• Fri fragt ved køb over 3000 kr
  • Levering inden for 2 hverdage
  • Landsdækkende service

Vælg den rigtige kaffemaskine til kontoret

Skal I investere i en kaffemaskine til jeres arbejdsplads?
Her får I en guide til at vælge den helt rigtige kaffemaskine.

Det er ingen hemmelighed, at kaffe er med til skabe god stemning. Derfor er en kaffemaskine en god idé på arbejdspladsen. Først og fremmest kan kaffens duft bidrage til en hyggelig stemning, og koffeinen i den varme drik er med til både at booste energien og produktiviteten hos alle. Derfor er der flere fordele ved at anskaffe en kaffemaskine til arbejdspladsen. Men hvilken type kaffemaskine skal man erhverve sig? Vi har et bredt udvalg og således noget til enhver smag. Man bør først og fremmest gøre sig tanker om, hvad man som arbejdsplads ønsker sig af sin kommende kaffemaskine. Hvis I allerede ved, hvad I søger, kan I kontakte os på 79 31 38 38 eller kontakte os her

Hvad er arbejdspladsen behov?

For at kunne bestemme hvilken type kaffemaskine, der er rigtig til jeres arbejdsplads, er der nogle spørgsmål man skal besvare inden. Disse spørgsmål skal bidrage til at få et overblik over kontorets behov og hvilke præferencer for kaffe, der er på kontoret.

Tid

Det er forskelligt fra kaffemaskine til kaffemaskine, hvor lang tid den er om at brygge en kop kaffe. Så hvis arbejdspladsen er påvirket af at have en travl hverdag, hvor tingene skal gå meget hurtigt, bør I vælge en kaffemaskine, der er hurtig til at brygge kaffe. Hvis dette ikke har en større betydning for jer, kan I få en kaffemaskine med mange andre funktioner.


Kvalitet

Hvis I fortrækker kaffe af høj kvalitet, kan dette ønske ofte have betydning for bryggetiden. En prima kop kaffe har en længere fremstillingsproces. Til gengæld er man også sikret en delikat kop kaffe, hvor der ikke er gået på kompromis med smagen.

 

Antal kopper

Det er en god idé at få et overblik over, hvor mange kopper kaffe, der vil blive drukket på en dag på. Når man har tal på dette, er man sikret at få en kaffemaskine, der hverken har en for stor eller lille kapacitet. Man får præcis, hvad der er tilsvarende behovet.

Smagsvarianter

Mange mennesker har en variant inden for kaffe, som de foretrækker. Derfor er det en god idé lave en liste over hvilke typer af kaffe, maskinen som minimum skal kunne brygge. Vores maskiner er meget forskellige, og det er forskelligt hvilke typer af varme drikke, de kan fremstille.

En kaffemaskine til enhver smag

Hos JDE professionals tilbyder vi et bredt udvalg af kaffemaskiner til alle arbejdspladser. Der er noget til enhver smag og til enhver type af arbejdsplads. Vi tilbyder 4 forskellige typer maskiner, der hver har sin egen “personlighed”.

Cafitesse kaffemaskiner

Cafitesse kan levere flere typer af varme drikke. I Cafitesse maskinerne er der flere forskellige funktioner, og derfor er der noget til enhver smag på arbejdspladsen

Se Cafitessemaskiner

Friskbrygmaskiner

Friskbrygmaskinerne kan levere duften af friskbrygget kaffe på hele arbejdspladsen. Friskbrygmaskinerne står klar hver morgen med en god kop friskbrygget kaffe til alle. Og hvem værdsætter ikke dette?

Se friskbrygmaskiner

Espressomaskiner

Espressomaskiner kan fremstille lækre espressoer til arbejdspladsen. Hos JDE har vi flere typer af espressomaskiner; både den simple, der producerer en kop espresso men også den mere nuancerede maskine, der kan producere flere andre kaffespecialiteter, hvor espresso indgår.

Se espressomaskiner

Instantmaskiner

Instantmaskine er perfekt til arbejdspladsen, der ikke kan vente på kaffemaskiner med lang bryggetid. Instantmaskinerne kan fremstille en hurtig kop kaffe, der samtidig bibeholder den gode smag. Derudover er der flere forskellige smagsvarianter, såsom Cappucino, Espressochoco, Latte macchiato og meget mere, så man ikke behøver at gå på kompromis med udvalget.

Se instantmaskiner

Promesso

Promesso kaffemaskinen er til jer, der ikke går på kompromis. Med Promesso får I en kompromisløs kaffeoplevelse. I kan skabe netop den variant, I ønsker, samt gemme jeres drik i forskellige personlige profiler til fremtidig brug. Med den atmosfæriske belysning kan I selv skifte farve, så den derved passer ind i jeres miljø. 

Mere om Promesso

Stadig i tvivl?

Hvis I stadig er i tvivl om, hvilken type kaffemaskine, der passer bedst til jeres kontor, vil vi guide til det rette valg. Prøv vores guide, der hjælper med at finde den rette kaffemaskine til dit kontor. Vi sidder også klar til at vejlede jer til den rigtige kaffemaskine, så I fremover kan tilbyde en god kop kaffe til jeres medarbejdere og kunder. I kan blot ringe på 79 31 38 38, eller bestille et gratis og uforpligtende tilbud.

Få rådgivning