Kaffeautomater til virksomheder

Leder du efter ny kaffeautomat til arbejdspladsen?

Få et uforpligtende tilbud

Typer af Kaffeautomater

Den rigtige kaffeautomat skal matche jeres arbejdssituation. For eksempel en kaffeautomat til dine medarbejdere, kollegaer og besøgende – eller en kaffeautomat der bruges til betalende kunder. Der findes en kaffeautomat til et hvert behov. 

Se udvalget af kaffemaskiner med friskmalede esperessobønner fra JDE Professional

Espressomaskiner

Ægte espresso, cappuccino eller latte macchiato. Det høje tryk giver din kaffe det karakteristiske smag, med et flot lag crema på toppen. Bliv din egen Barista med en espresso kaffeautomat.

Med en Promesso kaffemaskine får du et unikt kaffekoncept med flydende kaffeekstrakt. En smagfuld, stilfuld og pålidelighed kaffeoplevelse.

Promesso kaffemaskine

Fra en ægte ristretto til en rig latte macchiato. En komplet kaffeoplevelse, der giver en smagfuld oplevelse. Denne kaffeautomat giver den perfekte kombination af funktionalitet og kvalitet.

Filterkaffemaskiner laver kaffe fra friskmalet bønner. Se det store udvalg fra JDE Professional

Filterkaffemaskine

Den klassiske brygning med den velkendte smag. Her er du altid sikret god smag fra de friske formalede kaffebønner. Til dig der elsker en god klassisk kaffe.

Cafitesse er et flydende kaffeekstrakt i top kvalitet, lavet af de bedste kvalitetbønner.

Cafitesse kaffemaskiner

Cafitesse er friskbrygget topkvalitetskaffe. En Cafitesse kaffemaskine giver maksimal brugervenlighed, hastighed og sikrer dig 100% pålidelighed.

Kaffemaskiner, der leverer aromatisk kaffe med kvalitet. Samme gode kvalitet, som du får med JDE kaffebønner.

Instant kaffemaskiner

Vores instant kaffeautomater laver kvalitetskaffe på den nemmeste måde. Få en aromatisk kop kaffe, espressokaffe, cappuccino eller wiener melange.

Kontakt os med det samme

Tag kontakt til os med det samme. Ring til os og kom i dialog med en konsulent allerede nu, eller udfyld formularen og vi vender tilbage inden for 2 timer.

God kaffe og te er guld værd

Hos JDE Professional har vi et bredt udvalg af kaffeautomater til alle typer virksomheder. Hvis du er træt af kedelig kaffe, der minder mere om mosevand end velsmagende frisk kaffe, skal du prøve en af vores kaffeautomater, der altid er klar til at levere en lækker og varm kop kaffe. Du kan selv vælge hvilken kaffeautomat, der passer bedst til din virksomhedsprofil. Uanset om det er hastigheden, prisen, kvaliteten eller varianterne der er vigtigst, har vi en kaffeautomat, der opfylder de forskellige behov i din virksomhed.

En kaffeautomat til kontoret

Hvilken kaffeautomat passer bedst til kontoret og dine medarbejdere? Start med at identificere de kaffebehov dine medarbejdere har – dette vil give et enstydigt billede af hvilken maskine i har behov for, om det skal være espresso, mælkevarianter, ønskes der nem rengøring. Undersøg også hvor mange kopper kaffe der cirka indtages hver dag. Uanset hvilken behov i ønsker, har vi en maskine der dækker jeres behov.

Få rådgivning

Er Cafitesse løsningen for jer?

Cafitesse er flydende kaffe, som er brygget på kvalitetsbønner. Med en Cafitesse kaffemaskine får I top kvalitet, hastighed og brugervenlighed i én løsning. JDE tilbyder et bredt udvalg af Cafitesse-blandinger, så der findes en smagsvariant, som passer til din virksomhed. Læs mere om Cafitesse kaffeblandingerne her

Se Cafitessemaskiner

Gør kaffehjørnet komplet

Kaffehjørnet er samlingspunktet for medarbejderne

 

 

D.E Underskabsmøbel

Giver rigeligt plads til for eksempel tilbehør som te, sukker, pinde, mælk, kopper og mere.

Cafitesse Excellence Compact

Maskine til 10-25 ansatte og gæster, serverer et bredt udvalg af kaffevarianter.

