• Fri fragt ved køb over 3000 kr
  • Levering inden for 2 hverdage
  • Landsdækkende service

Fås nu!

Jeres yndlingste - med omtanke for miljøet

Pickwick Tea Master Selection

Vælg med omtanke

Vi har ændret på jeres yndlingsteer fra Pickwick Tea Master Selection. Nu bruger vi nemlig kun certificerede teer til Pickwick Tea Master Selection. Emballagen er ansvarligt indkøbt og kan nemt genbruges. Derudover er æsken, brevet og etiketten er lavet af FSC-certificeret papir og kan nemt genbruges

Pickwick Tea Master Selection

Med omtanke for miljøet

Pickwick Tea Master Selection blev udviklet specielt til den miljøbevidste tedrikker. Ved at forny emballagen har vi kunnet reducere mængden af emballagemateriale med 20 %. Det skyldes til dels, at det er lykkedes os at fjerne alle plastikdele, og at vi har gjort æsken mindre uden at ændre på, hvor mange tebreve den kan indeholde. Det er bedre for miljøet, men det er også en stor fordel rent praktisk og logistisk, da det betyder, at I sparer plads i kontorskabe og lagerrum.

Alle de teer, der anvendes i vores Pickwick Tea Master Selection, er skab med omtanke for miljøet og er Rainforest Alliance-certificerede. Dette kvalitetsmærke garanterer beskyttelse af biodiversitet, bevarelse af naturressourcer og bedre levevilkår for tebønderne.

Vi har endda taget det et skridt videre og skiftet til komposterbare, plastikfri teposer, der kan bortskaffes sammen med andet organisk affald.

Æsken, tebrevene og etiketten er lavet af FSC-certificeret papir. Det betyder, at det træ, som papiret er lavet af, kommer fra skove, der drives bæredygtigt. Derfor kan I med god samvittighed nyde hver kop fra vores Pickwick Tea Master Selection.

Teen, der passer til alle

Den nye Pickwick Tea Master Selection koncept er autentisk og til den bevidste tedrikker. Hver variant giver et indblik i teens oprindelse. Pickwick Tea Master Selection tager jer med på en rejse rundt i verden på blot et øjeblik.

Pickwick Tea Master Selection

Blends skabt med omsorg og kærlighed

Pickwick Tea Master Selection serien er baseret på den danske smagsprofil. På denne måde tilbyder vi noget for enhver smag. 7 af de 8 varianter kender I fra tidligere sortiment. Den eneste nye variant i serien er den karakteristiske Ginger te. Denne nye te har erstattet Pickwick Lemon.

English Breakfast

Earl Grey

Green Tea Lemon

Green Tea Pure

Forest Fruit

Rooibos vanille

Mint

Ginger

Pickwick Tea Master Selection

Fås nu!

icon.png Otte teblandinger tilpasset danskernes smagsløg

icon.png Ansvarligt

icon.png Indsigt i oprindelseslandet

icon.png Eksklusiv til Out of Home

Køb her!

Pickwick Tea Master Selection

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er grunden til ændringen?

De bæredygtige initiative var den primære årsag. Det betyder, at vi på den ene side bruger mindre emballagematerialer (reduceret størrelsen på æsken, fjerner plastfolie), og på den anden side har vi taget bevidste valg hvad angår den emballage, vi bruger. Vi vælger for eksempel ikke længere at bruge plastik. Desuden er alle materialer (teposer, kuverter, æsker) komposterbare eller genanvendelige.

Ændrer teen sig?

Ja, hvad angår certificering, og hvor fint teen er sigtet. Hos JDE har vi et mål om at servere 100 % ansvarligt handlet te. Med den nye ændring vil alle ottte teblandinger derfor være Rainforest Alliance certificeret. Det markerer et farvel til det nuværende sortiment, hvor fem ud af otte blandinger er UTZ-certificerede. Som noget andet nyt vil teen i det nye sortiment også være finere sigtet.

Hvordan ændrer emballagen sig?

Antallet af tebreve i hver æske forbliver det samme. Æsken indeholder 25 tebreve. I nogle butikker sælges Pickwick Tea Master Selection i en sekundær emballage. Men dette vil ændre sig. Pt. indeholder hver sekundær emballageenhed tre æsker. Med omstillingen til den nye Pickwick Tea Master Selection vil hver sekundær emballageenhed indeholde fire æsker.

Er teblandingerne de samme?

7 af de 8 blandinger vil være de samme. Der er en ny smag i det nye sortiment - Pickwick Ginger. Denne erstatter Pickwick lemon, der er baseret på sort te.

Hvordan vil det påvirke prisen?

Prisen bliver ikke påvirket. Det vil sige vi tilbyder stadig den samme gode pris på alle vores produkter fra Pickwick Tea Master Selection.

Vil tilbehøret ændre sig?

De nye produkter passer sammen med det nuværende tilbehør. For at give en mere fuldendt oplevelse kommer vi også til at gøre tilbehøret miljøvenligt. Mere information om dette kommer på et senere tidspunkt.