• Fri fragt ved køb over 3000 kr
  • Levering inden for 2 hverdage
  • Landsdækkende service

Hvad betyder kaffe for jeres virksomhed?

Kaffe er mere end blot et morgenkick – det er et afgørende bindeled, der skaber relationer, definerer virksomhedsimage, og fremmer sundhed og trivsel på arbejdspladsen.

Kaffe og relationer

Kaffeløsninger på kontoret er mere end bare drikkevarer. De skaber fællesskab, hvor medarbejdere engagerer sig og relationer udvikler sig. Studier viser at kaffe hjælper med at skabe en afslappet atmosfære, forbedrer samtalen og giver alle mulighed for at deltage, uanset hvorhenne i verdenen du er fra*. Så næste gang du tænker på kaffeløsninger, husk at det handler om at skabe et positivt arbejdsmiljø og et fællesskab mellem de ansatte – så investering i en god kaffeløsning er en investering i fællesskabet.

Kaffe og image

Førstehåndsindtryk er afgørende, når du har besøgende eller potentielle kunder på kontoret. En god kop kaffe kan hjælpe med at skabe det positive indtryk, du ønsker at give. Kvalitetskaffen giver et indtryk af et velplejet kontor, hvor gæstfrihed er en af værdierne. Det vil helt sikkert blive værdsat af de besøgende - så undervurder ikke kaffens evne til at forstærke din virksomheds image!

"Med ekstra god kaffe styrker du ikke kun dit brand image, men også din personlige kontakt med kunderne"

Kaffe og minder

Udover, at kaffen bidrager til et godt fællesskab mellem kollegaer og kunder, så er den også en personlig oplevelse. Når duften af kaffe fylder rummet, vækkes minder hos alle, der elsker kaffen. Mange har deres egen favoritkaffe og en særlig måde at tilberede den på. Derfor spiller et velforsynet kaffehjørne på kontoret en vigtig rolle i medarbejdernes tilknytning til virksomheden. Det giver dem mulighed for at præge deres egen kaffekop, som ofte er fyldt med gode minder.

* Forbundet Kultur og Information
** Health group