Ultimativ gæstfrihed med L'OR PROMESSO

L'OR Professional giver dig mulighed for at være den perfekte vært i alle situationer og lokatoner. Opdag nydelsen af ultimativ gæstfrihed, ved at tilbyde L'OR PROMESSO kaffeløsning. Servering ultimativ varation i smag fra vores prisvindende maskiner. Vis dine medarbejdere eller kunder hvor meget du værdsætter dem.

Opdag

L'OR PROMESSO kaffeløsning

Oplev den ultimative gæstfrihed af L'OR PROMESSO, og lad dig blive fanget af den sublime variation af premium kvalitetsespresso kaffe. Udfyld formularen og bliv kontaktet om L'OR Promesso.

Køn: *

ULTIMATIV SMAG

Den Gyldne Standard

Overgivelse til ægte kaffe nydelse og elsk den ultimative smag, med en suprem variation af premium kvalitetsespresso kaffe. Blindsmagning afslører at L'OR PROMESSO leverer en premium espresso og lungo kaffe, der scorer højt på overall forelskelse, smag, eftersmag og kvalitet.

Kom i kontakt med os

Blendet med den ultimative smag

I hjertet af L'OR PROMESSO CLASSIQUE blendet gemmer der de fineste udvalgte 100% Arabica bønner.

  • Medium til mørkristet blend
  • Dyb velbalanceret smag med søde nuancer
  • Unik brygning og pakkesystem, for at sikre højkvalitets aroma
  • Fine udvalgte UTZ-certificeret bønner
  • Et bredt udvalgt af lækre mælkebaseret kaffer med L'OR PROMESSO MILC

ULTIMATIV OPLEVELSE

Personalisering på det højeste niveau

Oplev det enorme personaliseringsmuligheder, der matcher alles individuelle kaffefavorit. Justér styrken på kaffen, og tilføj mælk eller mælkeskum til den egen smag. Lav din personlige L'OR PROMESSO favoritkaffe, og gem din egen perfekte drik. Maskinen kan gemme favoritkaffer på op til 25 medarbejdere eller kunder.

Vandt designprisen i 2016

L'OR PROMESSO er vinderen af den prestigefyldte Red Dot Design Award i 2016. Dette smukke og intuative design af maskinen, var også det mest elskede design i samligning til espressomaskiner.

ULTIMATIV LETHED

Slip letheden løs i sin ultimative form

Maksimal oppetid takket være nem betjening, gonopfyldning og rengøring. L'OR PROMESSO har step-by-step instruktioner på displayet, for at vejlede brugerne. Mindre end 1 minut for at skifte en pakke, og rengøring tager kun 7 minutter per uge.

ULTIMATIV FORRETNINGSSANS

L'OR PROMESSO tilbyder den ultimative kaffeløsning til din virksomhed

Hoteller

"Jeg forventer at kunne reducere omkostninger, da vi bruger mindre tid på genopfyldning og rengøring. Det ser ud til at være det rigtige valg!"

Crown Plaza London Battersea
London, UK

Virksomheder

"Til vores koncept, der matcher PROMESSO'S personalisering funktion perfekt ind."

Official Ferrari Dealer Auto Cavalino
Kobe, Japan

Offentlig

"Den er hurtig, laver perfect kaffe og ser lækker ud. Vi vil anbefale PROMESSO til alle - overvejer samtidig en til hjemmet, fordi kaffen er så god."

A Private Clinic
Randers, Denmark

Løft dine kaffestandarder

L'OR PROMESSO er en yderst effektiv komplet kaffeløsning, der forbedrer kvaliteten af din virksomhed, ved at fremhæve din bæredygtighedsindsats. Bæredygtig løsninger med UTZ-certificeret kaffe og CO2-effektivitet, for at skabe en fælles værdi for din virksomhed og kunder.

L'OR PROMESSO hos din virksomhed

Nysggering på hvad L'OR PROMESSO kan give din virksomhed? Kom i kontakt med os og find ud af det.

Kom i kontakt med os