Corporate Social Responsibility

Vores rejse mod ansvarlig kaffe i hver kop

Hos JDE Professional er vi drevet af vores store passion for kaffe og te,
vores respekt for miljøet og omsorg for mennesker. Vores samfundsansvar er
udviklet med denne vision som grundlag.

Rejsen mod 'ansvarlig kaffe i hver kop'

Hos JDE Professional er ansvar for dyrkning og indkøb, miljøhåndtering og samfundsengagement i centrum for det, vi foretager os. Ud fra disse værdier holder vi fast i vores strategi, men er fleksible i forhold til vores taktik. Løbende forbedringer er et centralt princip i vores arbejde for større bæredygtighed, så vi er altid interesserede i og sætter pris på feedback fra vores leverandører, kunder, forbrugere, NGO'er, regeringer og vores egne medarbejdere. Sammen med vores partnere i den private og offentlige sektor bestræber vi os på at sikre en varig effekt på verden omkring os.

 

Gennem skiftende tider er vi hos JDE Professional forblevet tro mod vores løfte om kaffe til enhver kop i mere end 265 år. I dag bliver vores portefølje af kaffe og te af ikoniske brands solgt i over 100 lande verden over. Som etiske forbrugere leder vores kunder ikke længere bare efter en leverandør af kaffe og te, men de er på udkig efter en erfaren partner, som støtter dem med bæredygtige løsninger. Hos JDE Professional er vi ivrige efter at påtage os denne rolle, og vi har dermed forpligtet os til at love vores kunder, at de får Ansvarlig kaffe i hver eneste kop.

Vi tror på at tilbyde vores kunder en lang række bæredygtige valg, skræddersyet til den enkelte kundes behov. Disse valg omfatter renoverede maskiner og certificerede typer kaffe og te af forskellig oprindelse, produceret med omtanke for de mennesker og det miljø, de kommer fra.

 

Vi vil kommunikere og dele vores arbejde for større bæredygtighed med vores kunder. Kun ved at gøre dette i åbenhed og gennemsigtighed vil vi være i stand til at tage de nødvendige skridt i retning af mere bæredygtig kaffe og te.