• Fri fragt ved køb over 3000 kr
  • Levering inden for 2 hverdage
  • Landsdækkende service

Sådan vælger du den bedste kaffemaskine til din virksomhed

Der findes ikke 'en kaffemaskine, der er den bedste. Det kommer helt an på antallet af personer, der skal bruge den, deres præferencer, hvad der praktisk er muligt og selvfølgelig prisen! Overvejer I at købe ny kaffemaskine til jeres arbejdsplads, men er I i tvivl om, hvilken I skal vælge? Så læs med her, hvor vi gennemgår fordele og ulemper ved de forskellige typer af maskiner.

Manuel espressomaskine

Den manuelle espressomaskine laver kaffe i en klasse for sig, og den er et oplagt valg til arbejdspladser, der har tid og ressourcer til at kræse om kaffen. Her skal man nemlig selv stå for at dosere, male og stampe bønnerne, inden man er klar til at brygge kaffen - det kan virke omstændigt, men med en god introduktion lærer medarbejderne hurtigt at lave en god kop kaffe i pausen, som skaber en caféstemning på arbejdspladsen. 


En manuel espressomaskine er den bedste kaffemaskine, hvis...
 

I vil give jeres medarbejdere, kunder og gæster den ultimative kaffeoplevelse. Hvis kvalitet og gode råvarer betyder mere end bryggetid, så er en manuel espressomaskine uden tvivl den bedste kaffemaskine til jeres arbejdsplads   

Bemærk, at manuelle espressomaskiner ofte kommer uden ekstraudstyr. Tjek derfor, om der medfølger kværn, tamper, mælkepitcher og stampemåtte til den kaffemaskine.  En manuel espressomaskine kaldes også for en semiautomatisk espressomaskine - og måske det er en mere velvalgt betegnelse. Der er trods alt dele af kaffebrygningen, der foregår automatisk.  

Se vores manuelle espressomaskiner her

Fulautomatisk espressomaskine

En automatisk espressomaskine laver kaffe i samme gode kvalitet som en manuel espressomaskine. Forskellen er bare, at man ikke selv skal dosere, male og stampe bønnerne. Med en automatisk espressomaskine får I kort sagt kvalitetskaffe med et tryk på en knap - i et travlt arbejdsmiljø er den automatiske udgave derfor mere populær og velegnet end den manuelle. Mange af de automatiske espressomaskiner har et indbygget mælkesystem, hvilket betyder, at I kan nyde mange forskellige kaffevarianter pausen.  

 
En automatisk espressomaskine er den bedste kaffemaskine, hvis... 

I sætter pris på god kaffe, men samtidig ønsker en effektiv kaffemaskine. En automatisk kaffemaskine er det bedste fra begge verdener - og derudover har maskinerne som regel en kort bryggetid og er let at rengøre.  

Se vores fuldautomatiske espressomaskiner her

Kapselmaskine

Kapselmaskiner er brugervenlige. Den gør det først og fremmest let for jer alle lave en velsmagende kop kaffe i pausen - men denne type maskine er også nem at bruge for kunder og andre gæster på arbejdspladsen, der ikke er vant til at betjene maskinen.  

Derudover er de fleste kapselmaskiner kendetegnet ved, at de kræver et minimum af rengøring og vedligehold. Til gengæld er kaffekapsler dyre sammenlignet med andre typer af kaffe. Inden du vælger en kapselmaskine, bør du derfor være opmærksom på, at driftsomkostningerne kan være større end ved andre typer af kaffemaskiner.  

Har jeres arbejdsplads grønne ambitioner, så er kapselmaskinen måske ikke den bedste kaffemaskine til kontoret. Kapslerne består nemlig primært af materialer, som plastik og aluminium. Vælger du en kapselmaskine bør du derfor sortere dem, så de kan genanvendes.

En kapselmaskine er den bedste kaffemaskine, hvis… 

I vil gøre det nemtat lave en god kop kaffe på kontoret. Med en kapselmaskine får I desuden en kaffemaskine, der er driftssikker og let at vedligeholde.   

Se vores kapselmaskiner her

Cafitessemaskine

Cafitesse-maskiner er lette at betjene, og så laver den velsmagende kaffe. I får kvalitetskaffe på rekordtid, fordi bønnerne ikke først skal kværnes og presses. Til gengæld skal I være opmærksomme på de forskellige fordele og ulemper ved at vælge en maskine, der brygger kaffe på koncentrat. Koncentratet skal f.eks. opbevares i en fryser - i skal derfor sørge for, at kaffemaskinen er placeret tæt på en fryser med plads i. Til gengæld kan I glæde dig over, at espressokoncentrat som regel er billigere end både kapsler og hele bønner - og samtidig holder det sig længere. I behøver altså ikke spekulere så meget i holdbarhed, når I køber ind.  

En Cafitesse er den bedste kaffemaskine, hvis… 

I foretrækker en kaffemaskine, der er billig i drift og samtidig laver velsmagende kaffe til alle på arbejdspladsen. Det er umuligt at smage, at kaffen er lavet af koncentrat - den smager præcis som kaffe, der er brygget på friske bønner.  

Se vores cafitesse kaffemaskiner

Filterkaffemaskine

Knap 50 % af danskerne foretrækker filterkaffe. Vælger I en filterkaffemaskine til kontoret, er I derfor sikret en smagsoplevelse, der falder i god jord hos de fleste. De fleste filterkaffemaskiner er både lette at betjene, vedligeholde og rengøre. Når I investerer i denne type kaffemaskine, får I altså en driftssikker maskine, der leverer god kaffe hver dag.  

Bemærk, at filterkaffemaskiner ofte har mindre kapacitet end andre typer af kaffemaskiner. Derfor passer denne type maskine som regel bedst til mindre arbejdspladser.  

En filterkaffemaskine er den bedste kaffemaskine, hvis… 

I foretrækker en kaffemaskine, der er nem og billig i drift og samtidig laver velsmagende kaffe. Alle disse kriterier lever filterkaffemaskinen op til.  

Se vores filterkaffemaskiner her

Bliv guidet til den rigtige løsning

- baseret på jeres type arbejdsplads