• Fri fragt ved køb over 3000 kr
  • Levering inden for 2 hverdage
  • Landsdækkende service

Få et komplet kaffehjørne med et kaffekoncept

Fire koncepter der dækker fire forskellige behov

I hvert kaffekoncept får I alt, hvad I har brug for til en fuldendt kaffeoplevelse på jeres arbejdsplads.

Prøv vores guide og find det rette koncept til jer


Til jer, som ønsker en klassisk, god, sort kop kaffe med et ønske om lav bryggetid, der gør køen kort ved kaffemaskinen.


Til jer, der ønsker at prioritere bæredygtighed – genanvendelige underskabe, renoverede kaffemaskiner og certificeret sortiment. 


Til jer, som gerne vil forkæles med en ekstra god og lækker kop kaffe baseret på espressobønner.

 

Til jer, hvor kun det bedste er godt nok og hvor caféoplevelsen bringes ind på arbejdspladsen.

Enkelt og tidsbesparende

Vi har gjort det enkelt og sammensat fire kaffekoncepter, som dækker jeres behov. Hver af koncepterne indeholder kaffe, te, tilbehør, kaffemaskine og serviceaftale, så I har alt, hvad I har brug for.

Aroma kaffekoncept

Fuldend kaffeoplevelsen med vores Aroma kaffekoncept

Med Aroma kaffekonceptet får I den samme gode kop kaffe hver gang. Her er den sorte kaffe i centrum, dog med mulighed for at tilvælge mælk. Kaffekonceptet indeholder kaffe, te, tilbehør, kaffemaskine og serviceaftale, så I har alt, hvad I har brug for, til den fuldendte kaffeoplevelse.

Læs mere om kaffekonceptet her

Barista kaffekoncept

Fuldend kaffeoplevelsen med vores Barista kaffekoncept

Med Barista kaffekonceptet sætter vi den espressobaserede kaffe i fokus, samt et stort udvalg af drikkevarianter. Kaffekonceptet indeholder kaffe, te, tilbehør, kaffemaskine og serviceaftale, så I har alt, hvad I har brug for, til den fuldendte kaffeoplevelse.

Læs mere om kaffekonceptet her

Gourmet kaffekoncept

Fuldend kaffeoplevelsen med vores Gourmet kaffekoncept

Gourmet er kaffekonceptet til jer, hvor kun det bedste er godt nok. I får den ultimative kaffeoplevelse, hvor I får en attraktiv kaffemenu med de bedste kaffedrikke, som kan tilpasses, så der er noget for enhver smag. Kaffekonceptet indeholder kaffe, te, tilbehør, kaffemaskine og serviceaftale, så I har alt, hvad I har brug for, til den fuldendte kaffeoplevelse.

Læs mere om kaffekonceptet her

Green Select kaffekoncept

Fuldend kaffeoplevelsen med vores Green Select kaffekoncept

Med Green Select får I et ”grønt” kaffekoncept med certificeret kaffe, te og tilbehør til genanvendelige underskabe og renoverede kaffemaskiner. Kaffe konceptet indeholder kaffe, te, tilbehør, kaffemaskine og serviceaftale, så I har alt, hvad I har brug for, til den fuldendte kaffeoplevelse.

Læs mere om kaffekonceptet her

Kontakt os og få et tilbud!