Om os

Dette er os - JDE Professional

A coffee for every cup

 

Vores Mærker

 

Danmarks førende kaffeleverandør

Vi er Danmarks førende leverandør af kaffeløsninger til offentlige og private arbejdspladser med over 15.000 kunder og Danmarks stærkeste service team. Vi tror på, at alle fortjener en god kop kaffe - og vi leverer meget mere end det. Som en del af verdens største kaffehus, Jacobs Douwe Egberts, tilbyder vi individuelle muligheder og service, tilpasset hver enkelt arbejdsplads.

Læs mere om vores kaffeløsninger

Kaffeløsninger til ethvert behov

Ekspertise: Hos JDE Professional er vi garvet kaffebryggere. Med rødder helt tilbage til 1753 har vi perfektioneret kunsten at brygge en god kop kaffe - lige fra kaffen til maskinvalg og teknisk service.

Indsigt: Vi har leveret kaffe til danskerne i mere end 40 år. Som én af de store kaffevirksomheder i Danmark, har vi den danske kaffekultur helt under huden, og vi kan udvikle netop den løsning, der skaber de bedste kaffeoplevelser for arbejdspladsen, medarbejderne, og kunderne.

Lidenskab: Med mere end 260 års erfaring inden for kaffe har vi stor viden og lidenskab bag hver eneste kop kaffe. Vi rister og sælger nogle af de mest anerkendte kaffemærker som Gevalia, Café Noir, Karat, L'OR, Tassimo, Douwe Egberts og Piazza d'Oro, samt Pickwick te.

Komplette kaffeløsninger: Vi leverer, alt I behøver til kaffehjørnet på jeres arbejdsplads - kaffemaskiner til ethvert behov, mange forskellige typer af kaffe, te og kakao, tilbehør og gode servicepakker.

Partnerskab: Hos JDE Professional involverer vi os i meget mere end en god kop kaffe. Vi involverer os også i vores kunderne, og den verden de agerer i. Med os som samarbejdspartner får man derfor altid løbende inspiration og ny viden om de nyeste kaffetrends. 

Kontakt os for at lære mere

Jacobs Douwe Egberts globalt

Jacobs Douwe Egberts (JDE), som JDE Professional Danmark er en del af, er verdens ledende kaffehus med mere end 12.000 medarbejdere globalt. JDE Professional er et resultat af fusionen mellem Merrild Professional (DE Master Blenders 1753) og Gevalia Professional (Mondelez kaffe). Vores hovedkontor ligger i Holland, og vi er repræsenteret i mere end 80 lande.

Læs mere om JDE Global

Vi er Danmarks førende leverandør

Vidste I, at vi er Danmarks førende leverandør af kaffeløsninger?

Over 260 års erfaring

Vi har mere end 260 års erfaring samt stor lidenskab bag hver eneste kop.

Over 15.000 kunder

Vi leverer kaffeløsninger til mere end 15.000 kunder i det private og offentlige.

Kendte mærker

Vi rister og sælger nogle af de bedste mærker som Café Noir, Gevalia, Karat, LO'R og Piazza d'Oro.

800.000.000 kopper

Vi leverer 800.000.000 kopper kaffe om året - eller 26 kopper i sekundet.

Verdens største rene kaffehus

Jacobs Douwe Egberts er verdens største rene kaffehus. 

Vores rejse mod ansvarlig kaffe i hver kop

Vi er et kaffehus til det professionelle marked, og vores mål er at give vores kunder ansvarlig kaffe i hver eneste kop kaffe og te! Vi stræber os hele tiden efter at bibeholde vores position som pionerer inden for miljøvenlig kaffe- og teproduktion, blandt kaffe virksomheder i Danmark og resten af verden. Vi tager tager ansvar for hele vores forsyningskæde - fra bønne til kop. Vi arbejder konstant på at forbedre os ved at etablere relevante partnerskaber, der investerer i sociale initiativer og tager vare på vores kollegaer.

Mange af vores produkter omfatter certificeret og kontrolleret kaffe og te af forskellig oprindelse, produceret med omtanke for mennesker og miljø i hele kaffens livscyklus. Du kan se vores udvalg af certificeret kaffe te i vores webshop.

Læs mere om vores CSR-initiativer

Udforsk vores produkter og mærker