• Fri fragt ved køb over 3000 kr
  • Levering inden for 2 hverdage
  • Landsdækkende service

5 tips til genbrug af kaffegrums

Vær god ved miljøet og genbrug dit kaffegrums

Ender dit kaffegrums også altid i skraldespanden? Vi giver fem tips til, hvordan kaffegrums kan give babyblød hud eller blive genanvendt i husholdningen.

Tip 1

Skur med grums

Kaffegrums er dit eget gratis skuremiddel til overflader af stål. Det virker lige så godt som almindelige rengøringsmidler – og så er det meget bedre for miljøet! Prøv selv og se effekten!Tip 2

Fra bord til jord

Planter elsker kaffegrums! Så når du har nydt din kaffe, venter dine planter længselsfuldt på kaffegrumset; det indeholder nemlig kvælstof, som giver næring til jorden. Brug det til dine planter både ude og inde - og se straks hvilke effekt det giver.

Vidste du, at kaffe er en frugt? Læs mere og få flere facts om kaffe her. 


Tip 3

Få blød hud som en baby

Kaffegrums kan anvendes som en miljøvenlig (og billig!) bodyscrub med fantastisk virkning. Så genanvend dit kaffegrums og bliv blød som en baby. Du skal bruge:

  • 2 dl kaffegrums 
  • 2 dl rørsukker eller salt 
  • 1-2 spsk. honning
  • 1 spsk. olie, mandel eller oliven 

Bland ingredienserne og skrub løs!

Tip 4

Fra fisk til frisk

Slut med fiskefingre, når du har lavet sushi eller anden fisk. Gnid dine hænder i kaffegrums – så er lugten væk med det samme. Det virker hver gang!

Vidste du, at kaffe stiller din appetit? Læs mere her. 


Tip 5

Ridser i træbordet?

Ridser i træbordet? Her er et super tip: Bland kaffegrums med en del vand og en del eddike og lad det trække ca. en times tid, indtil farven passer med bordets farve. Smør derefter blandingen på bordets ridser. Dit bord bliver så godt som nyt. 


Til dig der ønsker at blive en rigtig kaffenørd!