PROMESSO

Til virksomheden som
ikke går på kompromis

ALT UNDTAGET KOMPROMIS

Promesso maskinen tilbyder en kompromisløs kaffeoplevelse, som samtidig udstråler stil og er fuld pålidelig. Det er din smag, din stil og din karakter – med Promesso kan du skabe netop den variant du ønsker, samt navngivne og gemme din drik til fremtidig brug. Med Promesso får du alt – undtaget kompromis.

Altid en varmt velkomst

Promesso maskinen er stærk tilpasningsdygtig. Har atmosfærisk belysning hvor brugeren selv kan skifte farve, så den derved passer ind i ethvert kontormiljø. Maskinen giver dig, medarbejdere eller gæster en varm velkomst.

Se maskine
Promesso Blend No. 1 er kaffe fremstillet af 100 % UTZ Certificeret Arabica bønner

Promesso Blend No. 1

Promesso Blend No. 1 er fremstillet af de fineste 100 % UTZ Certificeret Arabica bønner. Denne karakterfulde kaffeblanding er omhyggelig ristet for at give perfekt afbalanceret smag og en fuldendt aroma. Det perfekte blend for enhver sort kaffe, uanset om det er espresso eller helt almindelig. 

Bestil i webshoppen

Promesso papbæger

Promesso sukkersticks

Promesso mælk

ET HAV AF MULIGHEDER MED PROMESSO

Med Promesso serverer du kaffe, der passer til alles personlige smag. Du kan vælge imellem mange forskellige varianter, med eller uden mælk. Så uanset om du er til espresso, lungo, cappuccino eller latte macchiato med perfekt mælkeskum, så er der kaffe til enhver smag.