Vores mærker

Se vores udvalg af kaffemærker og temærker
hos Jacobs Douwe Egberts Professional

Bestil kaffe

Mærker med karakter

Hvert af vores mærke hos Jacobs Douwe Egberts har sin egen karakter. Du vil kunne finindstille hvert mærker, så det matcher jeres arbejdssituation. Du se vil forskellen.

Siden 1753, har Douwe Egberts lavet den ultimative daglige kop kaffe. Kaffebønner, filterkaffe, kaffepuder, kaffekopper og instant kaffe er yderst populært over hele verden. Douwe Egberts er for mange kaffeelskere standard for en god kop kaffe.

Pickwick gør den daglige te kop til et særligt øjeblik. Uanset om det er en dialog mellem kollegaer, eller et møde med gæster vil Pickwick sætte standarden for den gode samtale. Ethvert tidspunkt er et Pickwick tidspunkt.
 

Piazza d’Oro kaffe er lig med stil, kreativitet og inspiration. De raffinerede smagsblandinger kommer til live, hver gang du smager en Piazza d’Oro kaffe.

Nuancer af sort. En elegant og raffineret kaffe, som er grænsesøgende – både hvad angår stil og elegance.

Kom en kop nærmere det uventede med Gevalia kaffe. Velafbalanceret kaffe med smag og aroma, ligesom du kender det.

Når kaffen er karat. Velsmagende kaffe til hverdagen.


Mærket L'OR ESPRESSO bringer håndværk og rig kaffesmag sammen i en og samme kaffekop. L'OR ESPRESSO er designet til at være eksklusivt espresso håndværk i enhver kop.

Cafax er en af Danmarks ældste og mest traditionsrige kaffeleverandører - og nu er Cafax en del af JDE-familien. 

Nybrygget nyhed - direkte fra kværnen

Espresso House Barista Station

Espresso House og JDE tilbyder nu en fælles kaffe og te oplevelse! Sammen har vi udviklet Espresso House Barista Station konceptet, som giver det ultimative interne kaffehus til medarbejdere og gæster.

Læs mere om Barista Station

Espresso House

A world class coffee experience

Nye smagsoplevelser

Med Cafitesse

Cafitesse er lige nu under stærk udvikling. Flere og flere foretrækker mælkevariationer og samtidigt sker der et skift til en mere intens og kraftfuld kaffe. Det nye Cafitesse er perfekt tilpasset denne ændring. 

Læs mere

Pickwick te til kontor og horeca

Uendelig (h)ærlig og nydelse

Pickwick te

Pickwick te, til værdifulde daglige øjeblikke. Vores velkendte Pickwick brevte samling omfatter 24 forskellige varianter, hvor 4 af dem er økologiske. Udover dette, har vi 4 sampakker hvor vi har samlet vores mest populære
varianter i én pakke.

Læs om Pickwick

Pickwick Tea Master Selection

Pickwick Tea Master Selection, er 8 blandinger af vores mest populære teer, alle med et personligt twist af vores te eksperter.

Læs om Pickwick Tea Master Selection

Slow Tea

Slow Tea er specielt designet til de øjeblikke, der ikke kan være længe nok. Den ultimative nydelse, hvor du ønsker at fastholde øjeblikket for evigt. Te der passer til det uendelige moment.

Læs om Slow Tea

Unikke kaffeløsninger

Leder du efter mere end bare god kaffe?
Jacobs Douwe Egberts Professional tilbyder unikke løsninger, som kan levere det ultimative kaffeøjeblik til dine medarbejdere og gæster.

L'OR Promesso

L'OR Promesso er et nyt kaffekoncept, der tilbyder overlegen kvalitetskaffe. Smart, innovativt system der får Promesso maskinen til at vedligeholde sig selv, så du skal bruge mindst tid på rengøring og dermed maksimere nydelsen og kvaliteten af kaffen. Derudover kan du oprette personlige kaffefavoritter direkte i displayet, så du altid kan få din egen kaffevariant direkte i koppen. Den stilfulde Promesso maskine er desuden blevet tildelt Red Dot Best of the Best award.

Oplev Promesso