Velkommen til Jacobs Douwe Egberts Professional

God kaffe & te er guld værd

JDE Professional er Danmarks førende leverandør af kaffeløsninger til det private og offentlige med over 15.000 kunder og Danmarks stærkeste service team. Vi rister og sælger nogle af de bedste mærker som Gevalia, Café Noir, Karat, L'OR, Tassimo, Douwe Egberts og Piazza d'Oro samt Pickwick te.

JDE Professional er et resultat af fusionen mellem Merrild Professional (DE Master Blenders 1753) og Gevalia Professional (Mondelez kaffe), der har skabt verdens største rene kaffehus.

Eliteleverandør til det offentlige

JACOBS DOUWE EGBERTS DK ApS har placeret sig i den absolutte elite af leverandører til det offentlige i hele Danmark; en præstation, der påkalder sig al ære og respekt. Det er med stor stolthed og ydmyghed, at vi har modtaget certificeringen som eliteleverandør til det offentlige. 

Læs mere om eliteleverandører her

Kaffe- og tehus

Jacobs Douwe Egberts Professional hjælper med glæde både store og mindre organisationer, med god kaffe og te. Med mere end 260 års erfaring, har vi stor viden og lidenskab bag hver eneste kop kaffe – det er utroligt hvad der kan ske over en kop kaffe.

Vores mærker

Café NoirGevaliaL'ORPiazza d'Oro  Douwe Egberts   Pickwick  Karat 

Skal du til at træffe et valg?

Vi vil gerne hjælpe dig

Vi mener og tror på, det er utroligt hvad der kan ske over en kop kaffe. Derfor vil vi gerne hjælpe dig med den helt rigtige løsning, uanset om du står over at skulle skifte kaffemaskine eller om du, har lyst til at prøve en ny smag af kaffe.

Altid - når som helst

Du kan altid komme i kontakt med Jacobs Douwe Egberts, telefonisk eller online

Online kaffeshop

Hvad er du på udkig efter?

Med disse valg, har vi gjort det nemt for dig