• Fri fragt ved køb over 3000 kr
  • Levering inden for 2 hverdage
  • Landsdækkende service

Kaffe til enhver kop

Vores kaffemærker inkluderer noget for enhver smag. Find jeres yndlingskaffe her fra vores kendte brands!

Gevalia Professional

Kom en kop nærmere det uventede

Gevalia Professional er en række af vores gennemprøvede, smagsrige og
velbalancerede kaffeblandinger, der er eksklusivt fremstillet til jer,
som serverer kaffen professionelt.Læs mere her

Douwe Egberts

Kaffekvalitet - uden omveje

D.E er vores klassiske kvalitetskaffe fra verdens største kaffehus. Kaffen ers kabt uden omveje. Når du drikker din friskbrygget kop koffe fra D.E, så ligger der mere end 260 års ekspertise i din kop og viden i hver eneste bønne. Hos JDE køber, rister og leverer vi netop kaffen til jer.

 

Læs mere her

Café Noir

En dyb, rund og afbalanceret kaffeoplevelse

Café Noir er kaffen for jer, der elsker at blive udfordret. En elegant og raffineret kaffe, som er grænsesøgende – både hvad angår stil og elegance. Når kaffe skal være kunst, er Café Noir vores bedste bud. Glæd jer til en kompromisløs kaffeoplevelse, som glæder de kræsne kaffenydere. Café Noir byder på en dyb, rund og afbalanceret kaffeoplevelse – bittersød, intens og aromatisk.

Læs mere her

Cafitesse

Mere end god kaffe

Cafitesse har meget mere at byde på end blot god kaffe. Fantastisk smag og et stort sortiment af perfekt afbalancerede kaffeblandinger. Stor bekvemmelighed skyldes den unikke kombination af brygningsmetode og det lukkede kaffesystem. Cafitesse byder også på god forretningssans med smarte totale besparelser og garanti for at kaffen altid har ensartet høj kvalitet.

Læs mere her

L'OR

For en gylden kaffestandard

L'OR kom til verden i frankrig i 1992 med en ambition om at bringe den ypperste kaffe på jorden til de franske forbrugere. I dag er vi klar til at præsentere vores L’OR gold standard for kaffe til hele kloden. Er I klar til at følge os på denne utrolige kafferejse?

Læs mere her

Piazza d'Oro

Taste Comes Alive

Vi tror på, at smagen af kaffe kan inspirere, begejstre og glæde enhverv person. Hos JDE behersker vi kunsten at riste og blande vores bønner og kan derfor tilbyde raffinerede kaffeblends til jer, der er rige på smag. Det er den forskel, du vil nyde i hver eneste kop. Det øjeblik, hvor smagen bliver levende!

Læs mere her

Espresso House Barista Station

Alle fortjener verdensklasse kaffe

Espresso House Barista Station er et førsteklasses selvbetjeningskoncept, som gør, at du kan få den autentiske kaffe- og te-oplevelse fra Espresso House lige dér, hvor I er. En klassisk cappuccino, en stor vanilla latte eller en cortado med et ekstra skud espresso? I kan nu få alle jeresforetrukne Espresso House drikke, når og hvor det passer ind i jeres hverdag.

Læs mere her

Karat

Skandinavisk Kaffekompagni siden 1973

KARAT er et af de mest kendte kaffemærker og er kendetegnet ved den sorte kaffe, som har en rund og kraftig smag. Karat er en velsmagende kaffe, som er velegnet at nyde i hverdagen. KARAT har rod i danske kaffetraditioner og er blevet drukket i gennem mange generationer.

Læs mere her

Cafax

Smagsoplevelser med garanti

De velkendte Cafax-blandinger 10, 18, 22 og 44 har været elsket på danske  arbejdspladser gennem årtier. Vores kaffe fra Cafax er nøje afstemt af kvalitetskaffe fra hele verden, der ristes, så de passer til danskernes smag. Samtidig forenes aroma og smagsoplevelser med en ensartet høj kvalitet.

Læs mere her