• Fri fragt ved køb over 3000 kr
  • Levering inden for 2 hverdage
  • Landsdækkende service

Kaffemaskiner til ethvert behov

Få et uforpligtende tilbud i dag - Book en kaffesnak med en af vores eksperter

Modtag rådgivning

 Bliv guidet til den rigtige kaffeløsning

- baseret på jeres type arbejdsplads

Hurtigt og nemt

Find det perfekte kaffekoncept

Vi er fuldt bevidste om udfordringerne ved at vælge den rette kaffeløsning. Med vores omfattende erfaring inden for kaffeindustrien har vi udviklet en guide, der leder jer gennem en tre ssteps. Ved at besvare tre spørgsmål kan vi finde det kaffekoncept, der bedst imødekommer jeres individuelle behov.

Prøv guiden her

Vores forskellige typer af kaffemaskiner

Med en fuldautomatisk kaffemaskine kværner maskinen kaffebønnerne for jer. I kan derfor nemt og hurtigt brygge espresso i højeste kvalitet.

Søger I en perfekt kaffeoplevelse? Det er nemt. Med Cafitesse får I et unikt system med maksimal hygiejne og et bredt udvalg af muligheder.

L'OR Promesso er et unikt kaffekoncept med talrige muligheder for personliggørelse, så alle kan få deres individuelle smag tilfredsstillet. 

Den klassiske brygning med den velkendte smag. Her I altid sikret god smag fra de friske formalede kaffebønner.

Vores instant kaffemaskiner leverer aromatisk kaffe i god kvalitet, samtidig produceres kaffen hurtigt og let.

Går i ikkekompromis? Vores manuelle espressomaskiner giver den ægte barista-følelse, og du kan lave espresso på ægte Italiensk manér.  

KAPSELMASKINER

De specifikt designede maskiner fra L’OR garanter ultimativ simplicitet og er det perfekte match til jeres L’OR kaffekapsler.

Er I på udkig efter en komplet løsning?

Vi tilbyder alt, som I behøver for at få en god kaffeoplevelse på arbejdspladsen - vi har alt fra fra kaffemaskiner og kaffe, til te, tilbehør og service. Læs mere om vores komplette kaffeløsninger her, eller kontakt os for at modtage vejledning fra vores eksperter.

Kontakt os

Vil I gerne leje en kaffemaskine?

Hos os kan I enten købe eller leje kaffemaskiner til jeres arbejdsplads. Der er flere fordele ved at leje en kaffemaskine. I er blandt andet fri for at investere alle jeres penge på en gang, da I igennem en betalingsordning nemt og bekvemt betaler en månedlig fast omkostning. Det er op til jer, hvor længe I vil leje ekaffemaskinen (en lejeperiode kan variere mellem 12 til 60 måneder). Jo længere en lejeperiode I vælger, jo billigere bliver det for jer.

Læs mere om fordelene ved at leje en kaffemaskine og se en oversigt over de andre købsmodeller, som vi også tilbyder hos JDE Professional. 

Læs mere om vores leje- og købsaftaler

Kontakt os for rådgivning eller et uforpligtende tilbud!

 

Hvorfor skal I vælge JDE Professional?

 

Altid personlig rådgivning
Vi svarer på dine spørgsmål i hverdage inden for 24 timer
Kaffe, kaffemaskiner & service

 

Lær om kaffemaskiner 


Hvornår skal I vælge en professionel kaffemaskine?

Arbejder I på en arbejdsplads, hvor der er mere end fem ansatte eller daglige gæster? Så anbefaler vi en professionel kaffemaskine. Afhængigt af jeres behov, kan I også indgå en aftale om rengøring af kaffemaskinen, genopfyldning og vedligeholdelse. Læs om vores servicepakker eller læs mere om kaffemaskiner til arbejdspladser her

Vælg den bedste kaffemaskine til jeres behov 

Er I på udkig efter en fuldautomatisk kaffemaskine med kværn, eller en simpel kaffebrygger? 

Er I i tvivl om hvilken professionel kaffemaskine, der passer til jer, kan I bruge vores guide øverst på siden; vælg blot det antal af medarbejdere og gæster, som til dagligt kommer hos jer. 

Det er vigtigt at vælge den rigtige kaffemaskine, som matcher jeres arbejdssituation. Har I et stort behov for kaffe med mindst mulig rengøring, kan en Cafitesseløsning være det rigtige valg for jer. Ønsker i kaffe af den bedste klasse med uendelige muligheder, vil en Promesso være det rigtige valg for jer. Er I mere til luksus kaffe, hvor I kan dufte aromaen fra friske espressobønner, har vi et stort udvalg af fuldautomatiske kaffemaskiner, der med garanti matcher jeres behov. Trænger I til den gode gamle filterkaffe, hjælper vi også jer i gang med den helt rigtige filterkaffemaskine. Mangler I en enkel og hurtig instantmaskine, har vi også instantmaskinen til jeres behov.

Inden I vælger en maskine, er det en god idé at få overblik over, hvor mange kopper der drikkes om dagen, hvor lang tid der må bruges på rengøring af maskinen og meget mere. Vi guider jer med disse 10 trin til at vælge den rette kaffeløsning.

Pris på kaffemaskinen

Når I  skal vælge ny kaffemaskine til jeres arbejdsplads, er det også vigtigt at overveje, hvilken pris kaffemaskinen må have. Skal det være en kaffemaskine i den lavere prisklasse eller en kaffemaskine, der er en barista værdig?

Der er flere parametre, der har indflydelse på prisen, udover prisen på kaffemaskinen. Skal I for eksempel have en serviceaftale, hvor meget tid skal medarbejderne bruge på rengøring og hvad koster kaffen pr. kop? Bliv guidet til, hvordan du udregner prisen pr. kop, her. 

Find priser og tilbud på manuelle og fuldautomatiske kaffemaskiner i vores webshop, og modtag rådgivning af vores eksperterså du vælger den maskiner, der passer jeres behov.