Start med at lave karamelsaucen: Opvarm sukkeret sammen med vandet i en lille kasserolle indtil sukkeret er opløst. Bring indholdet i kog indtil det bliver en tyk og gyldenbrun sirup. Hæld straks den varme sirup op i seks forvarmede portionsforme, som rummer ca. 1,5 dl.
Nu begynder du på buddingen. Opvarm mælken så den næsten rammer kogepunktet og hæld mælken over kaffepulveret. Lad det trække i 5 minutter og si det herefter ned i en kande.
Pisk strøsukker, æg og æggeblommer sammen i en skål til blandingen bliver let og cremet. Pisk kaffemælken i blandingen og hæld massen op i portionsformene.
Sæt formene i en bradepande eller ovnfast fad og hæld vand i, så det når 2/3 op ad skålenes sider.
Bages i 30-35 minutter til buddingerne samler sig. For at tjekke, om buddingerne er færdige, kan du ryste en af dem. Den skal blævre som gelé.
Når buddingerne er færdige, tages de op af det varme vand og køles af i minimum tre timer.
Løsn forsigtigt buddingerne i siderne med en paletkniv og vend dem ud på hver sin tallerken.
Velbekomme!
Et udvalg af de produkter som du kan bruge til opskriften:
Det eneste det kræver er, at du bestiller dem. Så er du klar til at gå i gang!