Hvad siger kaffen om jeres virksomhed?

Kommer der jævntlig kunder og klienter besøg hos jer? Hvorfor så ikke bruge anledningen til at byde dem på en ekstra lækker kop kaffe, og give et godt indtryk med på vejen? En god kop kaffe bidrager til at præsentere og repræsentere virksomhedens værdier sammen med attraktive lokaler og stilfuldt interiør. Så undervurder ikke kaffens charme!

En positiv oplevelse

Hvem ønsker ikke at vise virksomhedens bedste side frem, når nye potentielle kunder eller medarbejdere står for døren? Førstehåndsindtrykket er, som vi ved, meget vigtigt og det er helt sikkert noget, du går op i. En rigtig god kop kaffe kan absolut bidrage til dette førstehåndsindtryk.

Hvordan fungerer det nøjagtigt?

At modtage gæster på et velplejet kontor gør meget for førstehåndsindtrykket af, hvordan dine besøgende og eventuelt kunder oplever din virksomhed. Kaffe er et godt kompliment til dette. En god kop kaffe er et sikkert tegn på kvalitet og gæstfrihed. Dine kunder kan selvfølgelig godt lide at blive forkælet, så gå ikke ned på kvaliteten af den kaffe du serverer for dem. 
 
Læs her om hvilke kaffemaskiner, som egner sig til edit kontor.

"Med ekstra god kaffe styrker du ikke kun dit brand image, men også din personlige kontakt med kunderne"

Hver kaffeelsker har minder, der dukker op, så snart den kendte duft af kaffe rammer næsen. Så hvorfor ikke netop starte en samtale ud med dit bedste kaffeminde eller en af dine bedste oplevelser med kaffe? Med kaffe kan du slå to fluer med et smæk - kaffen styrker både dit brand image, men kan også styrke jeres personlige kontakt med en kunde.

Til dig der ønsker at blive en rigtig kaffenørd!