Find den rette kaffemaskine til

Hospital & pleje

 

Behovet for god kaffe er vigtig i plejesektoren. Både til medarbejdernes velfortjenete pauser og til patienternes ventetid. Vores kaffeeksperter hjælper med at finde den løsning, som passer bedst til jeres behov, om end I er et hospital, plejecenter eller en mindre klinik.

Kaffeløsninger til institutioner i sundhedssektoren skal være hygiejniske og kræve en minimal indsats fra de ansatte, som i forvejen løber stærkt. Hos JDE Professional leverer vi brugervenlige kaffemaskiner til hospitaler, plejehjem og klinikker – fælles for dem er, at de er lette at rengøre og vedligeholde, ligesom de har et intuitivt design, der gør det let for patienter, besøgende og ansatte at betjene maskinen selv.

Få rådgivning

Leder I efter en ny, leveringsdygtig kaffemaskine til venteværelset, kantinen, kaffehjørnet eller hospitalsgangen? Vores eksperter kan hjælpe jer med en løsning, der imødekommer jeres ønsker til kapacitet og udvalg – og som samtidig overholder budgettet.   

Få rådgivning

Hvor mange medarbejdere og patienter har I?

 

Vores bedst solgte kaffemaskiner til hospitaler, klinikker og plejehjem

L´OR Promesso – det oplagte valg til klinikken

Skal dine patienter kunne fordrive tiden i venteværelset med en god kop kaffe? Så er L´OR Promesso det oplagte valg til klinikken. Den har et intuitivt design, som gør det enkelt at betjene maskinen, og samtidig byder den på 7 forskellige varianter, heriblandt cappuccino, espresso eller en klassisk varm kop kaffe.

Derudover kræver L´OR Promesso et minimum af rengøring – det gør det let for travle medarbejdere at opretholde en optimal hygiejne omkring kaffemaskinen.

Få et gratis tilbud

Cafitesse Quantum – til hospitalsgange og venteværelser

Cafitesse Quantum er et godt valg til den travle hospitalsgang. Med en udskænkningstid på bare 3 sekunder pr. kop har kaffemaskinen kapacitet til at servere varme drikke for både patienter, pårørende og personale. Derudover kræver Cafitesse Quantum et minimum af rengøring – og så er den let at betjene. Det betyder, at de ansatte – som i forvejen har travlt – ikke behøver at afsætte tid til vedligehold af kaffemaskinen.

Cafitesse Quantum er garanti for god kaffe i store mængder!

Få et gratis tilbud

Omni S Espresso – Stort udvalg af kaffedrikke

Omni S Espresso er en brugervenlig og stilfuld kaffemaskine med en høj kapacitet – samtidig er den hurtig at rengøre og fylde op, hvilket gør det let at sikre en god hygiejne i hospitalskantinen, venteværelset eller receptionen og samtidig sørge for, at der altid er friskbrygget kaffe til patienter og pårørende.  

Omni S Espresso har et stort udvalg af kaffedrikke, heriblandt de klassiske sorte varianter samt mælkebaserede varme drikke som cappuccino, varm kakao og cafe au lait.

Få et gratis tilbud