Pickwick Tea Master Selection

Green Tea Lemon er en balnding af grønne teblade, citron og en antydning af citrongræs

Find den rette kaffeautomat

Det kan være svært at finde den rette kaffeautomat til den rette pris. Jeres virksomhed har forskellige behov uanset, hvilken slags virksomhed I er. Men vi har gjort det nemmere for jer.

Det første I skal finde ud af, når I skal vælge en kaffeautomat er, hvor mange kopper der skal brygges om dagen. Skal der udelukkende bruges kopper, eller skal der også være mulighed for, at brygge hele kander? Hvor mange typer af varme drikke ønsker I, og hvad er jeres budget? Når I har fundet svarene på disse spørgsmål er det nemt at finde den kaffeautomat, der stemmer overens med jeres behov og ønskede pris.

Vi ved, at der er forskellige behov, og derfor tilbyder vi også kaffeautomater til virksomheder med forskellige funktioner og i forskellige prisklasser. For os er kaffe ikke bare kaffe, og derfor går vi meget op i at skræddersy den kaffeløsning, der passer til netop jeres virksomhed.

Kaffeautomater til virksomheder

Når I har fundet svaret på de ovenstående spørgsmål ved I, hvilke behov der skal opfyldes og hvilken pris i foretrækker. Herunder kan I få et overblik over, hvilke kaffeautomater, der opfylder hvilke behov.

Instantmaskiner

Instantmaskinen brygger en hurtig kop kaffe, der har samme kvaliteter som filterkaffen. Denne type maskine har utallige varianter af varme drikke og en udskænkningstid på 11-15 sekunder pr. kop. Den korte brygningstid er afgørende, hvis der er mange medarbejdere om den samme maskine.

Friskbrygmaskiner

Friskbrygningsmaskinen er driftsikker og kan fås i flere varianter. Her findes maskiner, der både kan brygge formalet kaffe, og maskiner der yderligere kan levere kakao, mælk og sukker. Friskbrygmaskinen tilbyder jer og jeres kunder en friskbrygget kop kaffe.

Espressomaskiner

Espressomaskinen findes både som en lille fuldautomatisk espressomaskine, der passer perfekt til en lille virksomhed, og som en semiautomatisk espressomaskine med automatisk mælkeskummer, der passer perfekt til blandt andet caféer eller hoteller. En espressomaskine brygger varme kaffespecialiteter.

Cafitessemaskiner

Cafitessemaskinen er en fleksibel løsning, hvis man har behov for, at kunne levere mange kopper kaffe på en dag. Maskinen 2100 leverer både kaffe, varm kakao og varmt vand. Cafitessemaskiner fås til alle typer af virksomheder - både mindre virksomheder, cafeér, kantiner og til større virksomheder og hoteller. 

Kaffeautomater og pris

Kaffeautomater og pris hænger typisk sammen - sådan er det også hos JDE Professional.

Uanset om du befinder dig i en mindre eller større virksomhed, kan du finde kaffeautomater, der passer til netop din virksomheds præferencer og behov. Vi tilbyder et væld af forskellige kaffevarianter, så der både er noget til dem, der foretrækker en almindelig sort kop kaffe, og til dem der nyder at udforske forskellige kaffevarianter og specialiteter. Der er mange kaffeløsningner at vælge imellem, og du bestemmer selv.

Gode kaffeløsninger til virksomheder fra JDE Professional

JDE Professional tilbyder forskellige typer af kaffeautomater til industri, kontor og erhverv. Vi har blandt andet kaffeautomater, der brygger frisk kaffe, så I kan nyde en varm og velduftende kop kaffe på jeres arbejdsplads. Vores forskellige typer af espressomaskiner leverer hurtigt en dejlig og forfriskende kop kaffe. Hvis du har behov for en fleksibel løsning, der udover kaffe, også kan levere cremet og sød chokolade, så er en Cafitesse maskine jeres løsning. En instant-kaffeløsning er til dig, hvor tiden er knap, og behovet for en hurtig og nem kop kaffe skal tilfredsstilles. Vores kaffeautomater byder på en masse forskellige muligheder, så kig vores udvalg igennem allerede i dag og hør mere omkring vores kaffeautomat priser. Vi hjælper gerne med at finde frem til den kaffeløsning, der passer til netop din virksomhed. Hvis du har spørgsmål om pris, kaffeautomater eller leasing er du meget velkommen til at kontakte os