Ansvarlige produkter til kaffehjørnet

Hos JDE Professional tilbyder vi en bred vifte af certificerede og verificerede produkter. I har derfor mulighed for at få et komplet kaffehjørne med ansvarligt handlet kaffe, te og kakao.

Kaffe

Vælg en af vores mange certificerede eller verificerede kaffer. Vi tilbyder økologisk, Fairtrade og Rainforest alliance certificeret kaffe. Derudover arbejder vi mod at hele den øvrige portfolio er verificeret via Enveritas. For 2022 er målet for ansvarlig handlet kaffe 80 %, som dækker både verificeret og certificeret kaffe.

Te

Vi tilbyder te af høj kvalitet fra Pickwick Tea Master Selection. Alle ingredienser er 100% naturlige, alle varianter er Rainforest Alliance certificeret, teposen er komposterbar og al emballage er FSC certificeret og genanvendelig.

Kakao

Vi tilbyder en et bredt sortiment af certificeret kakao. Den kan bruges i vores kaffemaskiner eller blandes direkte i koppen.

Rørepinde

Sig farvel til rørepinde af plast og vælg i stedet vores robuste, ubehandlede rørepinde i træ. De er lavet af 100% vedvarende råmateriale.

Underskabe

Fuldend jeres kaffehjørne med vores underskabe lavet af 99,9% genanvendelige materialer.