• Fri fragt ved køb over 3000 kr
  • Levering inden for 2 hverdage
  • Landsdækkende service

Få den bedste kaffe og te direkte tilsendt med vores abonnementløsning

Prøv det nu! Spar tid med et te- og kaffeabonnement

Er du allerede kunde? Start et abonnement her

Spar tid med et te- og kaffeabonnement

Kender du det, når man møder op på arbejde en kold mandag morgen og opdager, at der ikke er mere kaffe tilbage? Fortvivl ej! 

Med et te- og kaffeabonnement kan du nemt og automatisk holde jeres kaffehjørne godt fyldt op hele året rundt. Det eneste du skal gøre er at vælge, hvilke produkter du vil modtage og hvor ofte, de skal blive leveret. Så klarer vi resten derfra! Vi sørger for at pakke alle jeres favoritprodukter og levere det til jer lige så ofte, I ønsker. Det sparer jer tid og forhindrer fejl, så du og dine kollegaer altid kan nyde en god kop kaffe eller te. 

Er du ikke kunde hos os? Bare rolig: Du kan oprette dig som ny kunde her.

Det er KUN muligt at oprette et te- og kaffeabonnement, hvis du betaler med faktura. Hvis du ønsker at have denne mulighed i webshoppen, kontakt os på. 79 31 38 38.

Er du allerede kunde? Start et abonnement her

1. Vælg lige det, I vil have

Med et abonnement kan du bestille kaffe og te, men også mælk, kopper og rørepinde. På den måde er jeres kaffehjørne altid fyldt op. Det er kun muligt, hvis du betaler med faktura.

2. Planlæg jeres abonnement

I bestemmer hvornår, og hvor ofte I ønsker at modtage en kasse fra os. I  vælger selv, om te- og kaffeabonnementet skal have en slutdato.

3. Vil du ændre noget? Intet problem

Ferieperiode? Eller er I bare ikke til stede på arbejdspladsen? Nogle gange har man brug for en anden mængde kaffe eller te. I kan nemt justere jeres abonnement.

Fordele ved et te- og kaffeabonnement

check.pngGratis for alle kunder
check.pngDu sparer tid, og skal kun bestille en gang
check.pngVælg de produkter, som du vil have i dit abonnement
check.pngVælg selv hvor ofte du vil have det
check.pngJuster din ordre 24/7


Et abonnement gør det nemt at bestille kaffe og te. Du opretter bare et abonnement, hvor du selv bestemmer, hvilke produkter, der skal indgå. På den måde får du altid leveret nye friske produkter til dit kaffehjørne. Det bliver ikke nemmere!

Har du spørgsmål til vores te- og kaffeabonnement, eller er du i tvivl om, hvordan det fungerer? Vi har samlet en liste over de ofte stillede spørgsmål.

Se ofte stillede spørgsmål her