Tilbehør som fuldender kaffeøjeblikket

Skab den totale kaffeoplevelse med flot porcelæn, glas,
papbægre, sukker, mælk, rørepinde, chokolade og meget mere.

Populært tilbehør lige nu

Vores udvalg af tilbehør

Kakao

Nyd en kop varm chokolade i løbet af en lang og travl dag. JDE tilbyder både kakao til maskiner og i portionsbreve lige til at røre op. 

Sukker, mælk & fløde

Lav en komplet kop kaffe med sukker, mælk eller fløde. Vi tilbyder forskellige varianter af mælk fra skummetmælk til fedtindholdigt mælk

Sirup

Udvid jeres sortiment af kaffevarianter med lækker sirup. Monin Sirup passer i FoamMaster med Flavor Station og er en café værdig. 

Chokolade & snacks

Tilbyd dine gæster, kunder og ansatte et stykke chokolade til kaffen, f.eks. Mars, Snickers, Bounty og Twix som Mixed Miniatures.

Tilbehør til te

Til vores løse te har du brug for tilbehør som doseringsske og tefilter. I vores sortiment finder du også flotte teæsker og glas til løs te. 

Rengøring

Hold maskinen ren og bibehold den gode kaffesmag. JDE tilbyder et bredt sortiment til afkalkning og rensning af kaffemaskinen. 

Engangsservice

Drik kaffen af kvalitetsbægre fra Café Noir, D.E og Piazza d’Oro samt FSC. Vi tilbyder også filtre til kaffemaskiner samt rørepinde til kaffen. 

Kander, porcelæn & glas

Servér kaffen i flot porcelæn og glas fra D.E og Piazza d'Oro til espresso, cappuccino, latte eller lungo. 

Tilbehør til kaffen

Skal din arnejdsplads have den fulde kaffeoplevelse? En kop kaffe er ikke komplet uden en lækker småkage eller chokolade. Hos JDE Professional tilbyder vi alt, I behøver af tilbehør til kaffen, om end det er flot porcelæn, papbægre til farten eller chokolade til gæsterne. Se alt vores tilbehør her. 

 

Fuldend kaffeøjeblikket

Servér kaffen for dine kunder eller gæster i flot porcelæn og glas, som matcher jeres kaffemærke. I kaffeshoppen finder du også chokolade i mange varianter.

 

Økologi & bæredygtighed

Er økologi og bæredygtighed en vigtig faktor i din virksomhed, skal du ikke gå på kompromis med tilbehøret. Vi tilbyder både økologisk chokolade og mælk samt bæredygtigt rørsukker. Derudover kan I servere kaffen af bionedbrydelige papbægre

 

Lækre kaffevarianter

Café latte, cappuccino eller cortado? Der er mange muligheder og præferencer, når det handler om kaffe. Med vores udvalg af mælk, sirupper, og chokoladedrys kan kollegaer og gæster lave lige den kaffe, som de foretrækker.