Kaffeautomater til virksomheder

Leder du efter ny kaffeautomat til arbejdspladsen?

Typer af Kaffeautomater

Den rigtige kaffeautomat skal matche jeres arbejdssituation. For eksempel en kaffeautomat til dine medarbejdere, kollegaer og besøgende – eller en kaffeautomat der bruges til betalende kunder. Der findes en kaffeautomat til et hvert behov. 

Espressomaskiner

Ægte espresso, cappuccino eller latte macchiato. Det høje tryk giver din kaffe det karakteristiske smag, med et flot lag crema på toppen. Bliv din egen Barista med en espresso kaffeautomat.

Promesso kaffemaskine

Fra en ægte ristretto til en rig latte macchiato. En komplet kaffeoplevelse, der giver en smagfuld oplevelse. Denne kaffeautomat giver den perfekte kombination af funktionalitet og kvalitet.

Filterkaffemaskine

Den klassiske brygning med den velkendte smag. Her er du altid sikret god smag fra de friske formalede kaffebønner. Til dig der elsker en god klassisk kaffe.

Cafitesse kaffemaskiner

Cafitesse er friskbrygget topkvalitetskaffe. En Cafitesse kaffemaskine giver maksimal brugervenlighed, hastighed og sikrer dig 100% pålidelighed.

Instant kaffemaskiner

Vores instant kaffeautomater laver kvalitetskaffe på den nemmeste måde. Få en aromatisk kop kaffe, espressokaffe, cappuccino eller wiener melange.

Kapselmaskine

Nyd en fremragende kop kaffe med L'OR Lucente Pro kapselmaskine. Den perfekte kapselmaskine til det lille kontor.

Få rådgivning

Er du på udkig efter en komplet kaffeløsning?

Hos Jacobs Douwe Egberts Professional hjælper vi med alt inden for: 

Kaffemaskiner
Kaffe, te og mere
Serviceløsninger

Modtag rådgivning

Gør kaffehjørnet komplet

Har du husket det hele til kaffehjørnet?

Har du husket kaffen?

Bruger I kaffebønner, filterkaffe eller noget helt andet? I vores kaffeshop kan du finde den kaffe, som passer i jeres maskine. 

Drikker I også te?

Husk også de kollegaer eller gæster, som foretrækker en kop te. Vi har både te i breve, løs te samt et udvalg af bæredygtig og økologisk te. 

Hvilket tilbehør skal I bruge?

Hvilket tilbehør skal I have til kaffehjørnet? Bruger I glas eller papbægre? Og skal der mælk, sukker og chokolade til kaffen? 

God kaffe og te er guld værd

Hos JDE Professional har vi et bredt udvalg af kaffeautomater til alle typer virksomheder. Hvis du er træt af kedelig kaffe, der minder mere om mosevand end velsmagende frisk kaffe, skal du prøve en af vores kaffeautomater, der altid er klar til at levere en lækker og varm kop kaffe. Du kan selv vælge hvilken kaffeautomat, der passer bedst til din virksomhedsprofil. Uanset om det er hastigheden, prisen, kvaliteten eller varianterne der er vigtigst, har vi en kaffeautomat, der opfylder de forskellige behov i din virksomhed.

Find den rette kaffeautomat

Det kan være svært at finde den rette kaffeautomat til den rette pris. Jeres virksomhed har forskellige behov uanset, hvilken slags virksomhed I er. Men vi har gjort det nemmere for jer.

 

Hvor mange kopper, skal der brygges?

Det første I skal finde ud af, når I skal vælge en kaffeautomat er, hvor mange kopper der skal brygges om dagen. Skal der udelukkende bruges kopper, eller skal der også være mulighed for, at brygge hele kander? Hvor mange typer af varme drikke ønsker I, og hvad er jeres budget? Når I har fundet svarene på disse spørgsmål er det nemt at finde den kaffeautomat, der stemmer overens med jeres behov og ønskede pris.

Vi ved, at der er forskellige behov, og derfor tilbyder vi også kaffeautomater til virksomheder med forskellige funktioner og i forskellige prisklasser. For os er kaffe ikke bare kaffe, og derfor går vi meget op i at skræddersy den kaffeløsning, der passer til netop jeres virksomhed.

Kaffeautomater til virksomheder

Når I har fundet svaret på de ovenstående spørgsmål ved I, hvilke behov der skal opfyldes og hvilken pris i foretrækker. Herunder kan I få et overblik over, hvilke kaffeautomater, der opfylder hvilke behov.

Kaffeautomater og pris

Kaffeautomater og pris hænger typisk sammen - sådan er det også hos JDE Professional.

Uanset om du befinder dig i en mindre eller større virksomhed, kan du finde kaffeautomater, der passer til netop din virksomheds præferencer og behov. Vi tilbyder et væld af forskellige kaffevarianter, så der både er noget til dem, der foretrækker en almindelig sort kop kaffe, og til dem der nyder at udforske forskellige kaffevarianter og specialiteter. Der er mange kaffeløsningner at vælge imellem, og du bestemmer selv.

Gode kaffeløsninger til virksomheder fra JDE Professional

JDE Professional tilbyder forskellige typer af kaffeautomater til industri, kontor og erhverv. Vi har blandt andet kaffeautomater, der brygger frisk kaffe, så I kan nyde en varm og velduftende kop kaffe på jeres arbejdsplads. Vores forskellige typer af espressomaskiner leverer hurtigt en dejlig og forfriskende kop kaffe. Hvis du har behov for en fleksibel løsning, der udover kaffe, også kan levere cremet og sød chokolade, så er en Cafitesse maskine jeres løsning. En instant-kaffeløsning er til dig, hvor tiden er knap, og behovet for en hurtig og nem kop kaffe skal tilfredsstilles. 

Vores kaffeautomater byder på en masse forskellige muligheder, så kig vores udvalg igennem og hør mere omkring vores kaffeautomat priser. Vi hjælper gerne med at finde frem til den kaffeløsning, der passer til netop din virksomhed. Hvis du har spørgsmål om pris, kaffeautomater eller leasing er du meget velkommen til at kontakte os