Find den rette kaffemaskine til din

Butik

 

God kaffe er vigtig for dine kunder og ansatte. Vores kaffeeksperter kan sammensætte den perfekte løsningen til jeres behov.

Skal dine butiksmedarbejdere kunne tanke ny energi i løbet af dagen? Så er det en god idé at investere i en kaffeløsning, der kan være et samlingspunkt i personalekøkkenet og som giver dine ansatte mulighed for at nyde en god kop kaffe i pausen.

Hos JDE Professional har vi et stort udvalg af kaffemaskiner til butikker. De er velegnede til personalebrug og findes i et utal af varianter, så du kan finde en som matcher jeres budget og behov på arbejdspladsen.

Få rådgivning

Har I brug for rådgivning? Vores eksperter hjælper jer gerne i jagten på den helt rigtige kaffemaskine til butikken - de kender sortimentet og ved alt om funktioner, kapacitet, brugervenlighed og behov for vedligehold.

Få rådgivning

Hvor stor er butikken?

 

Vores bedst solgte kaffemaskiner til butik

L´OR Promesso

Med en L´OR Promesso kan dine medarbejdere lave kaffen, lige som de kan lide den. Promesso-maskinen giver nemlig mulighed for selv at dosere mængden af mælk, hvilket gør det let at sikre, at kaffen har den rette intensitet. L´OR Promesso har et prisvindende italiensk design, der pynter i ethvert personalekøkken eller i kantinen.

Derudover har L´OR Promesso en ugentlig rengøringstid på bare 7 minutter – den kræver altså ikke meget vedligehold sammenlignet med tilsvarende kaffemaskiner på markedet.  

Få et gratis tilbud

Cafitesse Exellence Compact Touch

Er I 10-25 medarbejdere? Så er Cafitesse Exellence Compact Touch et godt bud på en kaffemaskine til butikken. Den brygger en kop kaffe på bare 24 sekunder og giver dine ansatte mulighed for at vælge mellem 12 forskellige varianter, heriblandt cappuccino, espresso og varm kakao – så alle kan nå at få deres favoritdrik i pausen.  

Kaffemaskinen behøver blot 2*3 minutters rengøring om ugen – så den opgave kan sagtens gå på skift blandt de ansatte.

Få et gratis tilbud