Espresso House Barista Station

A world class coffee experience

JDE Professional og Espresso House lancerer en ny kaffeoplevelse med Espresso House Barista Station. Espresso House Barista Station bringer den autentiske, premium kaffe- og teoplevelse, du finder hos en specialbutik, in-house. Det smarte samlede koncept er ubemandet og 24/7 tilgængeligt.

Espresso House Barista Station

Den autentiske, premium kaffe- og teoplevelse in-house

  • Få den lækre kaffe som du kender fra din Espresso House café
  • Et smart totalkoncept, ubemandet og 24/7 tilgængeligt
  • Kaffeshopdesign for at give den maksimale oplevelse
Kom i kontakt med os

Specialitetskaffe

Kaffe, the Espresso House way

Kaffen fra Espresso House er altid premium specialitetskaffe fra deres eget risteri uden for Stockholm, Sverige. Der anvendes den såkaldte "Craft roasting"-metode. Det betyder, at kaffen er nænsomt og langsomt ristet til perfektion - selvfølgelig i hænderne på vores talentfulde "Roast Masters". Espresso House handler direkte med kaffefarmerne og køber kun den bedste kaffe i verden. Denne premium kvalitet er i top 5% af den bedste kaffe i verden og er klassificeret som "Specialitetskaffe". Espresso House arbejder aktivt med kaffefarmere med bæredygtige metoder, som tager ansvar for både miljøet og sociale aspekter.

Ultimativ kaffeoplevelse

"Nu er der en kaffemaskine, vi stoler på. Vores premium kaffeekspert har testet og tilpasset hver eneste lille del af processen indtil serveringen af den perfekte kop kaffe. Vores designer har skabt en kaffestation sammen med JDE, som tilbyder en lille oase af Espresso House. Vi lancerer en kaffeoplevelse i tråd med vores motto - at levere verdens bedste kaffeoplevelse til verdens bedste gæster." Espresso House.

En løsning til alle kaffebehov

Espresso House Barista Station leverer forskellige typer kaffe; fra en klassisk cappuccino, en stor vanilla latte eller en cortado med et ekstra shot espresso - du kan brygge den, ligesom du elsker den. Interesseret i at høre mere om mulighederne?

Om Espresso House

Espresso House handler om at skabe en premium og personlig kaffeoplevelse - fra håndlavet specialitetskaffe lavet af erfarne baristaer til god service i et unikt og hyggeligt miljø med en indbydende atmosfære. Etableret af Charles og Elisabeth Asker i Lund Sverige i 1996. Espresso House er vokset til det førende premium kaffebarmærke i Norden med over 400 kaffebarer på tværs af Sverige, Norge, Finland og Danmark. Det første Espresso House i Tyskland åbnede den 11. oktober 2018.

Espresso House Barista Station på jeres lokation?

Udfyld formularen og vi kontakter dig

Køn: *

Hvorfor Espresso House Barista Station

check.png Få den lækre kaffe som du kender fra din Espresso House café
check.png Et smart totalkoncept, ubemandet og 24/7 tilgængeligt
check.png Kaffeshopdesign for at give en maksimale oplevelse

 

 

Hvad kan du forvente?

Udfyld formularen, hvis du ønsker mere information om Espresso House Barista Station eller andre kaffeløsninger fra JDE Professional - Vi kontakter dig inden for 2 timer i hverdagen, påregn lidt længere responstid i weekenden.

Ud fra dine ønsker og krav kan vi sammen komme nærmere den rette kaffeløsning for din virksomhed. 

 

 

Vil du hellere ringe?

Vi hjælper dig gerne telefonisk med det samme.

Telefonnummer


Vores kundeservice står klar:

Mandag til torsdag fra 08.00 – 16.00 
Fredag fra 08.00 – 15.30