Opskrift

Mexicansk kaffe

Dejlig, fyldig kaffedrik med smag af chokolade og kanel

Opskriften er til 2 personer

Aztekerne var det første folk, der var vilde med chokolade, og chokolade er en del af mange mexicanske opskrifter. I kombination med kaffe giver det en fyldig, blød drik.

 

Du skal bruge

  • 1/3 dl (eller 2 spsk) chokoladesirup
  • ½ kop piskefløde
  • ¼ tsk stødt kanel
  • 2 spsk farin
  • 1 knivspids stødt muskatnød
  • 4,5 dl (eller 2 kopper) stærk sort kaffe (Vi anbefalder Piazza d'Oro Dolce Espressobønner)
  • Flødeskum og stødt kanel til pynt

 

Sådan gør du

  1. Pisk chokoladesirup, fløde, kanel, farin og muskatnød sammen.
  2. Hæld den varme kaffe i blandingen og rør rundt.
  3. Fordel den i fire kopper.
  4. Pynt med en klat piskefløde på toppen og drys med kanel. 

 

Et udvalg af de produkter som du kan bruge til opskriften:

Det eneste det kræver er, at du bestiller dem. Så er du klar til at gå i gang!

Har du prøvet vores andre opskrifter?

Du kommer ikke til at fortryde det!