• Fri fragt ved køb over 3000 kr
  • Levering inden for 2 hverdage
  • Landsdækkende service

Social ansvar

Vi giver tilbage til lokalsamfundet ved at donere vores overskudvarer til FødevareBanken.

Vi giver tilbage til lokalsamfundet

Hos JDE Professional har vi et samfundsansvar. Vi bruger kaffe og te til at styrke fællesskaber og støtte sårbare grupper. Vi donerer vores overskudsvarer til FødevareBanken, der bekæmper madfattigdom i Danmark.

I 2021 donerede vi 630.000 kopper kaffe, og i 2022 fortsatte vores engagement med 39.620 kopper kaffe og 55.280 kopper te. Vi er stolte af vores bidrag. FødevareBanken leverer mad til sociale organisationer som væresteder, varmestuer og krisecentre. Vi er taknemmelige for at samarbejde med dem og forbedre levevilkårene for dem, der har mest brug for hjælp i vores samfund.

To globale prioriteringer

For at sikre, at vi er på en rejse mod et fælles globalt mål, mens vi anerkender lokale forskelle, har JDE valgt to globale prioriteringer:

  1. Nedbrydelse af potentielle barrierer for kvinder i lederstillinger
  2. Værdiforskelle for at sikre at vores ansatte føler de kan være den, de virkelig er

Vi har nået vores mål med mindst 40% kvinder i ledende stillinger, noget som afspejler sig i den overordnede kønsdiversitet i vores globale arbejdsstyrke. Vi er stolte af at have opnået mindre end 1% i lønforskel på tværs af kønnene i JDE.

icon-person-gender-01.png 40% kvinder i ledende stillinger
icon-person-gender-01.png Mindre en 1% lønforskel mellem kønnene

 

Læs mere om vores politik og dokumentation her

Kaffe er den sociale olie

Gennem kaffe og te er JDE stolte af at kunne spille en positiv rolle i lokalsamfund rundt om i verden. Ligesom vi mener, at ”Det er fantastisk, hvad der kan ske over en kop kaffe”, mener vi også, at det er vores ansvar at bringe mennesker sammen ved at engagere sig i fællesskaber gennem vores brands, tilbyde vores hjælpe, tid, færdigheder og varme.