• Fri fragt ved køb over 3000 kr
  • Levering inden for 2 hverdage
  • Landsdækkende service

Gevalia til folket

Kaffen kom til Sverige i 1685. Dengang anså man kaffe som medicin. Ikke før midten af 1800 tallet slog kaffen igennem og blev en folkelig drik. Omkring samme tid registrerede en initiativrig 26-årig firmaet ”Victor Th Engwalls Handelshus i Gefle”. Det år, 1853, havde Gävle 9500 indbyggere og mindst 80 konkurrerende detailhandel virksomheder – et konkret resultat af byens betydning som en af landets vigtigste havnebyer.

Vælg den rigtige kafferistning

Ikke engang den bedste kaffeekspert kan fortælle, hvilken kafferistning der er den bedste. Det er op til jer og jeres smag – hvilket er grunden til at Gevalia findes med så mange forskellige smag og varianter.

Bedre og friskere kaffe

Den rigtige feinschmecker maler selv sine kaffebønner. Ved at male kaffebønnerne lige før brygning, vil kaffen altid smage bedre, være friskere og dufte bedre. Vi har flere forskellige spændende kaffeblends - fra Gevalias klassiske varianter til den mørkeste og rigeste espresso. 

Formalingsgrad

Formalingsgraden er en vigtig del af kaffens smag. I skal derfor vælge den formalingsgrad, som I ønsker. Det kan I gøre ud fra den bryggemetode, som I bruger på jeres arbejdsplads.

Filterkaffe

Filterkaffe fra Gevalia, kvalitet i mere end 100 år.
Omhyggeligt ristet og kværnet på vores risteri i Gävle.

Hele bønner

Er I mere til hele bønner? Så skal I vælge hele bønner fra Gevalia. Dem kan I selv male og selv bestemme formalingsgraden. Rigtig god til stempelkande og Chemex.

Espressobønner

Elsker I duften af friske espressobønner? Så prøv vores Gevalia produkter, hvor vores bønner er ekstra mørkristet til at fuldende den perfekte kaffesmag.

Instant kaffe

Instant kaffe fra Gevalia er perfekt, hvis I har en tralv hverdag. Vores instant produkter leverer et perfekt resultat hver gang.