Certificeret kakao og tilbehør

Vi tilbyder et stort udvalg af certificeret kakao og FSC-certificeret tilbehør!

Emballage

Minimalt aftryk på miljøet

Udviklingen af emballage, som er miljøvenlig, uden det går ud over dens evne til at bevare friskheden i vores produkter, er fortsat udfordrende, men vi lægger vægt på at udforske de kreative løsninger, der både er bæredygtige og funktionelle. Udviklingen af emballage, som er miljøvenlig, uden det går ud over dens evne til at bevare friskheden i vores produkter, er fortsat udfordrende, men vi lægger vægt på at udforske de kreative løsninger, der både er bæredygtige og funktionelle. Målsætningen er 100 % genbrugelig eller komposterbar emballage i 2025.

En væsentlig del af vores emballage og tilbehør (kaffekopper, rørepinde etc.) er (delvist) fremstillet af pap og/eller karton med en FSC-mærkat. Denne mærkat garanterer, at papir og pap kommer fra skove, der drives på en ansvarlig måde, og som sikrer, at den lokale befolknings- og arbejdstagernes rettigheder respekteres, og den biologiske mangfoldighed bevares.

Se et udvalg af vores certificeret kakao

Se et udvalg af vores papkopper, der er FSC-certificeret

Hos JDE Professional ønsker vi at hjælpe med at tage sig af verdens skove for fremtidige generationer, og mange af vores papkopper er FSC-certificeret. FSC-mærkningen er miljømærket for ansvarligt skovbrug. Det betyder, at der ikke fældes mere træ i skoven, end den kan nå at reproducere.