KAFFEAUTOMATER TIL VIRKSOMHEDER

Leder du efter ny kaffeautomat til arbejdspladsen?
Hos Jacobs Douwe Egberts tilbyder vi en bred vifte af kaffeautomater
til dit kontor

Bestil uforpligtende tilbud

God kaffe og te er guld værd

Hos JDE Professional har vi et bredt udvalg af kaffeautomater til alle typer virksomheder.
Hvis du er træt af kedelig kaffe, der minder mere om mosevand end velsmagende frisk kaffe, skal du prøve en af vores kaffeautomater, der altid er klar til at levere en lækker og varm kop kaffe.
Du kan selv vælge hvilken kaffeautomat, der passer bedst til din virksomhedsprofil. Uanset om det er hastigheden, prisen, kvaliteten eller varianterne der er vigtigst, har vi en kaffeautomat, der opfylder de forskellige behov i din virksomhed.

En kaffeautomat til kontoret

Hvilken kaffeautomat passer bedst til kontoret og dine medarbejdere? Start med at identificere de kaffebehov dine medarbejdere har – dette vil give et enstydigt billede af hvilken maskine i har behov for, om det skal være espresso, mælkevarianter, ønskes der nem rengøring. Undersøg også hvor mange kopper kaffe der cirka indtages hver dag. Uanset hvilken behov i ønsker, har vi en maskine der dækker jeres behov.

› Se alle vores kaffemaskiner

En espressomaskine til arbejdspladsen

En espressomaskine på kontoret bringer barista kvalitetskaffe direkte på arbejdspladsen. Vores espressomaskiner tilbyder dig og dine medarbejdere en verden af kaffevarianter på højt niveau. Espressomaskinerne sørger for at i får en kaffe med karakteristik smag med et perfekt crema-lag på toppen.


› Se alle vores espressomaskiner

Få et maskinoverblik her

Den rigtige kaffeautomat skal matche jeres arbejdssituation. For eksempel en kaffeautomat til dine medarbejdere, kollegaer og besøgende – eller en kaffeautomat der bruges til betalende kunder. Der findes en kaffeautomat til et hvert behov.

Espressomaskiner

Ægte espresso, cappuccino eller latte macchiato. Det høje tryk giver din kaffe det karakteristiske smag, med et flot lag crema på toppen. Bliv din egen Barista.

Promesso kaffemaskine

Fra en ægte ristretto til en rig latte macchiato. En komplet kaffeoplevelse, der giver en smagfuld oplevelse. Den perfekte kombination af funktionalitet og kvalitet.

Filterkaffemaskine

Den klassiske brygning med den velkendte smag. Her er du altid sikret god smag fra de friske formalede kaffebønner. Til dig der elsker en god klassisk kaffe.

Cafitesse kaffemaskiner

Cafitesse er friskbrygget topkvalitetskaffe. En Cafitesse kaffemaskine giver maksimal brugervenlighed, hastighed og sikrer dig 100% pålidelighed.

Instant kaffemaskiner

Vores instant kaffemaskiner laver kvalitetskaffe på den nemmeste måde. Få en aromatisk kop kaffe, espressokaffe, cappuccino eller wiener melange.

Kontakt os med det samme

Tag kontakt til os med det samme. Ring til os og kom i dialog med en konsulent allerede nu, eller udfyld formularen og vi vender tilbage inden for 2 timer.

GØR KAFFEHJØRNET KOMPLET

Kaffehjørnet er samlingspunktet for medarbejderne

D.E Underskabsmøbel

Giver rigeligt plads til for eksempel te, sukker, pinde, mælk, kopper og mere.

Cafitesse Excellence Compact

Maskine til 10-25 ansatte og gæster, serverer et bredt udvalg af kaffevarianter.

Pickwick Tea Master Selection

Green Tea Lemon er en balnding af grønne teblade, citron og en antydning af citrongræs

KAFFEAUTOMATER OG PRIS

Kaffeautomater og pris hænger typisk sammen - sådan er det også hos JDE Professional.

Uanset om du befinder dig i en mindre eller større virksomhed, kan du finde kaffeautomater, der passer til netop din virksomheds præferencer og behov. Vi tilbyder et væld af forskellige kaffevarianter, så der både er noget til dem, der foretrækker en almindelig sort kop kaffe, og til dem der nyder at udforske forskellige kaffevarianter og specialiteter. Der er mange kaffeløsningner at vælge imellem, og du bestemmer selv.

Gode kaffeløsninger til virksomheder fra JDE Professional .

Vi tilbyder forskellige typer af kaffeautomater. Vi har blandt andet kaffeautomater, der brygger frisk kaffe, så I kan nyde en varm og velduftende kop kaffe på jeres arbejdsplads. Vores forskellige typer af espressomaskiner leverer hurtigt en dejlig og forfriskende kop kaffe.

Hvis du har behov for en fleksibel løsning, der udover kaffe, også kan levere cremet og sød chokolade, så er en Cafitesse maskine jeres løsning. En instant-kaffeløsning er til dig, hvor tiden er knap, og behovet for en hurtig og nem kop kaffe skal tilfredsstilles.
Vores kaffeautomater byder på en masse forskellige muligheder, så kig vores udvalg igennem allerede i dag og hør mere omkring vores kaffeautomat priser.

Vi hjælper gerne med at finde frem til den kaffeløsning, der passer til netop din virksomhed. Hvis du har spørgsmål om pris, kaffeautomater eller leasing er du meget velkommen til at kontakte os