Kaffemaskiner

Skal I have ny kaffemaskine, og er I ikke bare på udkig efter en maskine, men også en kaffeoplevelse? En kaffemaskine fra JDE Professional findes i mange forskellige former og størrelser. Hos os kan I lease, leje eller købe - valget er jeres. Kontakt os i dag, vi hjælper jer hele vejen.

Typer af kaffemaskiner

En kaffemaskine til ethvert behov

Espresso kaffemaskiner

Espresso er en bryggemetode, hvor vand under højt tryk presses igennem friskmalede esperessobønner. Dette skaber en karakteristisk smag, med et lag af crema.

Cafitesse kaffemaskiner

Cafitesse er en flydende kaffe fra de bedste kaffebønner. 100 % ren kaffe. Cafitesse maskiner tilbyder top kvalitet, hastighed, brugervenlighed og pålidelighed.

Med en Promesso kaffemaskine får du et unikt kaffekoncept med flydende kaffeekstrakt. En smagfuld, stilfuld og pålidelighed kaffeoplevelse.

L'OR Promesso-maskine

L'OR Promesso er et unikt kaffekoncept med flydende kaffe. En kaffeoplevelse af smagfuld, stilfuld og pålidelighed. Perfekt kombination af funktionalitet og kvalitet.

Filterkaffemaskiner laver kaffe fra friskmalet bønner. Se det store udvalg fra JDE Professional

Filterkaffe maskiner

Filterkaffemaskiner laver kaffe fra friskmalede kaffebønner. Vi har et stort udvalg af filterkaffemaskiner, som matcher alles behov.

Kaffemaskiner, der leverer aromatisk kaffe med kvalitet. Samme gode kvalitet, som du får med JDE kaffebønner.

Instant kaffemaskiner

Vores instant kaffemaskiner leverer aromatisk kaffe med kvalitet, samtidig er det utrolig let. Instant kaffe er kun kaffe blandet med vand.

Kapselmaskine

Nyd en fremragende kop kaffe med L'OR Lucente Pro kapselmaskine. Denne kaffemaskine er både nem at betjene og vedligeholde.

Ønsker du rådgivning?

Bliv ringet op

Vores top 3

De meste købte kaffemaskiner

Antal medarbejdere
<10 10 - 30 30 - 50 50 - 100

Er Cafitesse løsningen for jer?

Cafitesse er flydende kaffe, som er brygget på kvalitetsbønner. Med en Cafitesse kaffemaskine får I top kvalitet, hastighed og brugervenlighed i én løsning. JDE tilbyder et bredt udvalg af Cafitesse-blandinger, så der findes en smagsvariant, som passer til din virksomhed. Læs mere om Cafitesse kaffeblandingerne her

Se Cafitessemaskiner

Enhver kan føle sig som en barista

Espressomaskinen Schaerer Coffee Soul skaber en hyggelig cafékultur til din virksomhed og leverer en fantastisk mælkeskum til kaffenMaskinen er af høj kvalitet, moderne design og perfekt til self-service. 

Se Schaerer Soul

Få rådgivning

Er du på udkig efter en komplet kaffeløsning?

Hos Jacobs Douwe Egberts Professional hjælper vi med alt inden for: 

Kaffemaskiner
Kaffe, te og mere
Serviceløsninger 

Få rådgivning

 

Hvorfor vælge JDE Professional?

 

Altid personlig rådgivning
Alle hverdage inden for 24 timer
Kaffe, kaffemaskiner & service

 

Lær om kaffemaskiner 


Hvornår skal du vælge en professionel kaffemaskine?

Arbejder du i en virksomhed, hvor der er mere end fem ansatte eller daglige gæster? Så anbefaler vi en professionel kaffemaskine. Afhængigt af jeres behov, kan du også indgå en aftale om rengøring af kaffemaskinen, genopfyldning og vedligeholdelse. Lær om vores servicepakker eller læs mere om kaffemaskiner til virksomheder her

Vælg den bedste kaffemaskine til jeres behov 

Er du på udkig efter en cappuccino-maskine, espresso-maskine med kværn, en simpel kaffebrygger eller måske en brugt kaffemaskine? 

Er du i tvivl om hvilken professionel kaffemaskine, der passer til jer, kan I bruge vores guide øverst på siden; vælg først hvilken branche I sidder i.

Det er vigtigt at vælge den rigtige kaffemaskine, som matcher jeres arbejdssituation. Har I et stort behov for kaffe med mindst mulig rengøring, kan en Cafitesseløsning være det rigtige valg for jer. Ønsker I perfekt kaffe med uendelige muligheder, vil en Promesso være det rigtige valg for jer. Er I mere til luksus kaffe, hvor I kan dufte aromaen fra friske espressobønner, har vi et stort udvalg af fuldautomatiske espressomaskiner, der med garanti matcher jeres behov. Trænger I til den gode gamle filterkaffe, hjælper vi også jer i gang med den helt rigtige filterkaffemaskine. Mangler kontoret en enkel og hurtig instantmaskine, har vi også instantmaskinen til jeres behov.

Inden du vælger en maskine, er det en god idé at få overblik over, hvor mange kopper der drikkes om dagen, hvor lang tid der må bruges på rengøring af maskinen og meget mere. Vi guider dig med disse 10 trin til at vælge den rette kaffeløsning.

Pris på kaffemaskinen

Når du skal vælge ny kaffemaskine til kontoret, er det også vigtigt at overveje, hvilken pris kaffemaskinen må have. Skal det være en billig kaffemaskine eller en kaffemaskine, der er en barista værdig? Der er flere parametre der har indflydelse på prisen, udover prisen på kaffemaskinen alene. Skal I for eksempel have en serviceaftale, hvor meget tid skal medarbejderne bruge på rengøring og hvad koster kaffen pr. kop? Bliv guidet til, hvordan du udregner prisen pr. kop, her. 

Find priser og tilbud på kaffemaskiner i vores online shop, og modtag rådgivning af vores eksperter, så du vælger den maskiner, der passer jeres behov. 

Hjælp til pleje af din kaffemaskine

Nem rengøring, påfyldning og fix af småfejl

 

Få hurtig hjælp med:

Modtag rådgivning

Rapportér maskinfejl

Spørgsmål til service

Servicepakker