Find den rette kaffemaskine til dit

Hotel

 

Gæstfrihed er nøgleordet, og dit job er at gøre gæsternes besøg mindeværdigt.
Vores job er at sørge for, at dine gæster får en mindeværdig kop kaffe.
Vores kaffeeksperter rådgiver dig om det rette kaffeløsning til jeres behov.

Dine hotelgæster er med garanti vidt forskellige – og det samme er deres kaffesmag. Overvejer du at investere i en ny kaffemaskine til hotellet, så er det derfor altid en god idé at kigge efter en, der er alsidig og tilbyder flere forskellige kaffevarianter i høj kvalitet.

Det næste du skal tage stilling til er, hvor kaffemaskinen skal stå. Skal den stå på værelset eller i morgenmadsbuffeten, bør du vælge en intuitiv maskine, der er let at bruge for gæsterne. Det er en anden sag, hvis den skal stå i baren, restauranten eller receptionen, hvor det er dine ansatte, der skal betjene den.

Få rådgivning

Der er med andre ord mange overvejelser at gøre, inden du vælger din nye kaffemaskine til hotellet – og vores eksperter hjælper gerne med at gennemgå vores sortiment og finde en løsning, der matcher jeres budget og behov.

Få rådgivning

Hvor mange gæster har I?

Antal medarbejdere/gæster
<10 10 - 30 30 - 50

 

Vores mest solgte kaffemaskiner til hotel

L'OR Mini

Med en L'OR Mini gør du det enkelt for gæsterne at vælge deres yndlingskaffe. Kapselmaskinen er let at betjene og har samtidig et eksklusivt italiensk design, der passer ind på de fleste hoteller. L'OR Mini serverer kaffe i 3 forskellige varianter og fås til en pris, der gør den til et oplagt valg til hotelværelset eller morgenmadsbuffeten.

L'OR Mini er blandt vores bedst sælgende kaffemaskiner til hoteller – blandt andet fordi de er utroligt driftssikre og passer til alle slags L'OR kapsler.

Få rådgivning
Barista ONE er en espressomaskine, der giver dig den ultimative kombination af lækker kaffe fremstillet af de fineste bønner.

Barista ONE – Instant eller frisk mælk

Barista ONE er en fuldautomatisk espressomaskine, der fremstiller smagfuld kvalitetskaffe. Den har et elegant design og kan lave 12 forskellige kaffedrikke, heriblandt cappuccino, latte macchiato og varm kakao. Barista One er en oplagt mulighed, hvis du er på udkig efter en kaffemaskine til hotellets bar eller restaurant – eller i morgenbuffeten, hvor gæsterne selv kan lege barista og tilpasser smagen i deres kaffedrik ved at tilføje ekstra skum, mælk eller varmt vand.

Barista ONE i to versioner – med instant mælk og frisk mælk.

Få et gratis tilbud

L'OR Promesso

L'OR Promesso har et prisvindende design og giver optimale muligheder for at skabe sin egen, personlige kaffedrik. Placér kaffemaskinen i hotellets morgenmadsbuffet og lad gæsterne finde deres indre barista frem eller hav Promesso-maskinen stående bag baren, hvor dine ansatte kan servere lækker kvalitetskaffe i 6 forskellige varianter for dine hotelgæster.

Promesso-maskinen hører til i mellemprisklassen, men er et både godt og langsitet valg til hotellet.

Få et gratis tilbud