• Fri fragt ved køb over 3000 kr
  • Levering inden for 2 hverdage
  • Landsdækkende service

Douwe Egberts

Douwe Egberts kaffe - Altid en god kop kaffe

D.E er kvalitetsmærket fra verdens største kaffehus. Vi lægger mere end 260 års erfaring i hver eneste bønne, som vi høster, rister, pakker og leverer. En unik og velsmagende kaffe. Altid et sikkert valg.

Om Douwe Egberts

Siden 1753

Kaffe med værdi. Egberts Douwes og hans kone, Akke Thysses, realiserede i 1753 deres købmandsbutik, kaldet ”De Witte Os”, på dansk Den Hvide Okse midt i Joure i Holland. Dette var fundamentet, for hvad Douwe Egberts kaffe er i dag. Takket være over 260 års erfaring ved vi, hvad god kaffe er. Med vores viden og passion sørger vi for kun at bruge de bedste kaffebønner. Der er smag til enhver - så kan du nyde det daglige kaffeøjeblik.

Altid en god kop kaffe

Tilslut jer Douwe Egberts i dag

Kaffe på arbejdspladsen

42 pct. af danskerne siger, at de føler sig bedre tilpas, når de drikker kaffe på arbejdet. Kaffe gør dagen endnu bedre.

For en god start

er en god kop kaffe afgørende

Mere end hver tredje dansker drikker kaffe på arbejdspladsen,
fordi det giver dem et skud energi. For mange giver en god kop kaffe et ideelt resultat.

En gave til alle

Prøv Douwe Egberts til Horeca

Kaffe til afslapning. Prøv Douwe Egberts kaffe til restaurationsbranchen. Forkæl jeres gæster med god kaffe.

Eksperter i plukning og ristning

Kvaliteten ligger i detaljerne

Gennem århundreders erfaring i kafferistning ved Douwe Egberts, hvad god kaffe er. Søgningen efter kaffe af højeste kvalitet, er vores eksperter mestrer i. De udvælger kaffebønner på grundlag af kvaliteten, aromaen og smagen. Kun de bedste bønner kommer under navnet Douwe Egberts. 

Douwe Egberts kaffebønner dyrkes omhyggeligt i de mest frugtbare regioner i verden. Hvor levering af kvalitet, menneskerne bag og miljøet er de centrale emner i vores navn. Derfor samarbejder vi med det uafhængige certificeringsprogram UTZ Certified.

Den bedste kaffe til din bryggemetode

For hver bryggemetode har vi skabt unikke blends

Espressobønner

Douwe Egberts tilbyder et omfattende udvalg af espressobønner, der varierer i intensitet og smag. Så kan du til enhver tid nyde en lækker kop kaffe. Vi har også økologiske espressobønner.

Instant kaffe

Douwe Egberts instant kaffe er en aromatisk kaffe af høj kvalitet. Med vores instant kaffe kan der nemt og hurtigt nydes en god kop sort kaffe, cappuccino eller decaff uanset tidspunkt.

Cafitesse

Cafitesse står for fristbrygget kaffe i topkvalitet. Uanset om du nyder en kraftfuld lungo kaffe eller en cremet cappuccino, så kan Cafitesse tilbyde netop din favorit kaffe.

Filterkaffe

Douwe Egberts filterkaffe har den harmoniske smag og duftende aroma, som du kender. Navnet stammer fra Holland i 1753. Uanset hvor du befinder dig, vil Douwe Egberts kaffe altid give dig følelsen af hjem.

En kaffemaskine er mere end en maskine. Det er en oplevelse

Find den kaffemaskine der passer jer

En kaffemaskine efter jeres ønsker. I er ikke blot på udkig efter en ny kaffemaskine, men faktisk en hel kaffeoplevelse. En Douwe Egberts kaffemaskine kommer i flere forskellige størrelse og former, der matcher mange forskellige behov. Se vores udvalg og bliv inspireret.

Se alle kaffemaskiner

Gør din kaffeoplevelse perfekt

Alt til en perfekt kop kaffe

Papbæger

Dansk mælk

Sukker

Douwe Egberts og bæredygtighed

Mange af Douwe Egberts kaffebønner er UTZ-certificeret. Det betyder, at kaffen er dyrket på en ansvarlig måde med fokus på leve- og arbejdsvilkår for kaffebønderne og deres familier. Dette fremmer iværksætterånden blandt vores kaffebønder.

Douwe Egberts er UTZ certificeret

Mere info om UTZ