• Fri fragt ved køb over 3000 kr
  • Levering inden for 2 hverdage
  • Landsdækkende service

Espresso House Barista Station

En kaffeoplevelse i verdensklasse

Hos JDE Professional er vi gået sammen med Espresso House for at lancere en ny kaffeoplevelse med Espresso House Barista Station. Espresso House Barista kaffestationen bringer den autentiske, premium kaffe- og teoplevelse, I finder hos en specialbutik, in-house. Det smarte samlede kaffestations koncept er ubemandet og 24/7 tilgængeligt. Lyder det ikke næsten for godt til at være sandt?

Espresso House Barista Station

Den autentiske, premium kaffe- og teoplevelse in-house, fra jeres helt egen kaffestation.

  • Få den lækre kaffe som I kender fra jeres Espresso House café 
  • Smart totalkoncept, der matcher det nordiske design
  • En kaffestation, der er ubemandet og 24/7 tilgængeligt
Kom i kontakt med os

Plantedrikke på kaffemenuen

Vores Espresso House Barista Station indeholder et dobbeltmælkssystem, der giver jer mulighed for at vælge mellem ko- eller plantebaseret drikke. Med denne mulighed kan du imødekomme efterspørgslen fra plantebaserede forbrugere, som er en hurtigt voksende forbrugertrend. Det betyder også, at du kan tilbyde dine gæster en bedre kaffeoplevelse.

Kontakt os for at høre mere

En kaffeløsning til jeres behov

Arbejder du på kontor, et hospital, en uddannelsesinstitution eller driver du en tankstation? Vi skræddersyr Espresso House Barista Station til jeres behov.

Espresso House Barista ONE

Leder I efter en mindre kaffestations-løsning, der passer til jeres arbejdsplads?

Få jeres helt egen kaffestation på kontoret! Espresso House Barista ONE kombinerer kaffe fra de fineste kaffebønner med innovativ teknologi. Det er med til at give jer den autentiske kaffeoplevelse, som I kender fra Espresso House.  

En klassisk cappuccino, en sort kaffe eller en cortado? Med hjælp fra et udvalg af to specialitetskaffer, frisk mælk og fire premium økologiske teer, er alle jeres favorit Espresso House drikke tilgængelige ved kaffestationen. På den måde har alle mulighed for at nyde deres favorit kaffe 24/7.

Læs mere

Specialitetskaffe

Kaffe, the Espresso House way

Kaffen fra Espresso House er altid premium specialitetskaffe fra eget risteri uden for Stockholm. Her bliver alt kaffe til Espresso House ristet. Espresso House Der anvendes den såkaldte "Craft roasting"-metode. Det betyder, at kaffen er nænsomt og langsomt ristet til perfektion af vores talentfulde "Roast Masters". Espresso House handler direkte hos kaffefarmere med bæredygtige metoder og køber kun den bedste kaffe i verden for både miljø og sociale aspekter.  Denne premium kvalitet er i top 5% i verden og klassificeret som "Specialitetskaffe".

Ultimativ kaffeoplevelse

"Nu er der en kaffemaskine, vi stoler på. Vores premium kaffeekspert har testet og tilpasset hver eneste lille del af processen indtil serveringen af den perfekte kop kaffe. Vores designer har skabt en kaffestation sammen med JDE, som tilbyder en lille oase af Espresso House. Vi lancerer en kaffeoplevelse i tråd med vores motto - at levere verdens bedste kaffeoplevelse til verdens bedste gæster". - Espresso House.

Jeres favoritkaffe i én kaffestation

Espresso House Barista Station leverer forskellige typer af kaffe; fra en klassisk cappuccino, en stor vanilla latte eller en cortado med et ekstra shot espresso - I kan brygge lige den, som I elsker. Interesseret i at høre mere om mulighederne, der er ved Espresso House kaffestationen?

Om Espresso House

Espresso House handler om at skabe en premium og personlig kaffeoplevelse - fra håndlavet specialitetskaffe lavet af erfarne baristaer til god service i et unikt og hyggeligt miljø med en indbydende atmosfære. Espresso House er etableret af Charles og Elisabeth Asker i Lund Sverige i 1996. Espresso House er vokset til det førende premium kaffebarmærke i Norden med over 400 kaffebarer på tværs af Sverige, Norge, Finland og Danmark. Det første Espresso House i Tyskland åbnede den 11. oktober 2018.

Espresso House Barista Station på jeres lokation?

Udfyld formularen og vi kontakter jer hurtigst muligt!