• Fri fragt ved køb over 3000 kr
  • Levering inden for 2 hverdage
  • Landsdækkende service

Kaffeautomater til erhverv

Leder I efter en ny kaffeautomat til virksomheden?

Professionelle kaffeautomater til konkurrencedygtige priser

Hos JDE Professional forhandler vi kaffeautomater, der matcher jeres behov. Det gælder, uanset om I søger en kaffeautomat til medarbejdere, besøgende, betalende kunder, til et lille kontor eller en stor konference. Se vores sortiment herunder.

FULDAUTOMATISKE ESPRESSOMASKINER

Med en fuldautomatisk espressomaskine kværner maskinen kaffebønnerne for jer. I kan derfor nemt og hurtigt brygge kvalitetskaffe. 

CAFITESSE

Cafitesse er friskbrygget topkvalitetskaffe. En Cafitesse kaffeautomat giver maksimal brugervenlighed, hastighed og sikrer jer 100% pålidelighed. 

L'OR PROMESSO

Fra en ægte ristretto til en rig latte macchiato. En komplet kaffeoplevelse, der giver en smagfuld oplevelse. Denne kaffeautomat giver den perfekte kombination af funktionalitet og kvalitet. 

FILTERKAFFEMASKINER

Den klassiske brygning med den velkendte smag. Her er I altid sikret god smag fra de friske formalede kaffebønner. Filterkaffemaskinen er til jer, der elsker en god klassisk kaffe.

KAPSELMASKINER

De specifikt designede maskiner fra L’OR garanter ultimativ simplicitet og er det perfekte match til jeres L’OR kaffekapsler.

INSTANT KAFFEMASKINER

Vores instant kaffeautomater leverer aromatisk kaffe i god kvalitet, samtidig produceres kaffen hurtigt og let.

MANUELLE ESPRESSOMASKINER

Ægte italiensk espresso, cappuccino eller latte macchiato. Det høje tryk giver jeres kaffe den karakteristiske smag, med et flot lag crema på toppen. I kan blive jeres egen barista med en espresso kaffeautomat.

40 års erfaring og +15.000 erhvervskunder

Hvorfor vælge JDE Professional?

Som kunde hos JDE Professional får du:

Skarpe priser på vores kaffeautomater 
Gode, gennemskuelige serviceaftaler 
Løbende levering af ALT til kaffehjørnet

Modtag rådgivning

Gør kaffehjørnet komplet

Har I husket det hele til kaffehjørnet?

Har I husket kaffen?

Bruger I kaffebønner, filterkaffe eller en helt anden type kaffe? I vores webshop kan I finde den kaffe, som passer i jeres kaffemaskine.  

Drikker I også te?

Husk også de medarbejdere eller gæster, som foretrækker en kop te. Vi har både te i breve, løs te samt et udvalg af bæredygtig og økologisk te.  

 

Hvilket tilbehør skal I bruge?

Hvilket tilbehør har I brug for til at skabe et perfekt kaffehjørne? Bruger I glas eller papbægre? Og skal der mælk, sukker og chokolade til kaffen?  

Skarpe priser på kaffeautomater til erhverv

Hos JDE Professional har vi et bredt udvalg af kaffeautomater til alle typer af arbejdspladser. Til store og små virksomheder, til det offentlige og det private, til kontorer, industrien, caféen eller venteværelset. I vores sortiment finder I den rette kaffeautomat, uanset om det er hastigheden, prisen, kvaliteten eller antallet af varianter, der er vigtigst for jer.  

Find den rette kaffeautomat

Det er ikke nødvendigvis en let opgave at finde den rette kaffeautomat til virksomheden. Herunder har vi samlet en række spørgsmål der kan være gode at stille i jagten på en automat, der matcher jeres ønsker, behov og budget:   

 

Hvor mange kopper skal der brygges?

Det første I skal finde ud af, når I skal vælge en kaffeautomat er, hvor mange kopper der skal brygges om dagen. Skal der udelukkende bruges kopper, eller skal der også være mulighed for, at brygge hele kander? Hvor mange typer af varme drikke ønsker I, og hvad er jeres budget? Når I har fundet svarene på disse spørgsmål, er det nemt at finde den kaffeautomat, der stemmer overens med jeres behov og ønskede pris. 

Vi ved, at der er forskellige behov, når der snakkes kaffeautomater, og derfor tilbyder vi også kaffeautomater til virksomheder med forskellige funktioner og i forskellige prisklasser. For os er kaffe ikke bare kaffe, og derfor går vi meget op i at skræddersy den kaffeløsning, der passer til netop jeres virksomhed. 

 

Stærke priser på kaffeautomater til erhverv 

Når I har fundet svaret på de ovenstående spørgsmål ved I, hvilke behov der skal opfyldes og hvilken pris i foretrækker. Herunder kan I få et overblik over, hvilke kaffeautomater, der opfylder hvilke behov.

Kaffeautomater og pris

Kvalitet og pris hænger typisk sammen - sådan er det også hos JDE Professional.

Hos JDE Professional har vi kaffeautomater i mange forskellige prisklasser – og vores sortiment tæller ikke kun splinternye maskiner. Som kunde hos os har du nemlig også mulighed for enten at leje en kaffeautomat eller købe den brugt. Vi har med andre ord gjort det let for dig at finde den rigtige kaffeautomat til virksomheden, uanset dit budget. 

Hvorfor vælge JDE Professional som kaffeleverandør? Udover at tilbyde skarpe priser på kaffeautomater til erhverv, så tilbyder vi også gode servicepakker og løbende levering af kaffe, te, kopper, sukker og andre musthaves til virksomhedens kaffehjørne. Og så har vi 40 års erfaring og mere end 15.000 erhvervskunder.

 

Gode kaffeløsninger til virksomheder fra JDE Professional

Hos JDE Professional tilbyder vi forskellige typer af kaffeautomater til industri, kontor og erhverv. Vi har blandt andet kaffeautomater, der brygger frisk kaffe, så I kan nyde en varm og velduftende kop kaffe på jeres arbejdsplads. Vores forskellige typer af espressomaskiner leverer hurtigt en dejlig og forfriskende kop kaffe. Hvis I har behov for en fleksibel løsning, der også kan levere andre kaffevarianter som fx cremet og sød chokolade, så er en Cafitesse-maskine den oplagte løsning. En instant-kaffeløsning er til jer, hvor tiden er knap, og behovet for en hurtig og nem kop kaffe skal tilfredsstilles. 

Vores kaffeautomater byder på en masse forskellige muligheder, så kig vores udvalg igennem og hør mere omkring vores priser på kaffeautomater. Vi hjælper gerne med at finde frem til den helt rigtige kaffeløsning til jeres virksomhed. Hvis I har spørgsmål om pris, kaffeautomater eller leje, er I meget velkommen til at kontakte os