• Fri fragt ved køb over 3000 kr
  • Levering inden for 2 hverdage
  • Landsdækkende service

Vores te

Siden 1753 har Pickwick brugt te af den højeste kvalitet. Te er blevet drukket i århundreder og har altid været en del af verden. Er du interesseret i at kende processen bag te? Klik på prikkerne i slideren herunder for at læse.

Vidste du?

De perfekte omgivelser

Hvor kommer te fra

Pickwick henter te fra mange steder i verden, men det meste te kommer fra de bedste steder i Indien, Sri Lanka og Indonesien. Det er vigtige lande for os, på grund af at, de har det perfekte klima og plantager i den rigtige højde. Dette er med til at give en bedre te oplevelse.

Sort te fra Pickwick

Sort te

Sort te kommer fra bladende fra te planten Camellia Sinensis. Sort te starter som grøn te, men gennemgår fermentering. Fermenteringen giver tebladende den sorte velkendte farve. Sort te er den mest solgte i verden.

Grøn te fra Pickwick

Grøn te

Grøn te stammer fra samme te plante som sort te, Camellia Sinensis. Grøn te fermenteres og opvarmes ikke, og gennemgår derfor ikke samme fremstillingsproces som andre te-varianter. På denne måde bevares en stor del af bladenes vitaminer og mineraler. Den mindre forarbejdning resulterer også i, at bladene beholder deres flotte, grønne farve.
Grøn te er kendt for det høje indhold af antioxidanter og har derfor en positiv virkning på helbredet.

Rød Rooibos te fra Pickwick

Rooibos te

Rooibos te er egentlig ikke en te. Rooibos eller rød te stammer fra en busk, der gror i Sydafrika. Nålene fra busken plukkes, knuses og derefter placeres i solen for iltning. Rooibos navnet stammer fra Holland og betyder ”rød busk”. Rooibos indeholder store mænger C-vitaminer og mineraler.

Urtete og rød te er egentlig ikke te

Fordi urtete og rød te ikke stammer fra en teplante, men en nåletræsbusk, så er det egentlig ikke rigtig te. Men det betyder ikke noget, da urtete er lige så velsmagende som rigtig te og indeholder store mængder vitaminer og mineraler.

Teens historie, opdagelse | Pickwick

Opdagelse af te

I år 2700 f.Kr. blev teen opdaget af kejser Shen Nung. Under en pause blev hans kogende drikkevand blandet med nogle blade. Det viste sig at smage godt. I Europa blev vi i 1610 introduceret til teen. I 1750 blev transport af te faciliteret via tableauer.

 

Teens historie | Pickwick

Teen i Europa

I 1937 blev vores te døbt Pickwick te. Før dette gik navnet under samme navn som kaffen Douwe Egberts. Emballagen udviklede sig meget det 20.århundrede. I 1910 blev teen stadig solgt i kegler. I 1938 blev bomuld teposen introduceret, som vi kender den i dag. Siden den gang er posen og emballagen blevet opdateret og designet er ændret for at følge med tiden.

 

Vil du vide mere om Pickwick?