Espresso House Barista Station

En kaffeoplevelse i verdensklasse

Hos JDE Professional er vi gået sammen med Espresso House for at lancere en ny kaffeoplevelse med Espresso House Barista Station. Espresso House Barista Station bringer den autentiske, premium kaffe- og teoplevelse, I finder hos en specialbutik, in-house. Det smarte samlede koncept er ubemandet og 24/7 tilgængeligt. Lyder det ikke næsten for godt til at være sandt?

Espresso House Barista Station

Den autentiske, premium kaffe- og teoplevelse in-house

  • Få den lækre kaffe som I kender fra jeres Espresso House café
  • Et smart totalkoncept, ubemandet og 24/7 tilgængeligt
  • Kaffeshopdesign der giver den maksimale oplevelse
Kom i kontakt med os

En kaffeløsning til jeres behov

Arbejder du på kontor, et hospital, en uddannelsesinstitution eller driver du en tankstation?
Vi skræddersyr Espresso House Barista Station til jeres behov.

Espresso House Barista ONE

Leder I efter en mindre løsning, der passer til jeres arbejdsplads?

Espresso House Barista ONE er et unikt koncept til kontorer, som tillader en premium kaffeoplevelse in-house. Espresso House Barista ONE kombinerer kaffe fra de fineste bønner med innovativ teknologi, der giver den autentiske kaffeoplevelse fra Espresso House. En klassisk cappuccino, en sort kaffe eller en cortado? Med hjælp fra et udvalg af to specialitetskaffer, frisk mælk og fire premium økologiske teer, er alle jeres favorit Espresso House drikke tilgængelige. På den måde har alle mulighed for at nyde deres favorit kaffe 24/7.

Læs mere

Specialitetskaffe

Kaffe, the Espresso House way

Kaffen fra Espresso House er altid premium specialitetskaffe fra deres eget risteri uden for Stockholm. Der anvendes den såkaldte "Craft roasting"-metode. Det betyder, at kaffen er nænsomt og langsomt ristet til perfektion af vores talentfulde "Roast Masters". Espresso House handler direkte hos kaffefarmere med bæredygtige metoder og køber kun den bedste kaffe i verden for både miljø og sociale aspekter. Denne premium kvalitet er i top 5% i verden og klassificeret som "Specialitetskaffe".

Ultimativ kaffeoplevelse

"Nu er der en kaffemaskine, vi stoler på. Vores premium kaffeekspert har testet og tilpasset hver eneste lille del af processen indtil serveringen af den perfekte kop kaffe. Vores designer har skabt en kaffestation sammen med JDE, som tilbyder en lille oase af Espresso House. Vi lancerer en kaffeoplevelse i tråd med vores motto - at levere verdens bedste kaffeoplevelse til verdens bedste gæster." - Espresso House.

Jeres favoritkaffe

Espresso House Barista Station leverer forskellige typer kaffe; fra en klassisk cappuccino, en stor vanilla latte eller en cortado med et ekstra shot espresso - I kan brygge lige den, som I elsker den. Interesseret i at høre mere om mulighederne?

Om Espresso House

Espresso House handler om at skabe en premium og personlig kaffeoplevelse - fra håndlavet specialitetskaffe lavet af erfarne baristaer til god service i et unikt og hyggeligt miljø med en indbydende atmosfære. Etableret af Charles og Elisabeth Asker i Lund Sverige i 1996. Espresso House er vokset til det førende premium kaffebarmærke i Norden med over 400 kaffebarer på tværs af Sverige, Norge, Finland og Danmark. Det første Espresso House i Tyskland åbnede den 11. oktober 2018.

 

Espresso House Barista Station på jeres lokation?

Udfyld formularen og vi kontakter jer hurtigst muligt!

Vil i hellere ringe? Kontakt os på vores telefonnummer:

Telefonnummer


Vores kundeservice står klar:

Mandag til torsdag fra 08.00 – 16.00 
Fredag fra 08.00 – 15.30