kaffeløsning, der forbedrer kvaliteten af jeres arbejdsplads ved at fremhæve kaffemaskinens unikke bæredygtighedsindsats. Maskinen har bæredygtige løsninger og kan nemt sammensættes med den unikke UTZ certificeret kaffe fra L'OR.

L'OR PROMESSO hos jeres arbejdsplads?

Nysgerrig på hvad L'OR PROMESSO kan give din virksomhed? Kom i kontakt med os og find ud af det.

Kom i kontakt med os