Om os

Dette er Jacobs Douwe Egberts Professional

A coffee for every cup

 

Vores Mærker

 

Danmarks førende kaffeleverandør

JDE Professional er Danmarks førende leverandør af kaffeløsninger til offentlige og private virksomheder med over 15.000 kunder og Danmarks stærkeste service team. Vi tror på, at alle fortjener en god kop kaffe - og vi leverer meget mere end det. Som en del af verdens største kaffehus, Jacobs Douwe Egberts, tilbyder vi individuelle muligheder og service, tilpasset hver enkelt virksomhed.

Læs mere om vores kaffeløsninger

Kaffeløsninger til ethvert behov

Ekspertise: JDE Professional er en garvet kaffebrygger. Med rødder helt tilbage til 1753, har vi perfektioneret kunsten at brygge en god kop kaffe - lige fra kaffen til maskinvalg og teknisk service.

Indsigt: JDE Professional har leveret kaffe til danskerne i mere end 40 år. Vi har den danske kaffekultur helt under huden, og kan udvikle netop den løsning, der skaber de bedste kaffeoplevelser for virksomheden, medarbejderne, kunderne og forretningen.

Lidenskab: Med mere end 260 års erfaring inden for kaffe, har vi stor viden og lidenskab bag hver eneste kop kaffe. Vi rister og sælger nogle af de bedste kaffemærker som Gevalia, Café Noir, Karat, L'OR, Tassimo, Douwe Egberts og Piazza d'Oro, samt Pickwick te.

Totalløsninger: Vi leverer alt I behøver til kaffehjørnet på arbejdspladsen - kaffemaskiner til ethvert behov, mange forskellige typer kaffe, te og kakao, tilbehør og gode servicepakker.

Partnerskab: JDE Professional involverer sig i meget mere end en god kop kaffe - vi involverer os også i vores kunderne, og den verden de agerer i. Med os som samarbejdspartner får man derfor løbende inspiration og viden om de nyeste kaffetrends

Kontakt os for at lære mere

Jacobs Douwe Egberts globalt

Jacobs Douwe Egberts (JDE), som JDE Professional Danmark er en del av, er verdens ledende rene kaffehus, med mere end 12000 medarbejdere globalt. JDE Professional er et resultat af fusionen mellem Merrild Professional (DE Master Blenders 1753) og Gevalia Professional (Mondelez kaffe). Hovedkontoret ligger i Nederland, og virksomheden er repræsenteret i mere end 80 lande.

Læs mere om JDE Global

Danmarks førende leverandør

Vidste du, at JDE er Danmarks førende leverandør af kaffeløsninger?

Over 260 års erfaring

I JDE har vi mere end 260 års erfaring samt stor lidenskab bag hver eneste kop. 

Over 15.000 kunder

JDE leverer kaffeløsninger til mere end 15.000 kunder i det private og offentlige.

Kendte mærker

Vi rister og sælger nogle af de bedste mærker som Café Noir, Gevalia, Karat, LO'R og Piazza d'Oro.

800.000.000 kopper

JDE leverer 800.000.000 kopper kaffe om året - eller 26 kopper i sekundet.

Verdens største rene kaffehus

Jacobs Douwe Egberts er verdens største rene kaffehus. 

Bæredygtighed og samfundsansvar

Vi er en kaffevirksomhed til det professionelle marked, og vores mål er at give vores kunder ansvarlig kaffe i hver eneste kop! Vi stræber hele tiden efter at bibeholde vores position som pionerer inden for bæredygtig kaffe- og teproduktion, og tager ansvar for hele vores forsyningskæde - fra bønne til kop. Vi arbejder konstant på at forbedre vores virksomhed ved at etablere relevante partnerskaber, der investerer i sociale initiativer, og tage vare på vores kolleger.

Hele vores sortiment af bæredygtige valg omfatter certificeret og kontrolleret kaffe og te af forskellig oprindelse, produceret med omtanke for mennesker og miljø i hele kaffens livscyklus.

Læs mere om vores CSR-initiativer

Udforsk vores produkter og mærker