KARAT kaffe logo

KARAT er smagen af stolte danske kaffetraditioner og hører til blandt de ældste kaffemærker i Danmark. En kaffe, der er blevet drukket i gennem generationer og er indbegrebet af den velkendte klassiske sorte kaffe med en kraftig, rund og fyldige KARAT smag.

KARAT kaffe

Siden 1973

Mærket blev lanceret i 1973 af firmaet Ferdinand Andersen & Co., der blev grundlagt i 1885. I 1982 skiftede Ferdinand Andersen navn til Karat Kaffe. Skandinavisk Kaffekompagni etableredes i 1986 som et samarbejde mellem General Foods (Gevalia) og Karat Kaffe. Karat Kaffe ejede 60% af Skandinavisk Kaffekompagni og General Foods 40%. I 1989 dannedes Kraft General Foods, idet Skandinavisk Kaffekompagni blev overtaget helt af General Foods, som i mellemtiden var blevet fusioneret med Kraft Foods. I 2015 bliver Karat Kaffe en del af Jacobs Douwe Egberts. 

Karat Aroma

Karat Aroma er en fyldig kaffe med en balanceret grundsmag, hvor bitterhed og syrlighed mødes i harmoni. Kaffen er mellemristet og en blanding af Arabica- og Robustabønner. Se Karat Aroma 55g  65g  160g  300g  500g

Karat Plantage

Karat Plantage er en kraftfuld og krydet kaffe med en god fylde. Kaffen er mellemristet og en blanding af Arabica- og Robustabønner.