• Fri fragt ved køb over 3000 kr
  • Levering inden for 2 hverdage
  • Landsdækkende service

Nyd hvert øjeblik

Sammen med Pickwick

Bestil i webshoppen

Vil I socialisere på arbejdspladsen? Eller byde en varm velkomst til jers gæster? Pickwick giver jeres dag det lille ekstra, der skal til. Pickwick – nyd hvert øjeblik.

Pickwick greatest hits

Vi har samlet de bedste teer i en samlet æske

Med vores seneste Top 12 pakke har vi samlet alle de bedste Pickwick teer i én og samme æske. Æsken er samtidig lavet som et borddisplay, så den matcher godt ind i ethvert arbejdsmiljø. Prøv alt lige fra vores grønne teer til vores smagfulde frugtteer med mango eller jordbær. 12 æsker med 20 breve i hver. Æsken findes også i en Top 6 udgave.

Se vores udvalg af Pickwick Classic

Nyd hvert øjeblik

Altid og overalt

Under et møde kan en pause med kollegaer eller en kunde inspirere til en kop te. Vores sortiment af Pickwick teer gør de daglige øjeblikke endnu mere værdifulde.

Pickwick sortiment

Pickwick ved, hvor værdifuldt det daglige te øjeblik er. Siden 1753 har Pickwick lavet de lækreste blandinger. I vores sortiment kan I vælge imellem intet mindre end 24 varianter, hvor fire af dem er økologiske. De kan nydes når som helst og hvor som helt.

 

Klik direkte på den te I gerne vil købe herunder eller udforsk alle vores varianter.

Gør jers Pickwick-oplevelse komplet

Med det rigtige tilbehør, kan I gøre jers teøjeblik til et specielt øjeblik. Vælg jeres foretrukne tilbehør der passer til jer og jeres unikke øjeblikke. 

Mere fra Pickwick