Corporate Social Responsibility

Vores rejse mod ansvarlig kaffe i hver kop

Hos JDE er vi drevet af vores passion for kaffe og te, vores respekt for miljøet og omsorg for mennesker.
JDE Professionals samfundsansvar er udviklet med denne vision som grundlag.

Rejsen mod 'ansvarlig kaffe i hver kop'

Hos JDE Professional er vi drevet af vores passion for kaffe og te, vores respekt for miljøet og vores omsorg for mennesker. JDE Professionals CSR strategi blev skabt med denne klare vision for øje.

Hos JDE Professional er ansvar for dyrkning og indkøb, miljøhåndtering og samfundsengagement i centrum for det, vi foretager os. Ud fra disse værdier holder vi fast i vores strategi, men er fleksible i forhold til vores taktik. Løbende forbedringer er et centralt princip i vores arbejde for større bæredygtighed, så vi er altid interesserede i og sætter pris på feedback fra vores leverandører, kunder, forbrugere, NGO'er, regeringer og vores egne medarbejdere. Sammen med vores partnere i den private og offentlige sektor bestræber vi os på at sikre en varig effekt på verden omkring os.

 

Gennem skiftende tider er JDE forblevet tro mod sit løfte om kaffe til enhver kop i mere end 266 år. I dag bliver vores portefølje af kaffe og te af ikoniske brands solgt i over 100 lande verden over. Som etiske forbrugere leder vores kunder ikke længere bare efter en leverandør af kaffe og te, men er på udkig efter en erfaren partner, som støtter dem med bæredygtige løsninger. JDE Professional er ivrige efter at påtage sig denne rolle, og har dermed forpligtet sig til at love kunderne Ansvarlig kaffe i hver eneste kop.

Vi tror på at tilbyde vores kunder en lang række bæredygtige valg, skræddersyet til den enkelte kundes behov. Disse valg omfatter renoverede maskiner og certificerede typer kaffe og te af forskellig oprindelse, produceret med omtanke for de mennesker og det miljø, de kommer fra.

 

Vi vil kommunikere og dele vores arbejde for større bæredygtighed med vores kunder. Kun ved at gøre dette i åbenhed og gennemsigtighed vil vi være i stand til at tage de nødvendige skridt i retning af mere bæredygtig kaffe og te.