Pickwick Slow Tea

Se udvalg

Slow Tea

Slow Tea er specielt designet til de øjeblikke, der bare ikke kan vare længe nok. De øjeblikke hvor tiden er ligegyldigt. Den ultimative nydelse, som du ønsker at bevare så længe som muligt. Te til den endeløse nydelse.

Hvorfor Slow Tea?

  • Otte forskellige smagseksplosioner for endeløs nydelse
  • Gennemsigtig tepose til synliggørelse af te kvaliteten
  • Ekstra store te blade
  • 100 % naturlig
  • Eksklusivt til det professionelle marked

Endeløs nydelse

Pickwick Slow Tea sortiment omfatter fire spændende te blandinger af krydderier og stykker af frugt samt fire klassiske te blandinger. De ekstra store teblade giver en langsom ekstraktion og en delikat, fuld smag.

Læskende iste

Hvad er bedre end et glas kold iste på varme dage? Vi har sammensat otte opskrifter , så du kan lave din egen iste med din yndlings-te fra Slow Tea.

Find opskrifter på iste

Det rigtige tilbehør

Til vores Slow Tea sortiment

En te oplevelse kræver en smuk præsentation. Vælg det rigtige tilbehør til vores eksklusive te koncept Slow Tea. Brug for eksempel vores elegante te glas til at servere den lækre Pickwick Slow Tea i.

Bæredygtig te

Pickwick står ikke kun for te kvaliteten, men også for velfærden for de farmere der dyrker og planter den te, vi drikker. Pickwick er derfor tilknyttet organisationen Ethical Tea Partnership. Denne organisation fører tilsyn med de betingelser, som farmerne bag teen benytter i deres produktion og levevilkår.

Mere fra Pickwick