KAFFEMASKINER

Skal I have ny kaffemaskine? I er ikke bare på udkig efter en maskine, men også en kaffeoplevelse. En kaffemaskine fra Jacobs Douwe Egberts findes i mange forskellige former og størrelser. Hos os kan I lease, leje eller købe - valget er dit. Kontakt os i dag, vi hjælper jer hele vejen.

Få 1000 kopper kaffe gratis | Vil du lease kaffemaskinen? | Horeca kaffemaskiner

Alle kaffemaskiner

Få 1000 kopper gratis kaffe

Espresso kaffemaskiner

Espresso er en bryggemetode, hvor vand under højt tryk presses igennem friskmalede esperessobønner. Dette skaber en karakteristisk smag, med et lag af crema.

Cafitesse kaffemaskiner

Cafitesse er en flydende kaffeekstrakt fra de bedste bønner. 100 % ren kaffe. Cafitesse maskiner tilbyder top kvalitet, hastighed, brugervenlighed og pålidelighed.

Promesso maskiner

Promesso er et unikt kaffekoncept med flydende kaffeekstrakt. En kaffeoplevelse af smagfuld, stilfuld og pålidelighed. Perfekt kombination af funktionalitet og kvalitet.

Filterkaffe maskiner

Filterkaffemaskiner laver kaffe fra friskmalet bønner. Vi har et stort udvalg af filterkaffemaskiner, som matcher alles behov.

Instant kaffemaskiner

Vores instant kaffemaskiner leverer aromatisk kaffe med kvalitet, samtidig er det utrolig let. Instant kaffe er kun kaffe blandet med vand.

FIND DEN RIGTIGE KAFFEMASKINE

Med et par få klik, kan du finde frem til den rigtige maskine

Ønsker du en kop kaffe, der er matcher jeres arbejdsplads og behov. Vi guider dig igennem og sammen finder vi kaffemaskinen til jeres behov. Prøv selv neden for.

Step 1

VÆLG BRANCHE

Kontor, offentlig eller detailhandel

Hvis du giver eller sælger kaffe til dine medarbejdere, gæster eller kunder.

Industri eller fabrik

Hvis maskinerne skal matche den mere hårdføre arbejdsplads.

Horeca

Hvis du sælger kaffe til dine kunder. Hoteller, restauranter, barer, caféer.

Ønsker du rådgivning?

Bliv ringet op

TOP 3 KAFFEMASKINER

Vores mest solgte maskiner

Cafitesse Excellence Compact

10-25 medarbejdere & gæster
13 kaffevarianter
17 sek/kop

Barista One

15-25 medarbejdere & gæster
11 kaffevarianter
30 sek/kop

Espresso Omni

25-30 medarbejdere & gæster
12 kaffevarianter
34 sek/kop

Se alle vores kaffemaskiner

KAFFEMASKINER TIL ALLES BEHOV

Uendelige muligheder

Uanset hvad jeres behov er, så har JDE Professional en kaffemaskine eller kaffeautomat til jeres behov. Er du i tvivl om hvilken maskine der passer til jer, kan I bruge vores guide her på siden, vælg først hvilken branche I sidder i. Har I et stort behov for kaffe med mindst mulig rengøring, kan en Cafitesse løsning være det rigtige valg for jer. Ønsker I perfekt kaffe med uendelige muligheder vil en Promesso være det rigtige valg for jer.

Er I mere til luksus kaffe, hvor I kan dufte aromaen fra friske espressobønner, har vi et stort udvalg af fuldautomatiske espressomaskiner, der med garanti matcher jeres behov. Trænger I til det gode gamle filterkaffe, hjælper vi også jer i gang med den helt rigtige filterkaffe maskine. Mangler kontoret en enkel og hurtig instant maskine, har vi også instantmaskinen til jeres behov.