Opskrift

Jamaicansk kaffe

Sort kaffe med citrus og rom

Jamaicansk kaffe er en dejlig sort kaffe med appelsin, citron og en anelse rom.

Opskriften er til 8 personer

 

Du skal bruge

 

Sådan gør du

  1. Citroner og appelsiner skæres i tynde skiver.
  2. Læg skiverne fra appelsinerne og den ene citron i en kasserolle (skiverne fra den anden citron gemmes til servering). Tilsæt kaffen og varm blandingen op.
  3. Lige inden blandingen koger, tilsættes rom og sukker under grundig omrøring.
    Rør indtil sukkeret er opløst og tag kasserollen af varmen.
  4. Hæld kaffen op i glas eller kopper og pynt med en frisk citronskive oveni kaffen.

 

Tip: Du kan bruge kaffe med enhver ristningsgrad, men en mellemristet kaffe giver mere plads til citrus- og romsmagen, end en mørkristet kaffe gør.

 

Et udvalg af de produkter som du kan bruge til opskriften:

Det eneste det kræver er, at du bestiller dem. Så er du klar til at gå i gang!

Har du prøvet vores andre opskrifter?

Du kommer ikke til at fortryde det!