Jeres leverandør af

Komplette kaffeløsninger

Vi er førende leverandør af komplette kaffeløsninger til private og offentlige
arbejdspladser og har landets bredeste distribution af kaffe, kassemaskiner og
service. Vi leverer kaffen, så I kan fokusere på andre ting
- enkelt, kosteffektivt og tidsbesparende. 

Eksperter på både kaffe og kaffemaskiner

Vi giver jer de bedste betingelser for en god kaffeoplevelse på arbejdet: God kaffe fra vores eget kafferisteri, professionelle kaffemaskiner i høj kvalitet og landsdækkende service og opfølgning fra vores erfarne sælgere og teknikere. Kontakt os i dag for en snak omkring den bedste løsning for jer.

Modtag rådgivning

Stort udvalg af kaffe og kendte mærkevarer

Hos os finder I et bredt udvalgt af kaffe bestående af kende brands. Vi har kaffe til alle smagsløguafhængig af om der ønskes hele bønner, Cafitesse, formalet eller instant. Vores brands består af Café Noir, D.E, Gevalia, Cafax, Karat, L’OR, Piazza D’Oro og Espresso House. Til te-drikkerne, har vi et stort udvalg af Pickwick varianter.  

Se vores kaffeudvalg

Kaffemaskiner til alle behov

Vi tilbyder individuelle kaffeløsninger til alle typer virksomheder: produktion, kontor, hoteller og restauranter - kort sagt løsninger, der dækker alle behov. Vores portefølje inkluderer alt fra barista-maskiner til fuldautomatiske maskiner og store fuldautomatiske bryggere. Når du vælger en kaffemaskine til din arbejdsplads, har du mange muligheder. Leder du efter en espressomaskine med kværn, en enkel kaffemaskine eller måske en kapselmaskine?

Hvis du er i tvivl om hvilken kaffemaskine, der passer arbejdspladsen, kan du bruge vores guide. Her kan du finde inspiration til hvilken kaffemaskine, der passer til dit behov og din arbejdsplads - find vores kaffemaskiner her. Før du vælger en kaffemaskine til arbejdspladsen, er det en god ide at få et overblik over, hvor mange kopper, der drikkes om dagen på arbejdet, hvor meget tid du har til rådighed til rengøring af maksinen, pris og en del del andre ting. 

Modtag rådgivning fra vores eksperter, så du vælger den professionelle kaffemaskine, der opfylder nøjagtigt jeres behov.

Modtag rådgivning

Service i særklasse

Vi har landets bredste distribution af kaffe, kaffemaskiner og service. Dette betyder, at vi har et landsdækkende salgs- og serviceapparat, hvor der er flere muligheder i valg af service. Derudover kan I vælge, om I selv vil bestille jeres kaffe via vores webshop, eller om det skal leveres med vores ruteanlægsbiler. I kan derfor skræddersy den løsning, der passer til jeres arbejdsplads, som sirker det tryghedsbehov I har. 

Kontakt os for mere information om vores servicepakker og leveringsmuligheder.

Modtag rådgivning

Udforsk vores populære produkter

Interesseret i en komplet kaffeløsning?