• Fri fragt ved køb over 3000 kr
  • Levering inden for 2 hverdage
  • Landsdækkende service

Jeres leverandør af

Kaffeløsninger til virksomheder

JDE Professional er Danmarks førende leverandør af kaffeløsninger til private og offentlige virksomheder. Vi har mere end 40 års erfaring, +15.000 erhvervskunder, et stort sortiment og landets stærkeste serviceteam – leder du efter en ny kaffeløsning til virksomheden, er du landet det helt rigtige sted!

Komplette kaffeløsninger til erhverv

Hos JDE Professional leverer vi skræddersyede kaffeløsninger til erhverv, så I kan få en komplet løsning, der matcher jeres ønsker, behov og budget. Vi giver jer ganske enkelt de bedste betingelser for at levere en god kaffeoplevelse på arbejdspladsen. Med en kaffeløsning hos os får I blandt andet:

  • Leveret kvalitetskaffe fra vores eget risteri. 
  • Mange professionelle kaffemaskiner at vælge mellem.
  • Landsdækkende service fra erfarne teknikere.

Derudover sørger vi for, at I altid er forsynet med sukker, fløde, kopper, tebreve og alt det tilbehør, der i sidste ende gør kaffeoplevelsen komplet. 

Modtag rådgivning

Stort udvalg af kaffe fra kendte mærker

Når I vælger en skræddersyet kaffeløsning fra JDE Professional, sørger vi for, at I aldrig mangler kvalitetskaffe på kontoret. Vi har et bredt udvalg af kaffe fra kendte mærker som Café Noir, D.E, Gevalia, Cafax, Karat, L’OR, Pickwick og Espresso House - og vores store sortiment tæller både hele bønner, kapsler, formalet kaffe og instant, så I kan få leveret netop den slags kaffe, der passer til jeres maskine.  

Se vores kaffeudvalg

Kaffemaskiner til alle behov

Vi tilbyder individuelle kaffeløsninger til virksomheder af alle typer: produktion, kontor, hoteller og restauranter - kort sagt løsninger, der dækker alle behov. Vores portefølje inkluderer alt fra barista-maskiner til fuldautomatiske espressomaskiner og store fuldautomatiske bryggere. Når du vælger en kaffemaskine til din arbejdsplads, har du mange muligheder. Leder du efter en espressomaskine med kværn, en enkel kaffemaskine eller måske en kapselmaskine? 

Det allervigtigste når du kigger på en ny kaffeløsning til virksomheden er selvfølgelig maskinen! Men hvilken skal du vælge? I vores guide kommer du tættere på dette rette valg, når vi tager dig gennem 15 relevante spørgsmål. Vi ser blandt andet på, hvor mange kopper I drikker, hvad dit budget er og hvilke krav du har til rengøring og vedligehold. Du kan også se et overblik over alle vores kaffemaskiner her. 

Modtag rådgivning fra vores eksperter, så du vælger den professionelle kaffemaskine, der opfylder nøjagtigt jeres behov bedst. 

Modtag rådgivning

Service i særklasse

Vi har leveret kaffeløsninger til erhverv i mere end 40 år, og hvis der er en ting, vi har lært, så er det, at en driftssikker kaffemaskine er alfa og omega! Derfor sørger vores erfarne teknikere for, at jeres kaffemaskine løbende bliver serviceret, og de står på spring, hvis uheldet skulle være ude. På den måde sikrer vi, at der altid er en god kop kaffe at hente, både for medarbejdere, kunder eller gæster.

Kontakt os for mere information om vores servicepakker og leveringsmuligheder. 

Modtag rådgivning

Udforsk vores populære produkter

Interesseret i en komplet kaffeløsning?