• Fri fragt ved køb over 3000 kr
  • Levering inden for 2 hverdage
  • Landsdækkende service

Om os

Dette er os - JDE Professional

A coffee for every cup

 

Vores Mærker

 

Danmarks førende kaffeleverandør

Hos JDE Professional er vi passionerede omkring kaffe, og vi er stolte af at være Danmarks førende leverandør af kaffeløsninger til både offentlige og private arbejdspladser. 

Med mere end 15.000 kunder og det mest dedikerede serviceteam i Danmark, går vi langt for at sikre, at alle får fantastisk kop kaffe hver dag. Vores mål er at give jeres arbejdsplads mere end bare en god kop kaffe - vi vil skabe uforglemmelige kaffeoplevelser. 

Hos os får jeres arbejdsplads ALT til det fuldendte kaffehjørne – Vi sørger både for installation, service, kaffe, te og tilbehør.  

Læs mere om vores kaffeløsninger

Vores passion for kaffe

Kaffekspertise: Hos JDE Professional er vi garvet kaffebryggere. Med en historie, der går tilbage til 1753, har vi forfinet kunsten at brygge den perfekte kop kaffe - fra valg af kaffebønner til valg af maskine og teknisk support.

Indsigt: Gennem mere end 40 år har vi forsynet danskerne med kaffe, og har derfor dyb forståelse for den danske kaffekultur. Vi er i stand til at skræddersy løsninger, der sikrer fremragende kaffeoplevelser for arbejdspladser, medarbejdere og kunder.

Lidenskab: Med over 260 års erfaring inden for kaffeverdenen brænder vi for hver eneste kop kaffe. Vi rister og sælger nogle af de mest anerkendte kaffemærker som Gevalia, Café Noir, Karat, L'OR, Tassimo, Douwe Egberts og Piazza d'Oro, samt Pickwick te.

Komplette kaffeløsninger: Vi leverer, alt I behøver til kaffehjørnet på jeres arbejdsplads - kaffemaskiner til ethvert behov, mange forskellige typer af kaffe, te og kakao, tilbehør og gode servicepakker.

Partnerskab: Hos JDE Professional involverer vi os i meget mere end en god kop kaffe. Vi involverer os også i vores kunderne, og den verden de agerer i. Med os som samarbejdspartner får man derfor altid løbende inspiration og ny viden om de nyeste kaffetrends. 

Kontakt os for at lære mere

260 års erfaring med kaffe

Vi er en del af verdens største globale kaffehus, Jacobs Douwe Egberts, hvilket giver os mulighed for at tilbyde skræddersyede og unikke løsninger, der passer perfekt til enhver arbejdsplads. Med vores mest kendte kaffemærkebrands såsom Gevalia, Cafe Noir, Cafitesse, L’or, Espresso House og Piazza d’Oro kan vi tilbyde noget for enhver smag.

JDE Professional er et resultat af fusionen mellem Merrild Professional (DE Master Blenders 1753) og Gevalia Professional (Mondelez kaffe). Vores hovedkontor ligger i Holland, og vi er repræsenteret i mere end 80 lande. I Danmark ligger vores kontor og showroom i Middelfart.

Læs mere om JDE Global

Vi er Danmarks førende leverandør

Vidste I, at vi er Danmarks førende leverandør af kaffeløsninger?

Over 260 års erfaring

Vi har mere end 260 års erfaring samt stor lidenskab bag hver eneste kop.

Over 15.000 kunder

Vi leverer kaffeløsninger til mere end 15.000 kunder i det private og offentlige.

Kendte mærker

Vi rister og sælger nogle af de bedste mærker som Café Noir, Gevalia, Karat, LO'R og Piazza d'Oro.

800.000.000 kopper

Vi leverer 800.000.000 kopper kaffe om året - eller 26 kopper i sekundet.

Verdens største rene kaffehus

Jacobs Douwe Egberts er verdens største rene kaffehus. 

Vores rejse mod ansvarlig kaffe i hver kop

Vi er et kaffehus til det professionelle marked, og vores mål er at give vores kunder ansvarlig kaffe i hver eneste kop kaffe og te! Vi stræber os hele tiden efter at bibeholde vores position som pionerer inden for miljøvenlig kaffe- og teproduktion, blandt kaffe virksomheder i Danmark og resten af verden. Vi tager tager ansvar for hele vores forsyningskæde - fra bønne til kop. Vi arbejder konstant på at forbedre os ved at etablere relevante partnerskaber, der investerer i sociale initiativer og tager vare på vores kollegaer.

Mange af vores produkter omfatter certificeret og kontrolleret kaffe og te af forskellig oprindelse, produceret med omtanke for mennesker og miljø i hele kaffens livscyklus. Du kan se vores udvalg af certificeret kaffe te i vores webshop.

Læs mere om vores CSR-initiativer

Udforsk vores produkter og mærker