• Fri fragt ved køb over 3000 kr
  • Levering inden for 2 hverdage
  • Landsdækkende service

Hvor mange bæredygtige initiativer har jeres kaffehjørne?

7 fakta om Cafitesse

✓ En energieffektiv kaffemaskine
✓ UTZ certificeret og økologiske kaffeblandinger
✓ Ristet og brygget på 100% vedvarende elektricitet
✓ Sparer 2600 tons CO2 hvert år
✓ Mindre emballage
✓ 4 x mere effektiv transport
✓ 100% god smag

Er I klar til en mere miljørigtig kaffemaskine?

Cafitesse-kaffemaskiner

Få personlig rådgivning

✅ En energieffektiv kaffemaskine

Alle Cafitesse kaffemaskiner har et energibesparende ECO-mode. Dette betyder, at maskinen går i dvale, når den ikke har været brugt i længere tid. Ud over vores energieffektive standardmaskiner har vi også startet et program for renoverede maskiner. 
★ Se vores Catifesse kaffemaskiner

✅ UTZ-certificeret og økologiske kaffeblandinger

Der er 4 Cafitesse-blandinger med UTZ-certificering og en Cafitesse-kaffeblanding, der er UTZ-certificeret + økologisk. UTZ-certificeret står for bæredygtigt landbrug og bedre muligheder for landmænd, deres familier og vores planet. Økologisk certificeret betyder, at landbruget sker med økologisk landbrug, som er en landbrugsmetode, der sigter mod at producere mad ved hjælp af naturlige stoffer og processer. Dette betyder, at økologisk landbrug har en begrænset miljøpåvirkning.

✅ 100 % vedvarende elektricitet

Når vi brygger Cafitesse på vores fabrik, står vi tilbage med kaffegrums. Vi samler dette kaffegrums, presser vandet ud og tilføjer bakterier, som gør os i stand til at gøre kaffegrumset til biogas. Vi bruger dette til at opvarme vores dampkedler. Den resterende tørre kaffegrums brændes for at generere energi til opvarmning af anlægget. Den frigjorte energi svarer til ca. 2.000 husstande! Udover biogas henter vi også energi fra en vindpark - for at matche hullet i det samlede energibehov. Så i alt har vi 100% grøn* strøm!

✅ Vi sparer 2600 tons CO2 hvert år

Da al elektricitet kommer fra vedvarende kilder, er den 100% grøn. Dette sparer os for cirka 2600 tons CO2-udledning hvert rå. Det drejer sig om 1300 flyrejser fra Amsterdam til New York og tilbage!

Få personlig rådgivning

✅ Minimum spild

Da vores kaffe brygges på et risteri, forbliver kaffegrums der for at generere energi til produktionsprocessen og går ikke til kunden. Så vi brænder vores brugte kaffegrums for at generere energi, og vi eliminerer behovet for ekstra affaldsstrøm og transport. Til sammenligning producerer kaffebønner +/- 15 g kaffegrums pr. kop kaffe.

✅ 4x mere effektiv transport

Når man får flere kopper kaffe fra en enkelt pakke, betyder det, at transporten også er mere effektiv. Når alt kommer til alt, kan vi fremstille langt flere kopper kaffe fra en lastbil, der er fyldt af Catitesse fremfor en lastbil, der er fyldt med kaffebønner. 1 lastet lastbil, der er pakker med Cafitesse svarer til ca. 3,8 lastbiler med kaffebønner.

✅ 100% god smag

Vi udvælger de bedste grønne bønner til vores blandinger. Vi udvælger vasket Arabica, fordi de er frugtige og aromatiske og uvaskede Arabica, der er bløde, silkeagtige og glatte. Endelig skal Robusta tilføje krydderi. På vores fabrik i Joure ristes, males og brygges vores Liquid Roast på en traditionel måde for at lave den bedst smagende kaffe.

Andre fordele med Cafitesse

✓ Nem håndtering ✓ Meget hygiejnisk kaffeløsning
✓ Kræver minimal arbejdstid ✓ Hurtige maskiner med god kapacitet
✓ Mulighed for mælkebaserede kaffedrikke og varm kakao

Cafitesse

Bæredygtige initiativer fra bønne til kop

Cafitesse er friskbrygget kaffe af topkvalitet: Det miljørigtige valg og altid med god smag. Cafitesse brygges under de perfekte forhold og bliver straks pakket og dybfrosset for optimal bevarelse af smag og aroma. Sammen med Cafitesse-kaffemaskiner betyder dette: ansvarlighed, kaffe af høj kvalitet, maksimal brugervenlighed, hastighed og pålidelighed