• Fri fragt ved køb over 3000 kr
  • Levering inden for 2 hverdage
  • Landsdækkende service

Opskrift

Café de Olla

Traditionel mexicansk kaffedrik

Denne kaffedrik brygges traditionelt over bål i den store, kraftige, mexicanske lertøjskrukke ”olla”.

Du skal bruge

 

Sådan gør du

  1. Kom vand, sukker, sirup, kanel og anisfrø i en gryde og bring det langsomt i kog.
  2. Rør grundigt til sukker og sirup er opløst
  3. Når blandingen når kogepunktet, røres den formalede kaffe i, og gryden tages af varmen.
  4. Lad stå under låg i fem minutter.
  5. Si drikken over i krus og servér straks.
  6. Tilsæt nogle få anisfrø, hvis du vil.


Velbekomme!

Tip: Brug en mørkristet kaffe, men ikke så mørk som espresso, da krydderier og sirup ikke skal overdøves. Vi anbefaler Gevalia Professional 1853, som er en mørkristet kaffe med en intensiv aroma og smag.

 

Et udvalg af de produkter som du kan bruge til opskriften:

Det eneste det kræver er, at du bestiller dem. Så er du klar til at gå i gang!

Har du prøvet vores andre opskrifter?

Du kommer ikke til at fortryde det!