Miljøvenlige kaffemaskiner

Hos JDE Professional fokuserer vi på bæredygtighed og socialt ansvar,
når det kommer til kaffe og ingredienser og kaffemaskiner. Alle vores
leverandører er forpligtet til at følge vores Supplier Code of Conduct.

Få en miljøvenlig kaffeløsning med en OMNI-maskine

Vores OMNI-maskiner fremstilles i Italien af ​​Evoca Group og har et højt miljøfokus:

Lang holdbarhed og kun originale reservedele fra Evoca

Maskinerne er lavet af et materiale, der har en genanvendelsesgrad på 94%

Energieffektive maskiner med effektklasse A +

Ingen standby-støj, og alle maskiners støjniveau under 70 decibel (<70dB) Miljømærke: CE, Eco, ISO 9001, ISO 14001

Se OMNI-maskinerne her

Er I klar til en bæredygtig kaffemaskine?

Cafitesse-kaffemaskiner

Kender I til vores bæredygtige og energieffektive Cafitesse-kaffemaskiner? Hvis ikke, så I landet det helt rette sted.  Vores Cafitesse-kaffemaskiner:

En energieffektiv kaffemaskine
UTZ-certificeret og økologiske blandinger
100% grøn elektricitet
Sparer 2600 tons CO2 hvert år
Minimum spild
100% god smag

Lyder det for godt til at være sandt? Så klik her og se et interview med Bas Stok, Manager i bæredygtighed JDE Professional. Her fortæller han fordelene ved en Cafitesse-kaffemaskine og hvad der gør, at Cafitesse er bæredygtig fra bønne til kop.

Se alle Cafitesse-kaffemaskiner

Kaffeløsninger med bæredygtige kaffekoncentrater

Vi tilbyder også renoverede lejemaskiner som et bæredygtigt alternativ, hvilket bidrager til en CO2-reduktion på 28%. Disse maskiner, Cafitesse og Promesso, har også en kaffekoncentratopløsning, der giver minimal spild.

Vi tilbyder certificeret kaffe til både Cafitesse og Promesso: flere UTZ certificerede sorter, og til Cafitesse også en sort, der er både økologisk og UTZ certificeret.

Kaffegrums fra produktionen bruges til varmegenvinding. Koncentratprodukter giver ikke kaffegrums, mens hele bønner til sammenligning giver ca. 15 g kaffegrums pr. Kop. Der er også minimal krympning fra koncentratet.

2l. kaffekoncentrat svarer til ca. 370 kopper kaffe (à 1,25 dl), hvilket betyder, at I har brug for ca. 4 pakker kaffe med hele bønner (4 kg) for at fremstille det samme antal kaffekopper. Ved at få mere kaffe i mindre emballage svarer en lastbil med frossen kaffe til ca. 3,8 lastbiler med kaffe i hele bønner.

Disse maskiner har en genanvendelsesgrad på 95%, og med renoverede maskiner opnås en CO2-reduktion på 28%.

Se Cafitesse og Promesso maskinerne her

Vores miljøvenlige kaffemaskiner

Cafitesse

Et hygiejnisk og lukket kaffesystem. Cafitesse brygges på friske kaffebønner, der vælges, blandes og omhyggeligt rystes af vores kaffeeksperter. Kaffebønnerne formales derefter straks for at drage fuld fordel af aromaer og smagsnuancer. Det giver jer en god kop kaffe igen og igen.

L'OR Promesso

L'OR Promessoo er for dem, der ønsker en førsteklasses kaffeoplevelse - dette er en kaffemaskine, der leverer espresso i premium kvalitet. Maskinen giver jer mulighed for at personalisere jeres kaffedrikke efter styrken og mængden af ​​mælk og giver jer mulighed for at gemme jeres yndlingskaffe til næste gang.

Omni kaffemaskiner

OMNI-serien består af et antal robuste maskiner, der fås både som hele bønnemaskiner og som maskiner til malet kaffe. Disse maskiner fremstiller et stort udvalg af kaffedrikke, og der er også mulighed for varm kakao. Derudover er der mulighed for kande-funktion, berøringsskærm og kulsyreholdigt vand

Genanvendelse og renovering af maskiner

Hos JDE Professional genanvender, genbruger og fornyer vi vores kaffemaskiner. Maskinerne bliver renoveret af eksperter efter brug, så de får et nyt liv. Disse renoverede maskiner bliver rengjort, afkalket og kontrolleret, så de fungerer som nye. Med vores renoverede maskiner kan vi tilbyde vores kunder et billigere og mere bæredygtigt alternativ til nye kaffemaskiner i høj kvalitet.