Biografen Kanten

En kaffeløsning, der giver glade kunder

Henrik Larsson, ejer af Biografen Kanten Faxe og direktør af Biografen Kanten i Næstved, har fået en kaffeløsning, der ikke går på kompromis med kvalitet og smag, og samtidigt er hurtig og nem at vedligeholde. 

Fokus på kvalitet og hurtig udlevering af kaffe

For Biografen Kanten er det altafgørende, at køen med kunder, der skal i biografen, kan afvikles hurtigt. Den tidligere helbønnemaskine brugte omkring halvandet minut per kop, hvilket langt fra var optimalt. Henrik Larsson kontaktede derfor JDE Professional, omkring en præsentation af mulighederne for en ny kaffeløsning. Den nye løsning måtte ikke gå på kompromis med kvalitet og smag, og efter nogle få overvejelser, endte valget på L´OR Promesso.

”..Valget af L´OR Promesso skyldes flere faktorer: den gode smag, hurtig og nem udlevering og nem vedligeholdelse. Derudover er maskinen pæn og passer godt ind med det øvrige interiør.”

Henrik Larsson
Ejer

Læs mere om L'OR Promesso

Kundernes feedback er heller ikke til at se bort fra. De er glade for biografens nye kaffeløsning og roser L´OR Promesso for den gode smag. Så glade, at Henrik valgte samme kaffeløsning i begge biografer.

Let at rengøre

Med den tidligere maskine blev der hurtigt brugt halvanden time om ugen på rengøring. L´OR Promesso tager ca. 5 min, 1 gang om ugen, og det er let at rengøre den. Skulle der være tvivl om, hvordan den bliver udført, kører der en film i displayet, som nemt viser rengøring i simple steps.

Læs også om Everlasting Tattoo, der nu byder alle kunder på en god kop kaffe med L'OR Promesso.

Om L’OR Promesso

Når du drikker en kop kaffe fra L’OR Promesso, får du en fantastisk kop kaffe uden kompromis. Kaffen er brygget på de bedste bønner på espressometoden. For at sikre, at der er noget til enhver smag, tilbyder maskinen et bredt udvalg af forskellige kaffedrikke.

Læs mere om L'OR Promesso