Everlasting Tattoo

byder nu alle kunder på god kaffe

Torben, indehaver af Everlasting Tattoo, ville gerne udskifte sin kolbemaskine og give kunderne på en bedre kaffeoplevelse når de besøger hans studie for en tatovering.

Stort kaffeudvalg og nem håndtering

Torben søgte inspiration på internettet og kontaktede JDE Professional for et møde vedrørende en ny- og bedre løsning. Den nye kaffemaskine skulle ikke kun kunne lave sort kaffe, og Torben blev derfor præsenteret for L’OR Promesso, som opfyldte kriterierne til drikkeudvalg, rengøring og nem håndtering. Derudover var prisen attraktiv, da maskinen var på kampagne.

L’OR Promesso maskinen er placeret centralt i studiet, således kunderne kan se den, når de skal tatoveres. Dette er gjort for at sikre, at alle kunder kan blive inspireret til at nyde en kop god kaffe.

”..Vi er 3, der arbejder i studiet hvor 2 ikke drikker kaffe. Det var derfor ikke en selvfølgelighed, at alle vores kunder blev tilbudt en kop kaffe. Men nu er vi sikre på, at alle bliver tilbudt den samme gode service..”

Torben
Indehaver

Tid til kunderne og forretningen

Torben er meget tilfreds med JDE Professional som kaffeleverandør. Han har valgt at få leveret kaffe og tilbehør via JDE Cafax, således der løbende kommer en salgschauffør forbi med varer og fylder lageret op. Det sikrer, at Torben ikke skal bruge tid på kaffebestilling, men i stedet kan fokusere på sine kunder og sin forretning.

Læs også om, hvorfor Knuthenborg Safaripark valgte L'OR Promesso.

 

Om L’OR Promesso

Ved valg af Promesso, får du en espresso løsning uden kompromis. Du får en løsning med en masse kaffevarianter, du kan sætte dit eget personlige præg på. Maskinen kræver minimum håndtering, og er let at rengøre.

Læs mere om L'OR Promesso