Gevalia til kaffepausen

Kaffen kom til Sverige i 1685. Dengang anså man kaffe som medicin. Ikke før midten af 1800 tallet slog kaffen igennem og blev en folkelig drik. Omkring samme tid registrerede en initiativrig 26-årig firmaet ”Victor Th Engwalls Handelshus i Gefle”. Det år, 1853, havde Gävle 9500 indbyggere og mindst 80 konkurrerende detailhandel virksomheder – et konkret resultat af byens betydning som en af landets vigtigste havnebyer.

Vælg ristning

Ikke engang den bedste kaffeekspert kan fortælle dig, hvilken ristning der er den bedste. Det er op til dig og din smag – hvilket er grunden til at Gevalia findes med så mange forskellige smag og varianter.

Hele bønner

Den rigtige feinschmecker kværner selv sine kaffebønner. Ved at kværne bønnerne lige før brygning, vil din kaffe smage bedre, være friskere og dufte bedre. Vi har flere forskellige spændende blends  - fra Gevalias klassiske varianter til den mørkeste og rigeste espresso.

Formalingsgrad

Formalingsgraden er en vigtig del af kaffens smag. Vælg formalingsgraden ud fra den bryggemetode, du bruger.

Filterkaffe

Filterkaffe fra Gevalia, kvalitet i mere end 100 år.
Omhyggeligt ristet og kværnet i Gävle.

Hele bønner

Er du til helebønner fra Gevalia, så kan du selv kværne og bestemme formalingsgraden. Rigtig god til Stempelkande og Chemex.

Espressobønner

Elsker du duften af espressobønner, så prøv vores Gevalia produkter, hvor vores bønner er ekstra mørkristet til at fuldende smagen.

Instant kaffe

Perfekt når du har travlt. Vores Gevalia’s instant produkter leverer et perfekt resultat hver gang.