• Fri fragt ved køb over 3000 kr
  • Levering inden for 2 hverdage
  • Landsdækkende service

Kaffe til undsætning: en must-have personalegode under en pandemi

Tilbage til kontoret efter Covid-19

Verden er vendt på hovedet, siden Covid-19 blev erklæret en pandemi. Det påvirkede ikke kun vores personlige liv, men virksomhederne måtte også tilpasse sig de nye forhold. Kontorerne lukkede og størstedelen af medarbejderne tog deres arbejde – og kaffepauser – med hjem. For nogle mennesker var dette en tiltrængt pause fra hverdagen, mens det for andre var en rædselshistorie. Uanset hvad, ser situationen verden over ud til at blive bedre. Men hvordan bliver det at vende tilbage til kontoret efter Covid-19? Bliver kaffepauserne nogensinde de samme igen?

Nye arbejdsgange

Pandemien har tvunget virksomheder til at være kreative i måden at arbejde på samt at holde kontakten til kollegaerne på. Det har også vist sig, at balancen mellem arbejde og privatliv ikke længere er et mål, men en væsentlig nødvendighed. Hjemmearbejdsdage har fjernet transporttiden til kontoret og givet mere tid til familien. Fleksibel arbejdstid og onlinemøder har begge bevist, hvor effektivt hjemmearbejde kan være. Vi har lært, at vi ved at arbejde mere fleksibelt, kan øge produktiviteten og frigøre tid, som mange af os i stedet kan bruge på sundhed, fritid og familie.

 

Det er dog vigtigt at huske på, at det for nogen kan være en udfordring at fokusere derhjemme, og at det heller ikke er alle, der har det rigtige udstyr til at arbejde hjemmefra. Virksomhedskulturen er fortsat vigtig, og den uformelle kommunikation er fortsat afgørende. Hvor mange gange er du gået glip af en hurtig kop kaffe og snak med dine kollegaer?

Oprethold et sikkert kaffehjørne

En nylig undersøgelse viste, at kaffe om morgenen giver medarbejderne energi til at starte dagen. Kaffe, der indtages om eftermiddagen, hjælper med at bringe variation i den daglige rutine og giver en følelse af glæde. Mere end halvdelen af de adspurgte medarbejdere var også enige om, at god kaffe øger produktiviteten og arbejdsglæden. Denne undersøgelse viser, at kaffe er et must-have på kontoret. Vi kunne ikke være mere enige!

Heldigvis er virksomhederne åbnet igen, og kaffemaskinerne er blevet tændt igen. Men hvordan giver du dine medarbejdere og gæster et rent og problemfrit kaffehjørne, der stadig indbyder til socialt samvær mellem kollegaer?

Her er nogle ideer til at opretholde et sikkert kaffehjørne, når du vender tilbage til kontoret efter Covid-19:

1. Brug gulvklistermærker og farvet stregmarkering for at skabe et sikkert rum

2. Installér en kaffemaskine med en hurtig brygningsproces for at undgå lange køer

3. Brug engangskopper for at forhindre medarbejdere i at røre andre medarbejderes kopper

4. Opret virtuelle pauserum, hvor kollegaer kan deltage i og snakke sammen over kaffen

5. Sæt en antibakteriel beskyttelsesfilm på kaffemaskinerne

6. Gør kaffehjørnet indbydende med nogle kreative, hurtige kaffeopskrifter

Der vil altid være kaffe

Det står klart, at vi ikke vil vende tilbage til præ-covid måden at arbejde på. Det bliver anderledes, og nu er muligheden her for at gøre arbejdspladsen endnu bedre. Denne pandemi giver virksomhederne en chance for at transformere deres kultur, systemer og arbejdsplads. Det er en mulighed for at øge produktiviteten og engagementet samt udnytte talenterne endnu bedre. En af de vigtigste ting, vi har lært i 2020, er, at fleksibilitet er nøglen til stabilitet. For dem, der vælger at komme tilbage på kontoret, vil det dog altid være vigtigt at forbedre kontorlokalet og give en forbedret kaffeoplevelse, hvilket giver ekstra grund til at komme tilbage på kontoret. 

"Gennem mere fleksibelt arbejde kan vi øge produktiviteten og frigøre tid, som kan bruges på sundhed, fritid og familie."

Personlig rådgivning

Brug denne formular til at komme i kontakt med os og modtag gratis personlig rådgivning om, hvordan du kan løse dine forretningsudfordringer med vores kaffeløsninger.

Hvorfor?

check.png Forpligtelsesfri rådgivning
check.png Bliv kontaktet af en ekspert inden for 24 timer
check.png 100% personlig