Find den rette kaffemaskine til din

Café eller restaurant

 

Gæstfrihed er nøgleordet, og dit job er at gøre gæsternes besøg mindeværdigt. Vores job er at sørge for, at dine gæster får en mindeværdig kop kaffe. Vores kaffeeksperter rådgiver dig om det rette kaffeløsning til jeres behov.

På caféer og restauranter skal kaffeoplevelsen være i særklasse og kaffekortet være alsidigt. Udvalg, smag og servering skal nemlig leve op til dine gæsters forventninger – uanset om kaffen fungerer som en samtalestarter eller afslutningen på en god middag.

For at sikre dine gæster en god oplevelse, er det derfor vigtigt at investere i en god kaffe- eller espressomaskine til restauranten – og hos vores kaffeeksperter er du i gode hænder. De hjælper dig med at vælge den helt rigtige løsning blandt vores mange kaffe- og espressomaskiner til café og restaurant, baseret på antallet af gæster samt dine ønsker til kapacitet, udvalg, funktioner, design og meget mere.

Få rådgivning

Derudover sørger vi for at maskinens behov for vedligehold, rengøring og påfyldning ikke overstiger den tid, medarbejderne kan afse på en travl arbejdsdag, hvor restauranten eller caféen er fyldt med forventningsfulde gæster.   

Få rådgivning

Hvor mange gæster har I?

Antal medarbejdere/gæster
10 - 30 30 - 50 50 - 100

 

Vores bedst solgte kaffemaskiner til café og restaurant

Schaerer Soul

Skal kaffen, du serverer, være friskmalet? Så bør du kigge nærmere på Schaerer Soul – en af vores bedst sælgende espressomaskiner til café og restaurant. Maskinen brygger kaffe af hele bønner og laver mere end 20 forskellige varianter, heriblandt cappuccino, ristretto, latte og varm kakao. Det gør den til en af vores mest alsidige kaffemaskiner til restaurant og café.    

Schaerer Soul er garant for kaffe i høj kvalitet og er et oplagt valg af espressomaskine til caféer og restauranter, der serverer for op til 50 gæster ad gangen. 

Få et gratis tilbud

Cafitesse Compact Touch

Cafitesse Compact Touch sørger for, at dine gæster aldrig skal vente ret længe på kaffen – maskinen har nemlig en kapacitet på 700 kopper i timen og en udskænkningstid på bare 6 sekunder pr. kop. Dermed er Cafitesse Compact Touch et godt valg af kaffemaskiner til caféer og restauranter, der har travlt og serverer op til 80 gæster ad gangen. 

Cafitesse-maskinen giver dine gæster et stort udvalg af kaffedrikke at vælge mellem. Den serverer nemlig 11 kendinge fra cafekortet, såsom latte, espresso og café au lait.

Få et gratis tilbud

L’OR Promesso-maskine

Med sit stilrene udtryk og prisvindende design passer L´OR Promesso perfekt ind på små caféer, hvor der er tænkt over indretningen – og så er den et godt valg af kaffemaskine til caféen, både for medarbejdere og gæster. Promesso-maskinen leverer nemlig cafekaffe af høj kvalitet i alle de varianter, du kender, og så kræver den et minimum af rengøring og vedligehold. Et godt valg for travle medarbejdere.

L’OR Promesso er især en velegnet kaffemaskine til caféer og restauranter, som betjener 11-40 gæster ad gangen.

Få et gratis tilbud