Kaffeautomater til arbejdspladser

Leder I efter ny kaffeautomat til arbejdspladsen?

Typer af kaffeautomater

Den rigtige kaffeautomat skal matche jeres specifikke arbejdssituation. En kaffeautomat til alle medarbejdere, kollegaer og besøgende – eller en kaffeautomat, der bruges til betalende kunder. Der findes en kaffeautomat til et hvert behov.

Med en fuldautomatisk espressomaskine kværner maskinen kaffebønnerne for jer. I kan derfor nemt og hurtigt brygge kvalitetskaffe.

Cafitesse er friskbrygget topkvalitetskaffe. En Cafitesse kaffeautomat giver maksimal brugervenlighed, hastighed og sikrer jer 100% pålidelighed.

Fra en ægte ristretto til en rig latte macchiato. En komplet kaffeoplevelse, der giver en smagfuld oplevelse. Denne kaffeautomat giver den perfekte kombination af funktionalitet og kvalitet.

Den klassiske brygning med den velkendte smag. Her er I altid sikret god smag fra de friske formalede kaffebønner. Filterkaffemaskinen er til jer, der elsker en god klassisk kaffe.

De specifikt designede maskiner fra L’OR garanter ultimativ simplicitet og er det perfekte match til jeres L’OR kaffekapsler.

Vores instant kaffeautomater leverer aromatisk kaffe i god kvalitet, samtidig produceres kaffen hurtigt og let.

Ægte italiensk espresso, cappuccino eller latte macchiato. Det høje tryk giver jeres kaffe den karakteristiske smag, med et flot lag crema på toppen. I kan blive jeres egen barista med en espresso kaffeautomat.

Få rådgivning

Er I på udkig efter en komplet kaffeløsning?

Hos JDE Professional hjælper vi med alt inden for: 

Kaffemaskiner
Kaffe, te og mere
Serviceløsninger

Modtag rådgivning

Gør kaffehjørnet komplet

Har I husket det hele til kaffehjørnet?

Har I husket kaffen?

Bruger I kaffebønner, filterkaffe eller en helt anden type af kaffen? I vores webshop kan I finde den kaffe, som passer i jeres kaffemaskine. 

Drikker I også te?

Husk også de medarbejdere eller gæster, som foretrækker en kop te. Vi har både te i breve, løs te samt et udvalg af bæredygtig og økologisk te. 

Hvilket tilbehør skal I bruge?

Hvilket tilbehør har I brugf for til at skabe et perfekt kaffehjørne? Bruger I glas eller papbægre? Og skal der mælk, sukker og chokolade til kaffen? 

God kaffe og te er guld værd

Ønsker I mulighed for at brygge en god kop kaffe, helt automatisk? Hos JDE Professional har vi et bredt udvalg af kaffeautomater til alle typer af arbejdspladser. Hvis I er træt af kedelig kaffe, der minder mere om mosevand end velsmagende frisk kaffe, skal I prøve en af vores kaffeautomater, der altid er klar til at levere en lækker og varm kop kaffe. I kan selv vælge hvilken kaffeautomat, der passer bedst til jeres behov.

Uanset om det er hastigheden, prisen, kvaliteten eller antallet af varianter, der er vigtigst, har vi en kaffeautomat, der opfylder de forskellige behov på jeres arbejdsplads.

Find den rette kaffeautomat

Det kan være svært at finde den rette kaffeautomat til den rette pris. Jeres virksomhed har forskellige behov uanset, hvilken slags virksomhed I er. Udvalget af kaffeautomater er mange, men vi har gjort det nemmere for jer, og formuleret nogle spørgsmål, som I med fordel kan benytte til at finde lige præcis dén kaffeautomat, som passer bedst ind i jeres kaffehjørne.

 

Hvor mange kopper, skal der brygges?

Det første I skal finde ud af, når I skal vælge en kaffeautomat er, hvor mange kopper der skal brygges om dagen. Skal der udelukkende bruges kopper, eller skal der også være mulighed for, at brygge hele kander? Hvor mange typer af varme drikke ønsker I, og hvad er jeres budget? Når I har fundet svarene på disse spørgsmål, er det nemt at finde den kaffeautomat, der stemmer overens med jeres behov og ønskede pris.

Vi ved, at der er forskellige behov, når der snakkes kaffeautomater, og derfor tilbyder vi også kaffeautomater til virksomheder med forskellige funktioner og i forskellige prisklasser. For os er kaffe ikke bare kaffe, og derfor går vi meget op i at skræddersy den kaffeløsning, der passer til netop jeres virksomhed.

 

Kaffeautomater til virksomheder

Når I har fundet svaret på de ovenstående spørgsmål ved I, hvilke behov der skal opfyldes og hvilken pris i foretrækker. Herunder kan I få et overblik over, hvilke kaffeautomater, der opfylder hvilke behov.

Kaffeautomater og pris

Kaffeautomater og pris hænger typisk sammen - sådan er det også hos JDE Professional.

Uanset om I befinder jer på en mindre eller større arbejdsplads, kan I finde kaffeautomater, der passer til netop jeres præferencer og behov. Vi tilbyder et væld af forskellige kaffevarianter, så der både er noget til dem, der foretrækker en almindelig sort kop kaffe, og til dem der nyder at udforske forskellige kaffevarianter og specialiteter, når der skal brygges kaffe fra kaffeautomaten. Der er mange kaffeløsningner at vælge imellem, og I bestemmer selv, hvilken I har brug for.

Gode kaffeløsninger til virksomheder fra JDE Professional

Hos JDE Professional tilbyder vi forskellige typer af kaffeautomater til industri, kontor og erhverv. Vi har blandt andet kaffeautomater, der brygger frisk kaffe, så I kan nyde en varm og velduftende kop kaffe på jeres arbejdsplads. Vores forskellige typer af espressomaskiner leverer hurtigt en dejlig og forfriskende kop kaffe. Hvis I har behov for en fleksibel løsning, der udover kaffe, også kan levere cremet og sød chokolade, så er en Cafitesse maskine jeres kaffeautomat løsning. En instant-kaffeløsning er til jer, hvor tiden er knap, og behovet for en hurtig og nem kop kaffe skal tilfredsstilles. 

Vores kaffeautomater byder på en masse forskellige muligheder, så kig vores udvalg igennem og hør mere omkring vores priser på kaffeautomater. Vi hjælper gerne med at finde frem til den kaffeløsning, der passer til netop jeres arbejdsplads. Hvis I har spørgsmål om pris, kaffeautomater eller leje er I meget velkommen til at kontakte os