Opskrift

Chokolade- og espressomousse

Fyldig chokolademousse med lækker espressosmag

Denne mousse kan forberedes i god tid, så du sparer tid i køkkenet, når gæsterne er kommet. Servér enten som den er, i et glas, eller i chokoladeskåle.  

 

Opskriften er til 4 personer 

Du skal bruge 

  • 225 g mørk chokolade 
  • 25-30 ml brygget espresso (vi vil anbefalde Piazza d'Oro Forza Espressobønner)
  • 3 spsk.  usaltet smør 
  • 4 æggeblommer 
  • 4 æggehvider 
  • Flødeskum og chokoladedrys til pynt (valgfri) 

 

Sådan gør du 

  1. Læg den mørke chokolade (brækket i mindre stykker) og den bryggede espresso i en skål. Anbring i en kasserolle med varmt vand. Smeltes under jævnlig omrøring.  
  2. Når chokoladen er smeltet, tilsættes smørret lidt ad gangen.   
  3. Tag kasserollen af varmen, og rør æggeblommerne i.  
  4. Æggehviderne piskes i en skål, til de er stive.  
  5. Vend æggehviderne i chokoladeblandingen.  
  6. Sæt moussen i køleskabet i mindst 3 timer.  
  7. Fordel moussen i glas eller evt. chokoladeskåle og pynt med flødeskum chokoladedrys.  

 

Velbekomme!

Et udvalg af de produkter som du kan bruge til opskriften:

Det eneste det kræver er, at du bestiller dem. Så er du klar til at gå i gang!

Har du prøvet vores andre opskrifter?

Du kommer ikke til at fortryde det!