• Fri fragt ved køb over 3000 kr
  • Levering inden for 2 hverdage
  • Landsdækkende service

Tilbehør som fuldender kaffeøjeblikket

Skab den totale kaffeoplevelse på arbjedspladsen med flot porcelæn, glas,
papbægre, sukker, mælk, rørepinde, chokolade og meget mere.

Se vores udvalg af tilbehør

Kakao

Når I skal forkæles på arbejdspladsen

Findes der noget bedre end en kop varm kakao på en lang og travl dag? Hos JDE Professional tilbyder vi både kakao til maskiner og i portionsbreve lige til at røre op.

Chokolade & snacks

Når der skal cookies til kaffen

Hvem kunne ikke godt tænkte sig et lille stykke knasende chokolade til den varme, kop kaffe?  Vi tilbyder et stort udvalg af chokolade og snakcs f.eks. Mars, Snickers, Bounty og Twix som Mixed Miniatures.

Filtre, bægre & engangsservice

Når det skal være nemt og hurtigt

Vi kender det alle sammen. Nogle gange skal det hele bare gå lidt hurtigere, og så er det nemmere, hvis kaffekoppen kan smides ud direkte efter brug. Hos JDE Professional har vi et stort udvalg af engangsservice fra vores kendte mærker som Gevalia og Café Noir.

Sukker, mælk & fløde

Tilbehør, der fuldender kaffeoplevelsen

Drikker I jeres kaffe sort? Hvis ikke så har vi alt det, som i behøver for at lave en komplet kop kaffe som f.eks. sukker, mælk eller fløde. Vi tilbyder også forskellige varianter af mælk. Vi har alt lige fra fedtfattig skummetmælk til mælk med højt fedtindhold.

Kander, porcelæn & glas

Fordi en god kop kaffe skal nydes i lækkert service

Nu kan I servére jeres kaffe i flotte og unikke porcelænskopper og glas fra D.E og Piazza d'Oro. I vores store udvalg af porcelænskopper, underkopper og glas kan I finde den service, der passer til jeres favorit kaffedrik.

Tilbehør til te

Det rette tilbehør til jeres te

Vi har samlet alt det tilbehør, som I har brug for til at skabe en komplet teoplevelse på arbejedspladen. Vi har alt lige fra flotte opbevaringsglas til tefiltre. 

Sirup

Når jeres kaffe skal piftes op

Drømmer I om at gøre jeres kaffe en anelse sødere? Så er I kommet til det rette sted. Hos JDE Professional tilbyder vi forførende, fransk kvalitetssirup fra Monin, som kan være med til at udvide jeres sortiment af kaffevarianter.

Rengøring

Vi har alt til rengøring af kaffmaskiner

Det er vigtigt at holde kaffemaskinen ren for at bibeholde den gode, klassiske kaffesmag. Hos JDE Professional tilbyder vi et bredt sortiment til afkalkning og rensning af kaffemaskinen. 

Vores mest populære tilbehør lige nu

Bæredygtigt tilbehør til jeres kaffehjørne

Hos JDE har vi en klar CSR strategi. Vi vil reducere vores samlet CO2 udledning, optimere eksisterende processer og gøre vores emballage genanvendelig. Som et led i denne process kan vi nu tilbyde FSC-certificerede kopper til jeres arbejdsplads. De er funktionelle, gavner miljøet, klimaet, dyrene og planterne. På én og samme tid beskyttes de lokale, skovarbejderne og de oprindelige folk i skove rundt om i verden. Når I køber FSC-certificerede kopper er I med til at bakke op omkring denne proces. 

Læs mere om vores bæredygtige tilhør her

Er I på udkig efter en komplet kaffeløsning?

Hvad er kaffen værd, hvis ikke I har en kaffemaskine, der kan brygge kaffen for jer? Eller hvad er kaffeoplevelsen værd, hvis ikke I har en kop at drikke kaffen af? Vi tilbyder alt det, I behøver for at skabe en komplet kaffeoplevelse. Vi giver jer god, velsmagende kaffe fra vores eget kafferisteri, professionelle kaffemaskiner i høj kvalitet og landsdækkende service. Hvad mere kunne I ønske jer? Måske lidt chokolade som I kan nyde sammen med kaffen, eller mælk til de af jer, der ikke foretrækker jeres kaffe sort.

Fortvivl ej, vi har alt, som I har behov for. Kaffemaskine, kaffe, te og tilbehør - vi tilbyder alt i én løsning!

Få rådgivning lige her

Tilbehør til kaffen

Skal jeres arbejdsplads have den fulde kaffeoplevelse? En kop kaffe er ikke komplet uden en lækker småkage eller chokolade. Hos JDE Professional tilbyder vi alt, I behøver af tilbehør til kaffen, om end det er flot porcelæn, papbægre til farten eller chokolade til gæsterne. Se alt vores tilbehør her. 

 

Fuldend kaffeøjeblikket

Servér kaffen i flot porcelæn og glas, som matcher jeres kaffemærke. I webshoppen fhar vi også chokolade i mange forskellige smagsvarianter.

 

Økologi & bæredygtighed

Er økologi og bæredygtighed en vigtig faktor på jeres arbejdsplads, så skal du ikke gå på kompromis med tilbehøret. Vi tilbyder både økologisk chokolade og mælk samt bæredygtigt rørsukker. Derudover kan I servere kaffen i bionedbrydelige papbægre

 

Lækre kaffevarianter

Café latte, cappuccino eller cortado? Der er mange muligheder og præferencer, når det handler om kaffe. Med vores udvalg af mælk, sirupper, og chokoladedrys kan alle medarbejdere lave lige den kaffe, som de foretrækker.