KARAT kaffe logo

KARAT er smagen af stolte, danske kaffetraditioner og hører til blandt de ældste kaffemærker i Danmark. Karat er en kaffe, der er blevet drukket igennem generationer og er indbegrebet af den velkendte, klassiske sorte kaffe med en kraftig, rund og fyldige KARAT smag.

KARAT kaffe

Siden 1973

Mærket blev lanceret i 1973 af firmaet Ferdinand Andersen & Co., der blev grundlagt i 1885. I 1982 skiftede Ferdinand Andersen navn til Karat Kaffe. Skandinavisk Kaffekompagni etableredes i 1986 som et samarbejde mellem General Foods (Gevalia) og Karat Kaffe. Karat Kaffe ejede 60% af Skandinavisk Kaffekompagni og General Foods 40%. I 1989 dannedes Kraft General Foods, idet Skandinavisk Kaffekompagni blev overtaget helt af General Foods, som i mellemtiden var blevet fusioneret med Kraft Foods. I 2015 bliver Karat Kaffe en del af Jacobs Douwe Egberts. 

Karat Aroma

Karat Aroma er en fyldig kaffe med en balanceret grundsmag, hvor bitterhed og syrlighed mødes i harmoni. Kaffen er mellemristet og en blanding af Arabica- og Robustabønner. Se Karat Aroma 55g  65g  160g  300g  500g

Karat Plantage

Karat Plantage er en kraftfuld og krydet kaffe med en god fylde. Kaffen er mellemristet og en blanding af Arabica- og Robustabønner.