Miljøvenlige kaffemaskiner

JDE fokuserer på bæredygtighed og socialt ansvar, både når det kommer til
kaffe og ingredienser, og kaffemaskiner. Hos JDE Danmark er alle vores
leverandører forpligtet til at følge vores Supplier Code of Conduct.

Få en miljøvenlig kaffeløsning med en OMNI-maskine

Vores OMNI-maskiner fremstilles i Italien af ​​Evoca Group og har et højt miljøfokus:

Lang holdbarhed og kun originale reservedele fra Evoca

Maskinerne er lavet af et materiale, der har en genanvendelsesgrad på 94%

Energieffektive maskiner med effektklasse A +

Ingen standby-støj, og alle maskiners støjniveau under 70 decibel (<70dB) Miljømærke: CE, Eco, ISO 9001, ISO 14001

Se OMNI-maskinerne her

Kaffeløsninger med bæredygtige kaffekoncentrater

Vi tilbyder også renoverede lejemaskiner som et bæredygtigt alternativ, hvilket bidrager til en CO2-reduktion på 28%. Disse maskiner, Cafitesse og Promesso, har også en kaffekoncentratopløsning, der giver minimal spild.

Vi tilbyder certificeret kaffe til både Cafitesse og Promesso: flere UTZ-certificerede sorter, og til Cafitesse også en sort, der er både økologisk og UTZ-certificeret.

Kaffegrums fra produktionen bruges til varmegenvinding. Koncentratprodukter giver ikke kaffegrums, mens hele bønner til sammenligning giver ca. 15 g kaffegrums pr. Kop. Der er også minimal krympning fra koncentratet.

2l kaffekoncentrat svarer til ca. 370 kopper kaffe (à 1,25 dl), hvilket betyder at du har brug for ca. 4 pakker kaffe med hele bønner (4 kg) for at fremstille det samme antal kaffekopper. Ved at få mere kaffe i mindre emballage svarer en lastbil med frossen kaffe til ca. 3,8 lastbiler med kaffe i hele bønner.

Disse maskiner har en genanvendelsesgrad på 95%, og med renoverede maskiner opnås en CO2-reduktion på 28%.

Se Cafitesse og Promesso maskinerne her

Vores miljøvenlige kaffemaskiner

Cafitesse

Et hygiejnisk og lukket kaffesystem. Cafitesse-kaffe brygges på friske kaffebønner, der vælges, blandes og omhyggeligt rystes af vores kaffeeksperter. Kaffebønnerne formales derefter straks for at drage fuld fordel af aromaer og smagsnuancer. Det giver dig en god kop kaffe igen og igen.

L'OR Promesso

L'OR Promessoo er for dem, der ønsker en førsteklasses kaffeoplevelse - dette er en kaffemaskine, der leverer espresso i premium kvalitet. Maskinen giver dig mulighed for at personalisere din kaffedrik efter styrken og mængden af ​​mælk og giver dig mulighed for at gemme din yndlingskaffe til næste gang.

Omni kaffemaskiner

OMNI-serien består af et antal robuste maskiner, der fås både som hele bønnemaskiner og som maskiner til malet kaffe. Disse maskiner fremstiller et stort udvalg af kaffedrikke, og der er også mulighed for varm kakao. Derudover er der mulighed for kande-funktion, berøringsskærm og kulsyreholdigt vand